Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 14:38 @Sex
ναι αλλα ειχα κανει ηδη στοματικο και ειχα τριψει πιο πριν! επισεις τρ εμπενε πιο ανετα το 1ο δαχτυλο! θα περιμενω ως την επομενη φορα πρωτα θα βαλω 2 δαχτυλα και μαλλον μετα θα ολοκληρωσουμε !
Πήγαινε στο θέμα: 2o δαχτυλακι!
Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 12:25 @Sex
Καλησπερα! τον τελευταιο καιρο προχωραμε σιγα σιγα με την σχεση μου και μου εχει κανει στοματικο και εγω βεβαια και της εχω βαλει μεχρι 1 δαχτυλο! εχθες προσπαθησα να της βαλω 2 αλλα δν μπορουσα! δεν μου ειπε οτι ποναει αλλα πρπ να ποναγε λιγο και καταλαβα οτι ηταν πλ σφηκτο και δεν εδωσα πιεση για να μπουν τα 2 δαχτυλα και ετσι τα εβγαλα! τι εκανα λαθος? να ξαναπροσπαθησω με μεγαλυτερη πιεση?
Πήγαινε στο θέμα: 2o δαχτυλακι!
Μήνυμα στις 27/4/2014 στις 14:16 @Sex
Λοιπον για πρωτη φορα ολα καλα πηγαν εβαλα 1 δαχτυλο μονο και αυτο με παίδεψε λιγο στην αρχη και μετα εμπενε ολο κ πιο ευκολα πιο μεσα αλλα δεν το εκανα μονομιας εμπενε λιγο το εβγαζα και ξανα το ιδιο και εγλυφα πολυ και ενδιαμεσα εβγαζα λιγο κ ετριβα γενικα..δεν εκανα γρηγορες και αποτωμες κινησεις τα εκανα ολα σιγα σιγαα και απο οτι μ ειπε πονεσε λιγο στν αρχη μετα το συνηθησε και μετα λιγο στο τελος! της εβαλα βαθια το δαχτυλακι η μ φαινεται? εβαλα τον δεικτη και το καταφερα μεχρι να μπει ολο μεσα κ μετα σταματησα και την κοιταζα να δω αν ποναει και μετα το στοματικο που εκανε αυτη μ τον επαιζε για να τελιωσω αλλα δν τελιωναα μαλλον επειδη ειχα ανχοθει και φοβομουν μην ερθει κανενας γτ ακουσαμε μια πορτα κ βηματα(ημασταν σπιτι της) και μετα σταματησαμε και την πειρα αγκαλια και κοιμηθηκεε και ξυπνησα το πρωι κ εφυγα :) ηταν πραγματικα υπεροοοχααα για πρωτη φοραα πιστευω πως ηταν μια πολυ πολυ καλη αρχη!
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά και ερωτήσεις σε αυτό το θέμα!
Μήνυμα στις 26/4/2014 στις 12:50 @Sex
Και την χαιδευω και την αγκαλιαζω και της μιλαω γλυκα :D είναι πολύ ντροπαλή! λέγαμε να πάμε σε καμιά οικοδομή αλλά δεν ξέρεις τι μπορει να σου βγεί απ εκει(πρεζακιας) τωρα περιμενουμε ευκαιρια να φυγουν οι δικοι μας! καμια βοηθεια λιγο για το δαχτυλακι φοβαμαι δηλαδη λιγο την αρχη ! ξερω πως στν αρχη θα φιλιομαστε χουφτονομαστε κ εγω θα χαιδευω λιγο το ''φεγγαρακι'' της και μετα να γλυψω λιγακι εκει?θα την κανει να νιωσει καλυτερα?
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά και ερωτήσεις σε αυτό το θέμα!
Μήνυμα στις 25/4/2014 στις 21:30 @Sex
Καλησπέρα Λοιπόν είμαι 16 και αυτή 15 και τα έχουμε πάνω απο έναν χρόνο αλλά δεν έχουμε ολοκληρώσει και τώρα το συζητάμε και είπε το ΝΑΙ απλά ντρέπεται και της εξήγησα ότι καλύτερα να κάνουμε τα προκαταρτικά για να πάρει λίγο θάρρος και ότι δεν βοιάζομαι και να μην φοβάται για τίποτα και ειπαμε πολλα πραγματα αλλα εχουμε ενα προβληματακι δυσκολευομαστε να βρουμε μερος διοτι εμενα οι δικοι μου δυσκολα φευγουν ολοι απο το σπιτι και μπορει ανα πασα στιγμη να γυρισει καποιος! και στο δικο της δεν φευγουν ευκολα μονο το καλοκαιρι αλλα σπανια ! επισης της ειπα οτι σκεφτομουν να παρω λιπαντικο για να μην πονεσει πολυ και της εξηγησα οτι θα ειμαι πολυ προσεχτικος αλλα με ειρωνευτικε :P το μονο που εχουμε κανει ειναι να μου τον παιξει λιγακι και αυτο με το ζορι γιατι ντρεπεται και προσπαθω να την κανω να της φυγει η ντροπη και το ανχος τι εχετε να πειτε για ολα αυτα? Ευχαριστω πολυ και σορρυ για το σεντονακι! Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά και ερωτήσεις σε αυτό το θέμα!
Μήνυμα στις 25/4/2014 στις 20:46 @Sex
Nα σε καλα συνανθρωπε που τα εγραψες αυτα συμφωνω απολυτα!! Πήγαινε στο θέμα: κατάλληλο μέγεθος
Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 00:04 @Sex
κατι αλλο οσο αφορα το ξυρισμα! εγω π εχω 2-3 τριχουλες στο κεντρο του πεους μου και αλλη 1 στα πλαγια αλλα ψηλα! τι παιζει?
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτησεις για το ξυρισμα
Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 00:00 @Sex
χαλαρωσε δεν εγινε και ΤΙΠΟΤΑ! ο αδερφος μου τον πιανει η μανα μου η ο πατερας μ καθε εβδομαδα σχεδον αλλα συνεχιζει ακαθεκτος! ΔΕΝ εγινε και κατι 16 εισαι μην εισαι τοσο ντροπαλος ;) Πήγαινε στο θέμα: με έπιασε να την παίζω
Μήνυμα στις 16/4/2014 στις 23:56 @Sex
πήγαινε σε δερματολόγο εγώ είχα βγάλει κάτι στον βάλανο σαν κοκκινα σπυρακια! βασικα σου γραφω ολη μου την ιστορια :P λοιπον..για αρχη επεινα μια αντιβιωση για τον λαιμο και τα βραδια εβγαινα για ποτακι-ποτακια και δν ηξερα οτι μπορει να παθω ζημια! μετα απο λιγο καιρο παρατηρησα κτ κοκκινα σπυρακια στο κεφαλακι μου(το κατω) και στην αρχη πηγα σε ουρολογο στο ικα αυτος μου εδωσε μια αλοιφη δεν την θυμαμαι τωρα,μετα που την εβαζα εγιναν χειροτερα γιατι μου δημιοργησε ελκος (μεγαλυτερο μελανιασμα και δν μπορουσα να κατεβασω το πετσακι γτ ποναγα) μετα μου εδωσε μια αλοιφη kenacomb(αν την γραφω σωστα) και να τον πλενω με χαμομυλι πρωι βραδυ. ολα αυτα δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ μετα πηγα σε μια δερματολογο(ιδιωτικο) και μ δωσε μια μεγαλη συνταγη με αλοιφες χαπια και πλυσιματα και εφυγαν τα σπυρακια ,μετα απο λιγο καιρο ομως ξαναεμφανιστηκαν και ξαναπηγα και μ εδωσε μια αλλη αλοιφη και μου ειπε οτι δν θα ξαναχρησιμοποιησω αφρολουτρο για να πλένω τον βαλανο και θα τον πλενω μονο με ενα ειδικο σαμπουαν! και πριν λιγες μερες τελιωσα την θεραπεια και ολα καλα! ΥΓ: Να συμπληρωσω οτι η δερματολογος δεν μ ειπε 100% οτι ηταν απο την αντιβιωση ,μου ειπε οτι ειναι πολυ παραγοντες! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ Πήγαινε στο θέμα: σημαδια στο πεος |