Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 16:06 @Θ. Κλημεντίνη
Το θεμα ειναι οτι δεν εχω fb και θα πρεπει να του μιλησω(κατι που σε θα εκανα απο κοντα αν ειχα αλλα δ εφτιαχνω αφου δεν ειναι κατι που με αντιπροσωπευει).Πως να τον πλησιασω,να ειναι μονος του,τι να του πω;; ευχαριστω και σορυ αν σε εχω πριξει...
Πήγαινε στο θέμα: Τον θέλω,τι να κάνω;;;
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 15:57 @Sex
Αυτο ειναι κατι που το κρινει η καθε κοπελα μονη της.Σιγουρα σε ολες αρεσουν οι γυμνασμενοι αλλα προσωπικα δε με χαλαει η κοιλιτσα(δε μιλαμε για κοιλαρα,κοιλιτσα...)Τωρα,ξυρισμενος/αξυριστος αναλογα σε καποιους παει σε αλλους οχι,παντως το μικρο μουσι δινει εκλεπτυσμενο στυλ
Πήγαινε στο θέμα: apo4is apo ginekes pls
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 15:41 @Θ. Κλημεντίνη
Κοίτα σιγουρα παιζει ρολο η εμφανιση(ντυσιμο,αν μυριζεις ωραια,προσωπο,ματια) αλλα και ο χαρακτηρας(διαφωνω με ενα μηνυμα που ελεγε οτι πρεπει να σε γνωρισει καλυτερα για να καταλαβει τον χαρακτηρα σου,σηλαδη ενα νορμαλ κοριτσι δε θα παει να μπλεξει με εναν πολυ ωραιο αλλα αλητη,ψευτομαγκα κτλπ.)Ελπιζω να σε βοηθησα!
Πήγαινε στο θέμα: Τι κοιτάτε σε ενα αγόρι πρώτα?
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 15:25 @Θ. Κλημεντίνη
Κατ'αρχην ψυχραιμια!Βαλ'τα κατω...αυτη σιγουρα δεν ειναι κανα παλιοκοριτσο;(για να θέλει τον βλακα που λες)Θα σου πρότεινα να τη ξεχάσεις,να μη της δινεις σημασια...ετσι αν ενδιαφερεται εστω και λιγο θα τσιμπησει...καλη επιτυχια!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω,αλλά θέλει άλλον(HELP!!)
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 14:51 @Sex
Μπορεις να τον δαγκωσεις...;επισης!
Πήγαινε στο θέμα: ξυλο στο σεξ
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 14:46 @Θ. Κλημεντίνη
θα σου ελεγα να μη μπλεξεις...ειναι πολυ μεγαλος και δεν εισαι καν 18
Πήγαινε στο θέμα: Δύσκολοι Έρωτες(Καθηγητής-Μαθήτρια)
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 14:26 @Θ. Κλημεντίνη
Μωρε το νοημα το'χει πιασει! να κανει κατι δε λεει...εντωμεταξυ οποτε ειναι κοντα μου, μιλαει με αλλα κοριτσια και τσεκαρει και αν τον κοιταω,αυτο γιατι το κανει; Τέλος παντων, πως θα καταφερω να μη με νοιαζουν οι αλλοι;βοηθειααααα
Πήγαινε στο θέμα: Τον θέλω,τι να κάνω;;;
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 14:19 @Sex
Κοιτα,αναλογα...μπορει να θέλει και συζήτηση.Αυτό εσυ θα το κρίνεις,απλα μη κανεις καμια βλακεια και τη τρομαξεις,να εχεις προετοιμασει το εδαφος μα μια κουβεντα απ'εξω απέξω δεν ειναι κακο.
Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω;;;
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 14:14 @Θ. Κλημεντίνη
Συνήθως αυτοι που το παιζουν μαγκες ειναι κομπλεξικοι και εχουν θεματα.Εαν σε ενοχλουν επειδη εισαι πιο συνεσταλμενος και σε πειραζουν απλα μη τους δινεις σημασια,αν το πραγμα χοντρυνει καλο θα ηταν να το πεις σε καποιον(καθηγητη,γονιο)για να λυσει το θεμα.Παντως γενικα να τους αγνοεις παντελως.Συνηθως πειραζουν ατομα που ειναι διαφορετικα απο αυτα
Πήγαινε στο θέμα: ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!!!
Μήνυμα στις 10/9/2013 στις 17:30 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν,χρειάζομαι τη πολύτιμη βοήθεια σας.Εδω και 1,5 χρόνο περίπου μου αρέσει ένας,φαίνεται πως και εγώ του αρέσω.Είναι 1 χρόνο μεγαλύτερος,έχει καλό χαρακτήρα(απ'ότι μαθαίνω) και γενικά εχω φάει το κόλλημα της ζώης μου,μου αρέσει πολύ αλλά δεν ξέρω πως να τον πλησιάσω,τι να του πω;...αν με ήθελε πραγματικά δε θα έκανε αυτος τη 1η κίνηση;Αυτό που φοβάμαι πολυ ειναι τι θα πουν οι άλλοι και οτι μπορεί να με απορρίψει.Πως να το χειριστώ;
Πήγαινε στο θέμα: Τον θέλω,τι να κάνω;;; |