Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 21:43 @Διάφορα
Ειναι καθαρά μοντέρνα ποίηση διότι δεν εχει σταθερή ομοιοκαταληξία και αριθμό στίχων σε καθε στροφή, που ειναι χαρακτηριστικά παραδοσιακής ποίησης
Πήγαινε στο θέμα: μοντερνα ή παραδοσιακη ποιηση
Μήνυμα στις 23/6/2014 στις 03:40 @Διασκέδαση
Glee How I met you mother Breaking bad Twisted (αστυνομική σειρα , με πολυ ενδιαφέρον) Game of thrones Πήγαινε στο θέμα: Ξενες σειρες(Προτασεις)
Μήνυμα στις 6/6/2014 στις 02:00 @Διάφορα
Καταρχάς ειμαι και εγω στο νεο συστημα και μπορω να πω οτι πιο άδικο και μαλακια πεθαινει! Σε αλλους κλήρωνει εύκολα σε αλλους δύσκολα. Κατα τα αλλα ειναι δικιο. Για παράδειγμα, στην αλγεβρα εμάς μας πέσανε πανευκολα και στο δίπλα σχολειο δεν τα έλυνε ούτε ο καλύτερος. Και γιατι να πω καλο ένα συστημα που οδηγεί ακομα περισσότερους στα φροντιστήρια; Και επιπλέον η ύλη ειναι ατέλειωτη! Δε γινεται ας πουμε να βάζεις 30 κεφάλαια στα θρησκευτικά και ολόκληρα τα βιβλία σε αλλα μαθήματα. Σε καμία των περιπτώσεων δεν ειναι παρόμοιο με τις πανελληνιες, γιατι αν ήταν τα θεματα θα ήταν ίδιας δυσκολίας και οχι αλλα νταλλα δεν ξέρουμε τι θα πέσει καθε φορα
Πήγαινε στο θέμα: Ιστορια Α λυκειου
Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 23:38 @Flame
Εσείς νηστευετε; Αν οχι είστε κατα; Αν ναι, για ποιο λόγο;
Πήγαινε στο θέμα: Εσείς νηστευετε;
Μήνυμα στις 22/2/2014 στις 22:13 @Θ. Κλημεντίνη
Να αλλάξεις κατηγορία για το θέμα σου πριν σε κάνουν ban!!
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει η φίλη μου και με θεωρεί
Μήνυμα στις 21/2/2014 στις 14:45 @Κλάψιμο
Μην τα κανεις αυτά ρε κοπέλα μου και γίνεις η κλασική γκομενα στις μέρες μας..
Πήγαινε στο θέμα: side labret και γονεις
Μήνυμα στις 31/8/2013 στις 00:47 @Sex
Καταρχάς πολλά μπράβο , γιατι παραδέχτηκες κάτι που πολλοί αρνούνται να παραδεχτούν.Ξέρεις πόσος κόσμος ειναι gay , αλλά μόνο και μονο για να μη θίξουν την ''ανδρική'' τους τιμή , το απαρνιούνται σε όλη τους τη ζωή και βασανίζουν τον εαυτό τους. Επίσης, κάθε πράγμα στον καιρό του.Στους γονείς σου πρέπει να το πεις πρώτα απ'όλους.Θα σε υποστιρήξουν αμέσως..αν και να το ξέρεις , στην αρχή ίσως τους κακοφανεί λιγάκι.Έπειτα , για να σταματησεις να κρύβεσαι πρέπει να το αποκαλύψεις και στους πιο κοντινούς σου φίλους.
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay!!!!αλλα..
Μήνυμα στις 30/8/2013 στις 04:43 @Διασκέδαση
Όπως όλοι ξέρουμε καλοκαιράκι είναι ,αν και τέλειωσε σχεδον, και μια βαρεμάρα υπάρχει. Το θέμα μου είναι ότι έχω κολλήσει και δε μου'ρχεται κανένα παιχνίδι για κατέβασμα. Ξέρει κανένας κανα καλό;; (Οποιασδήποτε κατηγορίας )
Πήγαινε στο θέμα: Βαρεμάρα Club
Μήνυμα στις 30/8/2013 στις 04:38 @Sex
Η συμβουλή μου είναι να κάνεις πρώτα σεξ και μετά να καταλάβεις. Το δαχτυλο δεν είναι κάτι σοβαρό
Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλακι
Μήνυμα στις 29/8/2013 στις 04:48 @Sex
Μου θυμίζεις ΠΟΛΥ την ιστορία της Santana από το Glee, αμα βλέπεις. Πιστεύω (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) οτι δεν πρέπει να το δημοσιοποιήσεις ακόμα.. ο κόσμος δεν αντιδράει ήρεμα σε αυτά .. σου συνιστώ να το ψάξεις λίγο καλύτερα.. στην εφηβεία είσαι , παίζονται πολλά..
Πήγαινε στο θέμα: μπαϊσεξουαλ |