Μήνυμα στις 24/9/2013 στις 23:24 @Sex
γεια σας παιδια...σημερα κατα την διαρκεια του σεχ...η καποτα μου εσπασε αλλα δεν ειχα τελειωσει...ετσι την εβγαλα εβαλα αλλη και συνεχισα ομως ανυσηχω καθως δν ξερω τι πιθανοτητες υπαρχουν να εχει γινει κατι κακο.. παντως η κοπελα μου μετα απο αυτο πηγε στο μπανιο σκουπιστηκε και ειδε οτι εβγαζε αιμα της περιοδου ενω νμζε οτι της ειχε τελειωσει εκεινη την ημερα...υπαρχει πιθανοτητα να εχει γινει ζημια? μηπως επειδη εβγαζε ακομα λιγο αιμα της περιοδου δν υπαρχει θεμα? και επισης μου ειπε οτι μετα την περιοδο δεν ειναι γονιμες οι μερες! ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: εσπασε το προφυλαχτικο
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 13:31 @Sex
γεια σας...τελειωσα μεσα στην κοπελα μου ενω ειχα προφυλαχτικο και μολις βγηκα ειδα υγρα πανω σε αυτο και παρα3ενευτηκα μηπως ειναι δικα μου και ειχε προβλημα το προφυλαχτικο...την εβγαλα και την τεσταρα με νερο να δω αν μπαζει αλλα δν εβγαζε απο καπου...δν ξερω τι να πιστεψω :)
Πήγαινε στο θέμα: προφυλαχτικο
Μήνυμα στις 1/9/2013 στις 07:08 @Sex
γεια σας παιδια προσφατα...ενω εκανα με την κοπελα μου σεχ..τελειωσα γρηγορα και επειδη επρεπε να συνεχισω...εβγαλα το προφυλαχτικο καθαρισα την π@@@@ μου εβαλα αλλη καποτα...ειναι επικινδυνο αυτοο που εκανα? η μηπως ειναι φυσιολογικο? γτ εχω εναν ψηλο φοβο ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: περιπτωση εγκυμοσυνης |