Μήνυμα στις 26/8/2014 στις 14:21 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι πολύ ντροπαλος για αυτό ειχα ενδιασμους όχι ότι είναι κατι για μενα το φεισμπουκ ισα ισα ουτε που το χρησιμοποιω..τελικα την εκανα ελπιζω να βγει σε καλο,σας ευχαριστω.
Πήγαινε στο θέμα: να κανω αντ η οχι?
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 20:41 @Θ. Κλημεντίνη
ισως να μην θελει να την κανω γτ εχει λιγα ατομα κ γενικα είναι σοβαρη κοπελα δν κανει οποιον κ οποιον δεν ειπα ότι σημαινει πως την γουστάρω απλως αυτό με προβληματιζει μν φανω καπως...και το αν την θυμαμαι με ολο τον σεβασμο το ξερω μονο εγω κανεις αλλος
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 20:22 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας σε ένα θεμα που με βασανιζει.Μενω σε παραθαλασια περιοχη μονιμος κατοικος και πριν 1 μηνα ηρθε μια κοπελα με τους γονεις της αγορασαν εξοχικο(η κοπελα 2 χρονια μεγαλυτερη μου),εγω την ερωτευτηκα κατευθείαν τελος παντων οποτε βλεπόμασταν στν παραλια λεγαμε γεια τι κανεις χαμογελο κλπ μια φορα πιασαμε και κουβεντα για 5-10 λεπτα μν φανταστείτε αλλα μετα δν μπορουσα γιατι ηταν συνεχως με δυο φιλες της,στην παραλια παιζαν κατι βλεματα αλλα στο σπιτι οποτε ημασταν με τα γονεις της στν αυλη και μιλούσαμε δεν με κοιτουσε κ δν μιλούσαμε καν.Λοιπον εγω δεν τν εχω αντ ουτε το κιν της ουτε τπτ κ ετυχε σε ένα κλαμπακι εδώ να τν κανουν ταγκ σε μια φοτο και πατησα λαικ αλλα μ ειπε ενας φιλος ότι δεν της ηρθε ειδοποιηση ότι πατησα επειδή δν τν εχω αντ(κλπ συστημα του φβ) κ τωρα αυτή εφυγε πισω εκει που μενει μονιμα και το πιθανοτερο να την δω του χρονου παλι σκέφτομαι να την κανω αντ..δν εχουμε κοινους ουτε τπτ και κωλωνω λιγο αλλα αξιζει να ''ξεφτιλιστω'' για την καψουρα? πειτε μ γνωμες
Μήνυμα στις 22/6/2014 στις 18:01 @Διασκέδαση
Γεια σας,μετα το τελος τον εξετασεων θελω να ξεκινησω καποια σειρα ωστοσο εχω ψαξει πολύ στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι κατατοπιστικο για τα γουστα μου. Δεν θελω κωμμοδια μου φαινονται βαρετες. Ουτε πολύ φρικιαστηκες εικονες σιχενομαι τα θρίλερ(διστυχως). Εχω ακουσει πολύ καλα λογια για το FRINGE αλλα εχω ενδιασμους γιατι όπως ειπα δεν μου αρεσουν τα αιματα και οι σιχαμαρες αλλα κατι ενδιαφερον.Να σημειωσω επισης ότι μαρεσουν και τα τυπου αστυνομικα αλλα τα περισοτερα λογω του θεματος μου δεν με καλυπτουν.Ελπιζω να με κατατοπισετε
Πήγαινε στο θέμα: Ξενες σειρες(Προτασεις)
Μήνυμα στις 27/11/2013 στις 13:57 @Διάφορα
καλησπέρα και παλι δυστυχώς δεν ελαβα κάποια απάντηση και θέλω να ξαναρωτήσω πιστεύετε οτι ειναι αξιόλογο αυτο το τμήμα τει(ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) και αν υπάρχουν μεταπτυχιακά εξισου αξιολογα?
Πήγαινε στο θέμα: τει-μεταπτυχιακα
Μήνυμα στις 6/9/2013 στις 18:12 @Διάφορα
Καλησπερα θα ηθελα να σας ρωτησω αν περασω σε ενα τει οπως το μηχανικων πληροφορικης μπορω οταν τελειωσω την σχολη να κανω μεταπτυχιακο? και τι οριζοντες θα μου ανοιξει το συγκεκριμενο επαγγελμα?
Πήγαινε στο θέμα: τει-μεταπτυχιακα |