Μήνυμα στις 24/2/2014 στις 22:29 @Διάφορα
παιδιααα βοηθειαα!! ενας φιλος μου, 17 χρονων, ψαχνει δολεια..πειτε καμια ιδεα που μπορει ναα απευθυνθει..ειναι επειγον!!! Πήγαινε στο θέμα: επειγον!!
Μήνυμα στις 14/11/2013 στις 14:20 @Κλάψιμο
Γεια σας..ειμαι 17.5 κ τα ειχα με ενα παιδι 2 μηνες..χωρισαμε για διαφορους λογους και αμεσως μετα εμαθα οτι παιζεται κατι με καποια αλλη..τι να κανω για να γυρισει πισω??
Πήγαινε στο θέμα: τον θελω πισω
Μήνυμα στις 24/10/2013 στις 16:59 @Sex
Γειαααα σας!!ειμαι 17.5 χρονων κ δν εχω ολοκληρωσει ακομα..υα εχω μ ενα αγορι 2 μηνες..κ σκεφτομαι ν προχωρησουμε ..ομως κολλαω στα προκαταρκτικααα!!ειδικα στν πιπα..εχω δει τσοντες, εχω διαβασει αρθρα κ μηνυματα απο διαφορα φορουμ..ομως ακομα δν εχω ξεκολλησει...απ τη μια ντρεπομαι..κ απ τν αλλη φοβαμαι μηπωςς κανω κανενα λαθος κ τν πονεσβ..ή μηπως δν τ αρεσει!!!καμιααα ιδεα για να ξεκολλησωωω?
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα πιπα
Μήνυμα στις 12/9/2013 στις 20:44 @Sex
Εδω κ 2 μερες ενιωθα ενοχληση κ πονο στο μ***ι...σημερα το κοιταξα κ ειδα ενα φουσκωμα απο τη δεξια πλευρα στα μεγαλα χειλη..τι μπορει να ειν αυτοο???:SS :((
Πήγαινε στο θέμα: περιεργο φουσκωμα
Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 21:17 @Κλάψιμο
Γεια σας..ειμαι 17 χρονων κ πριν 1μιση μηνα τα ειχα με ενα παιδι για μια βδομαδα..ο λογος που χωρισαμε ηταν επειδη δεν ηθελα να προχωρησω μαζι του απο τοσο νωρις..μετα που χωρισαμε εκανε προσπαθειες να τα ξαναβρουμε ομως δν εγινε τιποτα..τωρα τα εφτιαξα με ενα φιλο του που νομιζα οτι μου αρεσε..αλλα δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι τον πρωην μου..κ συνεχως τους συγκρινω στο μυαλο μου..επισης με τν καινουριο βαριεμαι πολυ ευκολα..θελω να τα ξαναβρω με τν πρωην μου αλλα αυτος εχει θυμωσει μαζι μου(οχι επειδη τα εφτιαξα με το φιλο του) περιμενω τη γνωμη σας κ καποιον τροπο να τον ξανακερδισω..
Πήγαινε στο θέμα: τον θελω τρελα αλλα τα εκανα θαλασσα |