Μήνυμα στις 23/6/2014 στις 18:34 @Sex
Εγω δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.Μαλιστα μου εχει παρει πιπα συμμαθητης μου που δεν τον ελεγες γκει για κανενα λογο.
Πήγαινε στο θέμα: Ομοφυλοφιλία στην εφηβεία
Μήνυμα στις 19/6/2014 στις 05:25 @Sex
Πως γινεται να μην τρελαθηκες αλλα να θες και να το ξανακανεις?Νομιζω οτι απλα ο φιλος σου δεν ηταν ετοιμος για κατι τετοιο οποτε η' το συζητας μαζι του η' το ξανακανεις με καποιον αλλο...Τα υπολοιπα περι ασθενειων ακουγονται λιγακι αστεια φιλαρακι.
Πήγαινε στο θέμα: Απορία - Μαλακία παρέα με φίλο
Μήνυμα στις 17/6/2014 στις 03:31 @Sex
Πιαστε κουβεντα για γκομενες,προσπαθησε να τον κανεις να καυλωσει και στο καπακι βαλτε καμια τσοντα.Μετα δεν θελει και πολυ..
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 16/6/2014 στις 15:08 @Sex
Σε τι ηλικια ησουν Σωτηρη και πως εκατσε η φαση?
Μήνυμα στις 14/6/2014 στις 17:28 @Sex
Nick98 αν εχεις καποιον εχεμυθο κολλητο ειναι σιγουρα πολυ καλη φαση.Eγω εχω παιξει αλληλομαλακια με τον κολλητο μου παρα πολλες φορες βλεποντας τσοντα και μια φορα στην πενταημερη οταν ημουν σχολειο ειχαμε βαρεσει 5 ατομα παρεα(ο καθενας τη δικια του τοτε).
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 16:51 @Sex
Να ξεκαθαρισω επισης οτι δεν μου αρεσει τιποτα πανω σε εναν αντρα,ουτε ερεθιζομουν στη θεα του γυμνου φιλου μου,αλλα με τις τσοντες και τις συζητησεις για γκομενες που καναμε.Απλα μας αρεσε το γεγονος οτι μας αγγιζε ενα αλλο ατομο και ετσι η ηδονη ηταν πολυ μεγαλυτερη απο το να αυνανιζομασταν ο καθενας μονος.Επισης το γεγονος οτι ξεραμε και οι 2 οτι ημασταν ετεροφυλοφιλοι και οτι οτι καναμε το καναμε μεταξυ μας και για να περναμε καλα μας εκανε να αποβαλουμε ενοχες του στυλ''ειναι αδερφιστικο,δεν ειναι κτλ''. Για αυτο και κρατησε τοσο καιρο(2 χρονια σχεδον)η ολη εκτονωση πιστευω. Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 16:27 @Sex
Μου ηρθε ξαφνικο,δεν το περιμενα.Ασε που δεν ηθελα να ακουσει και κανεις τιποτα.Εγω δεν του εκανα δεν το ειχα σκεφτει καν. Παντως αν τοσα χρονια μετα ηξερα οτι δεν υπηχε κινδυνος να γινω αδερφη ,που δεν εγινα,μπορει και να τον ειχα αφησει.Αλλωστε ηταν μια περιοδος που δεν ειχαμε κοριτσια και οι ορμονες ηταν στο φουλ Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 16:21 @Sex
Οχι ακριβως.Εκει που την παιζαμε εσκυψε αποτομα και εβαλε ισα-ισα το κεφαλακι μου μεσα στα χειλη του και οπως [ηγα να τραβηχτω τον πηραν τα σκαγια στο προσωπο χαχα
Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 16:15 @Sex
Κ εμεις το προσπαθησαμε μια φορα αλλα με το που τον εβαλε στο στομα του βογγηξα και φοβηθηκαμε μη μας ακουσει κανεις και μολις εχυσα σταματησαμε.
Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 16:06 @Sex
Εγω οταν ημουν 14 ξεκινησα τετοιου τυπου αναζητησεις αρχικα με εναν φιλο μου τις ειχαμε βγαλει εξω καποιες φορες και τις συγκριναμε αλλα δεν τις παιζαμε.1-2 χρονια αργοτερα ενας αλλος συμμαθητης μου μου ειχε προτεινει να παω ενα απογευμα σπιτι του να αραξουμε.Πηγα και εκει που λεγαμε οτι να ναι μου προτεινε να δουμε τσοντα κ να την παιξουμε.Δεχτηκα εχοντας την περιεργια και σε καποια φαση ενω επαιζε ο καθενας τη δικια του μου προτεινε να τραβηξει ο ενας στον αλλο.Στην αρχη διστασα αλλα μου ειπε οτι το εκανε και με αλλα ατομα που ολοι ηταν str8 κ ειχαν και γκομενες εκεινη την περιοδο.Ετσι τραβηξε ο ενας του αλλου και το καθιερωσαμε συστημα καθε παρασκευη απογευμα και μαλακιζομασταν παρεα κοντα 2 χρονια.Ποτε δεν καναμε κατι παραπανω περα απο την αλληλομαλακια και σημερα 10 χρονια μετα ειμαστε str8,εχουμε βγαλει καμια 10αρια γκομενες ο καθενας και τα θυμομαστε αυτα και γελαμε για το ποσο ωραια περναγαμε τοτε!
Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ |