Μήνυμα στις 9/10/2013 στις 20:07 @Sex
Χαχαχαχαχ κακίες,απλά απο την στιγμή που ξεκινήσαμε δεν χορταίνουμε ο ένας τον άλλον και εφόσον είναι και των δύο η πρώτη εμπειρία θέλουμε να τα δοκιμάσουμε όλα gianman εντάξει κατάλαβα! ευχαριστώώ!
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ
Μήνυμα στις 8/10/2013 στις 19:33 @Sex
Α κατάλαβα τι λες..Σε περίπτωση που δεν βάλουμε τίποτα και απλά βάλει δάχτυλο για να ανοίξει η τρύπα θα υπάρξει πρόβλημα;;
Μήνυμα στις 7/10/2013 στις 19:45 @Sex
Σ'ευχαριστώ πολύ!Δεν κατάλαβα κάτι όμως,όταν λες να έχει λιπανθεί καλά τι εννοείς;; αυτό με τα λιπαντικά νερού και τέτοια;;
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 13:38 @Sex
Ειλικρινά έκανα ότι μου είπες και βοήθησε πολύ!Που να το ξέρα ότι απο κάτι τοσο απλό θα ξεκολλούσε;;χαχαχ και πάλι ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: Και τώρα τι;;
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 13:35 @Sex
Δεν έχω ιδέα πως γίνεται και αν πονάει και απλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες και εμπειρίες.Με το αγόρι μου θα θέλαμε να κάνουμε κάτι καινούριο και γι αυτό τον λόγο το αναφέρω άλλωστε.Έχει προσπαθήσει να μου βάλει και δαχτυλάκι αλλά δέν καταλαβαίνω,την μια φορά μπήκε χωρίς να πονάω η κάποια πίεση και στην άλλη υπήρχε δυσκολία :P Λοιπόν ακούωω και ευχαριστώ! :D
Μήνυμα στις 2/9/2013 στις 14:30 @Sex
Γειά σας είμαι 17 ετών και κοπέλα.Ξυρίζομαι στο κάτω μέρος για να νιώθω καλά με το σώμα μου κ.τ.λ. Το θέμα μου είναι οτι κάθε φορά που ξυρίζομαι και μάλιστα με καινούριο ξυραφάκι βγάζω σπυράκια εκεί κάτω.Λένε πολλοί πως αυτό θα είναι το αποτέλεσμα άμα παίρνεις τις τρίχες κόντρα.Εμένα όμως είναι πολύ κοντές και δεν μαζεύονται με τον άλλον τρόπο με αποτέλεσμα να τις κάνω μόνο κόντρα.Τι άλλο μπορώ να κάνω;;Γιατί έχω ενοχλήσεις στην κάτω περιοχή και πονάει κάπως.
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα κάτω περιοχής
Μήνυμα στις 2/9/2013 στις 14:24 @Sex
Καταρχήν να σου πω ότι είναι δικιά σου απόφαση το τι θα κάνεις με το σώμα σου απλά εγώ θα σου αναφέρω την γνώμη μου.Λοιπόν καλό θα ήταν να τις ξυρίσεις για αισθητικούς λόγους και μόνο.Και εφόσον υπάρχει και η κοπέλα στην μέση θα ήταν προτιμότερο να τις ξυρίσεις.Με ξυραφάκι κατά προτίμηση και όχι κόντρα διότι υπάρχει περίπτωση να βγάλεις σπυράκια με αυτόν τον τρόπο.Πάτα αποδεκτή άμα σε βοήθησα.
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα,του πισινου!
Μήνυμα στις 2/9/2013 στις 14:19 @Sex
Είμαι 17 χρονών και το αγόρι μου είναι 16,Είμαστε μαζί 11 μήνες. Έχουμε κάνει όλα τα προκαταρκτικά,τριβόμαστε ο ένας πάνω στον άλλον και πολλές φορές και χωρίς ρούχα.Κάθε φορά που βρισκόμαστε γίνεται η ίδια διαδικασία.Είναι σαν να ολοκληρώνουμε κατά κάποιον τρόπο χωρίς στην πραγματικότητα να έχουμε προχωρήσει.Το θέμα αυτό δεν θέλω να του το αναφέρω διότι ότι γίνει θέλω να γίνει από μόνο του.Εγώ φυσικά θέλω να προχωρήσω μαζί του,νιώθω πολύ άνετα,με προσέχει και γενικότερα θέλω να νιώσω ότι θα "δεθούμε" πιο πολύ έτσι.Είμαι σίγουρη ότι και αυτός το θέλει πολύ.Και νομίζω ότι έχει μαζί του προφυλακτικά κάθε φορά.Αλλά πάντα μένουμε μέχρι εκεί.Πώς θα ξεκολλήσουμε από αυτή την κατάσταση;
Πήγαινε στο θέμα: Και τώρα τι;;
Μήνυμα στις 2/9/2013 στις 14:02 @Sex
Να έχουν και τρίχες για να νιώθουμε ότι είναι άντρες.Το ξύρισμα του θώρακα και των ποδιών θεωρείται περιττό.Για έναν άντρα το μόνο ξύρισμα που θεωρούμε σημαντικό είναι η πλάτη,δεν είναι πολύ ωραίο για έναν άντρα να μοιάζει με αρκούδα.Τώρα σχετικά με το πρόσωπο είναι δικιά σου επιλογή.Γενικότερα να μείνεις με τον τρόπο που εσύ νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου.Άμα σε βοήθησα πάτα αποδεκτή.
Πήγαινε στο θέμα: γεια τα κοριτσια |