Μήνυμα στις 28/9/2013 στις 11:40 @Sex
Ναι το πολύ πολύ να είναι ελάχιστες οι μέρες καθυστέρησης εώς και καθόλου γι'αυτό έχω ανησυχήσει.. Πήγαινε στο θέμα: Έγκυος;;
Μήνυμα στις 27/9/2013 στις 20:39 @Sex
Πριν περίπου 2 εβδομάδες με τον αγόρι μου προχωρήσαμε κάπως.Εκείνος μου έβαλε δάχτυλο και εγώ του την έπαιξα.Το θέμα μου είναι ότι έχω καθυστέρηση 10 ημέρες.Ξέρω δεν γίνετε να είμαι έγκυος αλλά άγγιξε και εκείνος το πέος του κατά όλη την διάρκεια που γινόταν όλο αυτό και φοβάμαι για προσπερματικά υγρά ή οτιδήποτε άλλο.. Ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.. Πήγαινε στο θέμα: Έγκυος;;
Μήνυμα στις 6/9/2013 στις 17:52 @Κλάψιμο
1ον το παθαίνω και εγώ αυτό καμιά φορά και είναι όλα ψυχολογικό το θέμα όπως και εγώ καλό θα ήταν να επισκεφτείς κάποιον ειδικό και πίστεψε με θα το ξεπεράσεις τελείως. 2ον εγώ έκανα και κάποιες ασκήσεις γυμναστικής και με βοήθησαν. Πήγαινε στο θέμα: Τραυλισμός
Μήνυμα στις 6/9/2013 στις 17:05 @Διάφορα
Καλησπέρα σας. Αρχικά να πω ότι είμαι καινούργια εδώ άρα συγνώμη αν έχω γράψει το θέμα σε λάθος στήλη. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο ντύσιμο για ένα καλοκαιρινό party που γίνετε αυτό το Σάββατο.. Λίγο γρήγορα αν γίνετε,ευχαριστώ προκαταβολικά!! Πήγαινε στο θέμα: Ενδυμασία σε party |