Μήνυμα στις 12/9/2013 στις 02:45 @Sex
Απο τοτε που αρχιζα να γλειφω την κοπελα μου εχω την απορεια πως γινετε και εχω ακομα μαλλια...
Πήγαινε στο θέμα: ξυλο στο σεξ
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 02:35 @Sex
Μην αγχωνεσαι παλικαρε τα αλανια ποιο πανω σε βοηθησαν...εμενα π.χ μου ειπε οτι ειναι ετοιμη στους 2 μηνες που τα ειχαμε..αν και δεν την πιεσα καθολου...φερτω με τον δικο σου τροπο και πραγματικα μην αγχωνεσαι καθολου...
Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω;;;
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 02:32 @Sex
Γεια σας παιδια...καταρχην ειμαι νεος χρηστης οποτε δεν γωνριζω αν υπαρχει σχετικο αρθρο...λοιπον εδω και 16 μηνες εχω μια σχεση..η κοπελα μ ηταν παρθενα πλεον δεν ειναι...το εχουμε κανει πολλες φορες..αλλα αναρωτιεμαι συνεχεια γιατι δεν "κοβετε"το πετσακι..η οπως λεγετε...ειναι απαραιτητο να κοπει;γιατι ενα φιλαρακι μου,μου ειπε οτι του κοπηκε..καποια λυση ρε μαγκες;
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι πέους
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 02:29 @Sex
Τι κακο κοπελαρα μου!!ορμα του...γινε λιγο η Ιουλιετα του..!!!Βαρατε και μην υπολογιζετε τιποτα!
Πήγαινε στο θέμα: εγω
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 02:25 @Sex
Κατα την αποψη μου αδερφε δεν ειναι και πολυ φυσιολογικο...νταξει γνωμη μου ειναι αλλα μην ακους τι σου λεει ο τυπος ποιο πανω..ξανα ψαξτω παντως δεν εχεις να χασεις τιποτα...
Πήγαινε στο θέμα: Τί είμαι;Gay,straight ή κάτι άλλο;
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 02:07 @Sex
Αυτο το οτι το σημειο G του αντρα ρε μαγκες να ειναι στον πτωκτο δεν ειναι φυσιολογικο εδω που τα λεμε...θα συμφωνησω με τον Mystin Falls παντως γιατι και εγω αυτη την αποψη εχω..
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος |