Μήνυμα στις 9/9/2013 στις 11:18 @Sex
αχ σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: περιπτωση εγκυμοσυνης ??? βοηθεια!!!!!!!!
Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 18:12 @Sex
λεσ ???ευχαριστω πολυ μακαρι να εχεισ δικιο!!!! πφ!!!!
Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 16:11 @Sex
θα ηθελα και αλλεσ γνωμες αν ειναι ευκολο!!!! επιεδη ακομα δεν μπορω να ηρεμησω!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: περιπτωση εγκυμοσυνης ??? βοηθεια!!!!!!!!
Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 15:58 @Sex
ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια!!! οχι δν εκανε κατι τετοιο με το δαχτυλο του απλα με χαιδευε κατω απλα φοβαμαι γιατι ειδα κατι σχετικα αρθρα στο ιντερνετ που δεν το αποκλειουν!!!!! Πήγαινε στο θέμα: περιπτωση εγκυμοσυνης ??? βοηθεια!!!!!!!!
Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 13:13 @Sex
σας παρακαλω ας απαντησει καποιος.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Πήγαινε στο θέμα: περιπτωση εγκυμοσυνης ??? βοηθεια!!!!!!!!
Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 11:48 @Sex
φεια σας!!! θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα θεμα το οποιο με εχει πανικοβαλει τισ τελευταιες μερες παρα πολυ. ειμαι 17 χρονων και τις προαλες καναμε με το φιλο μου διαφορα προκαταρκτικα και καποια στιγμη εκεινοσ με χαιδευε στην κατω περιοχη με το χερι του το οποιο ισωσ να ειχε υπολειματα απο σπερμα. δεν μου εβαλε δαχτυλο και να σημειωθει οτι ειμαι παρθενα υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης??????????????????? θελω πολλεσ γνωμες απο οσουσ γνωριζουν γιατι εχω τρελαθει! εχω και καποιεσ μερες καθυστερηση αλλα γενικοτερα δεν ειχα και παντα σταθερο κυκλο!!!! βοηθειααααααα!!!!!
Μήνυμα στις 2/9/2013 στις 12:51 @Sex
ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει αρκετα με αυτο το θεμα γιατι θελω να ειναι ολα σωστΑ!!! με βοηθησες αρκετα :)
Πήγαινε στο θέμα: σος!!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 1/9/2013 στις 18:37 @Sex
γεια σας!!! ειμαι 17 χρονων και γραφω για πρωτη φορα!!! εχω σχεση με ενα παιδι εδω και λιγο καιρο και ειμαστε πολυ καλα. αρχισαμε να προχωραμε λιγο περισσοτερο περα των φιλιων και προσφατα μου ζητησε να του την παιξω! το προβλημα ειναι οτι δεν το εχω ξανακανει αυτο και φοβαμαι οτι δεν θα ξερω πωσ να το κανω δηλαδη δεν εχω ιδεα τι ακριβωσ πρεπει να κανω και φοβαμαι μηπωσ δεν του αρεσει καθωσ εκεινοσ ειχε αρκετεσ σχεσεισ κ εχει εμπειρια! καμια συμβουλη??? για το τι πρεπει να κανω ???? ειναι επειγον σας παρακαλω.....!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: σος!!!!!!!!!! |