Μήνυμα στις 27/9/2013 στις 16:54 @Διάφορα
Θέλω να ασχοληθώ με το αρμόνιο δηλαδη να μάθω. θέλω να ρωτήσω αν είναι σχετικά δύσκολο όργανο και αν θέλει πολυ ώρα εξάσκησης για έναν αρχάριο. Θα ξεκινήσω σύντομα μαθήματα και θέλω να ξέρω κάτι σχετικά... Πήγαινε στο θέμα: Αρμόνιο
Μήνυμα στις 13/9/2013 στις 21:29 @Sex
Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω όταν κάνεις σεξ πρώτη φορά ο χαλινός ή αλλιώς πετσάκι σκίζεται? Αυτή είναι δηλαδή η διαφορά του παρθένου άνδρα από αυτόν με σεξουαλικές σχέσεις? Εχώ το έχω κάνει δύο φορές και δεν μου σκίστηκε αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν έκανα σωστά και εξακολουθώ να είμαι παρθένος? Διαφωτήστε με please!!!FONT=Times]
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι
Μήνυμα στις 7/9/2013 στις 01:23 @Κλάψιμο
Marina Lee τι ακριβώς ασκήσεις γυμναστικής γιατί εγώ γυμνάζομαι συχνά αλλά δεν βλέπω βελτίωση...
Πήγαινε στο θέμα: Τραυλισμός
Μήνυμα στις 3/9/2013 στις 17:04 @Κλάψιμο
Γειά σας είμαι καινούργιος στο σαιτ και γράφω για πρώτη φορά. Δεν θα έλεγα ότι το πρόβλημα μου είναι τόσο τρομερό αλλά έχει σημασία για μένα. Είμαι 19 χρονών και όλη μου τη ζωή τραυλιζω. Τα τελευταία χρόνια έχω βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και τραυλίζω μόνο όταν αγχώνομαι και γενικά βιάζομαι είτε να μιλήσω είτε να κάνω κάτι. Το μεγάλο πρόβλημα έρχεται όταν πρέπει να μιλήσω σε ξένους πχ σε καταστήματα,να παραγγείλω κάτι κτλ. Τότε αγχώνομαι για το γεγόνος ότι ίσως και να τραυλίσω και το στόμα μου δεν ανοίγει. Προσπαθώ να ηρεμήσω αλλά δεν μπορώ πριν να παραγγείλω σε μια καφετέρια σκέφτομαι συννέχεια πώς θα μιλήσω. Με τους φίλους μου και την οικογένεια μου μιλάω σχεδόν τέλεια χωρίς να τραυλίζω. Άρα είναι ψυχολογικό το ζήτημα. Μπορείτε να προτείνετε τρόπους να μειώσω το άγχος μου σε τέτοιες καταστάσεις δηλαδή όταν μιλάω σε ξένους γιατί εκνευρίζομαι ότι μόνο λόγω άγχους δεν μπορώ να μιλήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Πήγαινε στο θέμα: Τραυλισμός |