Μήνυμα στις 6/9/2013 στις 20:15 @Θ. Κλημεντίνη
Χαχαχαα τρολαρω
Πήγαινε στο θέμα: Πανω χερι στην σχεση
Μήνυμα στις 6/9/2013 στις 18:03 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε rossonero εσυ τι ζορι τραβας; Παντως το θεμα κλεινει εδω. Κατσαμε και συζητησαμε με το αγορι μου και αποφασισαμε οτι επειδη το βλεπουμε σοβαρα το πραγμα να εχει καποιος το πανω χερι. Αυτος το προσφερε σε μενα καιεγω το αποδεχτηκα. Απο εδω και περα θα κανει αυτος ολες τι δουλειες, θα μαγειρευει και γενικοτερα θα κανει ολα αυτα που δεν μπορω στο σπιτι. Απο εκει και περα θα πρεπει να μου δινει αναφορα για το που και με ποιον παει καπου, αν παει μονοςτου, ενω εγω οχι. Π.χ. το απογευμα κατα τις 5 εφυγε και μο εδωσε ολικη αναφορα, ενω το πρωι καθαρισε και μαγειρευσε. πραγματικα τον εχω βαλι στο βρακι μου. υγ.Τωρα απο εκει και περα για καποιους που μιλανε εδω περα εχω να πω οτι δυο πραγματα εχουν σημασια στην ζωη, η εξυπναδα και η ομορφια. Εγω ειμαι ομορφη ,οποτε... Πήγαινε στο θέμα: Πανω χερι στην σχεση
Μήνυμα στις 6/9/2013 στις 13:08 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα μανωλιο μπορουσα αν ηθελα να ειχα καποιον πιο ομορφο, αλλα θελω να εκμεταλευτω τα λεφτα που εχει για μια πιο ανετη ζωη. Νταξει αυτο με το ξυλο το εννουσα στο σεξ. Παντως αν θες να ξερεις σε ολες τις σχεσεις υπαρχουν κυριαρχεις και εγω μπορω να εχω το πανω χερι γιατι ειναι τρλος με μενα.
Πήγαινε στο θέμα: Πανω χερι στην σχεση
Μήνυμα στις 5/9/2013 στις 22:03 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα στο φορουμ. Ειμαι νεο μελος στην παρεα. Θα ηθελα να σας μιλησω για την σχεση. Ειμαι 20 χρονων, οπως και το αγορι μου. Ειμαστε 3 χρονια μαζι και αποφασισαμε να συζησουμε. Θελω να σας ζητησω να μου πειτε γνωμες για το πως θα εχω το πανω χερι στην σχεση, δηλαδη να μην κανω εγω τις δουλειες στο σπιτι, να μην μαγειρευω εγω και μετα απο καιρο να του ριχνω και λιγο ξυλο. Δηλαδη με λιγα λογια θελω να τον βαλω στο βρακι. Εδω πρεπει να σημιωσω οτι ειμαι πολυ ομορφη,ψηλη ξανθια γαλανοματα, με μεγαλο στηθος, πολυ καλο κολαρακι. Αυτος ειναι τρελα ερωτευμενος μαζι μου και μεχρι τωρα συνηθως εγω παιρνω αποφασεις τυπου που θα παμε(πριν συζησουμε). Α επισης να σημιωσω οτι συζουμε 15 μερες. Υγ. Παρακαλω το αντμιν να παει το θεμα στο σωστο μερος, αν σεν ειναι αυτο. Υγ2. Ευχαριστω εκ των προτερων. Πήγαινε στο θέμα: Πανω χερι στην σχεση |