Μήνυμα στις 22/6/2014 στις 15:50 @Διάφορα
γειας ειμαι μαθητης πρωτης λυκειου επαλ και θα ηθελα του χρονου β ταξη να παω επας μπορειτε να μου πειτε τα πλεονεκτηματα που θα εχω απο μια σχολη επας??Ο λογος που θελω να παω σε επας ειναι οτι δεν μου αρεσει τιποτα απο εκει ουτε γενικο δεν θελω να χασω τον χρονο μου σε κατι που δεν με ευχαριστει, θελω να παω για κομμωτικη τεχνη ξερεται επισης αμα ειναι καλη η κομμωτικη σε επας ας πουμε εχει και βαφη εχει και αλλα η μονο κοψιμο και χτενισμα ξερω γω! ευχαριστω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: επαλ ή επας
Μήνυμα στις 16/6/2014 στις 23:37 @Διάφορα
γεια σας παιδια φετος το καλοκαιρι θελω να πιασω μια δουλεια για να βγαλω κατι εξοδα που θελω ειμαι 17 και θελω να μου πειτε τι θα χρειαστω για την προσληψη δηλαδη πχ βιβλιαριο , χαρτι ??? πειτε μου παρακαλω οποιος ξερει, εχει κανεις εμπειρια απο καλοκαιρινη δουλεια??
Πήγαινε στο θέμα: καλοκαιρινη δουλεια
Μήνυμα στις 10/6/2014 στις 15:50 @Διάφορα
Αμε ευχαριστω πολυ δικε μου :))
Πήγαινε στο θέμα: αγοραπωλησια
Μήνυμα στις 9/6/2014 στις 22:06 @Διάφορα
γεια σας μελη του φτου θα ηθελα να ρωτησω το εξης: πουλαω κατι ηλεκτρονικα παιχνιδια και θα ηθελα να ηξερα πως μπορω να τα στειλω στον αγοραστη! με ταχυδρομειο παντα ελτα ετσι? βασικα πως θα το κανω θα παω στο ταχυδρομειο τα παιχνιδια, τι θα τους πω, μετα θα μου δωσουν κουτι να τα πακεταρω?? τα γραμματοσημα? και την διευθυνση του αγοραστη θα δωσω? δεν ξερω τιποτα παιδια ξερει κανεις πως γινεται η διαδικασια για να τα στειλω με το ταχυδρομειο?? υπαρχουν χρεωσεις? και ειμαι 17 μισο υπαρχει θεμα η πρεπει να ειμαι 18? Παρακαλω να απαντησει καποιος που να ξερει σιγουρα ειναι επιγον Ευχαριστω!!!! Πήγαινε στο θέμα: αγοραπωλησια
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 22:32 @Κλάψιμο
γεια σας παιδια συνεχως σκευτομαι για τυχον ''προβληματα'' υγειας που μπορει να παθει ενας ανθρωπος(καρκινος και διαφορα)που μπορει να οδηγησουν στο θανατο.Ειμαι 17 και συνεχως σκευτομαι την υγεια και φοβαμαι μην παθω τιποτα τι να κανω ρε παιδια καμια γνωμη!!!
Πήγαινε στο θέμα: σκεψεις επιμονες σκεψεις
Μήνυμα στις 19/5/2014 στις 18:18 @Flame
γεια σας ειναι ο χριστιανισμος αντιθετως με την γιογκα γιατι θελω να κανω γιατι εχω παρα πολυ ανχος και ταυτοχρονα δεν θελω να καταπατησω την θρησκεια μου, μηπως ξερετε κατι??
Πήγαινε στο θέμα: yoga και διαλογισμος
Μήνυμα στις 19/5/2014 στις 16:09 @Διάφορα
ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας!!!
Πήγαινε στο θέμα: Απορια για σπουδες
Μήνυμα στις 18/5/2014 στις 10:51 @Διάφορα
ο τομεας υγειας εκλεισε στα επαλ. Ευχαριστω για την απαντηση παντως, καμια αλλη γνωμη? Πήγαινε στο θέμα: Απορια για σπουδες
Μήνυμα στις 17/5/2014 στις 16:05 @Διάφορα
Γεια σας μελη του φτου!! Αρχες εξετασεων σε λιγο και ειμαι ανχομενος για το μελλον μου! Ειμαι μαθητης πρωτης λυκειου ετοιμος για δευτερα (περναω την ταξη φετος ειμαι καλος μαθητης)και θα ηθελα στο μελλον να γινω νοσηλευτης! Ειμαι μαθητης σε επαλ και η υγεια εχει κοπει πλεον εδω και αυτο με δυσκολευει στο να γινω νοσηλευτης. Μπορει κανεις να δωσει πανελληνιες στην τριτη για νοσηλευτικη ασχετα αν βγηκε ο τομεας? Τι θα μπορουσα να κανω να παω σε γενικο (το τρεμω) γιατι απο κει πιστευω θα μπορω να δωσω εξετασεις για αυτο. Μηπως μπορει να με συμβουλεψει κανεις για το τι θα κανω. Βρισκομαι σε ενα αδιεξοδο! Ευχαριστω πολυ! Πήγαινε στο θέμα: Απορια για σπουδες
Μήνυμα στις 25/8/2013 στις 14:44 @Κλάψιμο
Γεια σας μελη του φτου!Αποφασισα λοιπον να γραψω και γω το προβλημα μου,λοιπον: Ειμαι 16 χρονων και ειμαι σε ενα τρομερο αδιεξοδο δηλαδη ειμαι ενας φιλικος-ειρηνικος ανθρωπος κοινωνικος αλλα φοβαμαι να αντιμετωπισω τους ανθρωπους οχι να τους μιλαω και τετοια διαφορα απλα πχ. οταν ειναι να λυσουμε καποια διαφορα σοβαρη φοβαμαι πως αν βαλω λιγο νευρο και μηλισω σε καποιον που μου την σπαει πραγματικα οτι θα μπλεξω μαζι του σε καβγα και τετοια πχ να μ φερει παρεες και τετοια. Απλα θελω να ειμαι καλα να μην κινδυνευσω. Εγω οταν ειναι να λυσω ενα προβλημα το λυνω με τον λογο οι αλλοι δεν ξερω τι εχουν στο μυαλο τους πραγματικα.Ειμαι ηρεμος ανθρωπος!!Καμια βοηθεια?? Πήγαινε στο θέμα: Αδιεξοδος |