Μήνυμα στις 29/8/2013 στις 16:27 @Sex
Μια φορα πριν 2 χρονια με εκανε τσακωτο η ξαδερφη μου(συνομηλικη μου στα 14 τοτε).Ειχα παει να μεινω μερικες μερες σπιτι τους και μια μερα που ημουν στο μπανιο κ αυνανιζομουν ανοιξε κατα λαθος την πορτα με ειδε,χαμογελασε,ζητησε συγγνωμη κι εφυγε. Το ιδιο βραδυ οταν πεσαμε για υπνο(κοιμομασταν στο ιδιο δωματιο)μου ειπε οτι δεν ηξερε οτι ημουν μεσα εκεινη την ωρα και οτι δεν το εκανε επιτηδες.Σχολιασε μαλιστα οτι εμεινε εκπληκτη απο ποσο μεγαλο τον ειχα(17 εκ.)και μου ζητησε να της τον δειξω αλλη μια φορα.Τον εβγαλα οπως ημουν στο απεναντι κρεβατι και μολις τον ειδε ηρθε και μου ζητησε να κανω οτι εκανα το μεσημερι μεχρι να χυσω γιατι ηθελε να δει πως ειναι το σπερμα(δεν ειχε δει ποτε προφανως).Ετσι της εκανα το χατηρι Πήγαινε στο θέμα: με επιασε ο 8ειος μου
Μήνυμα στις 29/8/2013 στις 15:45 @Sex
Ειμαι 16 και εχω διαπιστωσει οτι 7 στους 10 συνομηλικους μουν ειχαν η' εχουν τετοιες εμπειριες.Κορυφαιο μια φορα στην τριτη γυμνασιου πηγα ενα διαλειμα στις τουαλετες του σχολειου κι εκει που εκανα την αναγκη μου ακουσα απο το διπλα χωρισμα δυο συμμαθητες μου να μιλανε.Πατησα πανω στη λεκανη και τους ειδα να αυνανιζονται στη διπλανη τουαλετα ο ενας διπλα στον αλλο. :P
Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ |