Μήνυμα στις 18/9/2013 στις 01:27 @Θ. Κλημεντίνη
τι θα ελεγες για ενα αρκουδακι...;;;
Πήγαινε στο θέμα: Δωρο γενεθλιων για αγορι
Μήνυμα στις 17/9/2013 στις 22:03 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια, ειναι μια κοπελα που μου αρεσει πολυ.Πριν δυο μερες στο facebook χωρις να υπαρξει προηγουμενο με ρωταει ποια θελω.Της ειπα οτι θα της στο πω απο κοντα.Μια μερα μετα κανει post και λεει οτι περιμενει απο καποιον το πρωτο βημα (να σημειωθει οτι με ειχε πει πως της αρεσουν τρια αγορια αλλα δεν ελεγε τον τριτο).Λετε να τα καταφερω;Ζηταω την γνωμη σας.
Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει;
Μήνυμα στις 12/9/2013 στις 17:54 @Διάφορα
pantzos96 φιλε και ο αντετοκουμπο που ειναι 18 ειναι δυο 2.08 .....και επειδη εισαι μεγαλυτερος δεν σημαινει πως θα περνας τους μικροτερους στο υψος
Πήγαινε στο θέμα: Υψος
Μήνυμα στις 10/9/2013 στις 19:09 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε το εχω ακουσει στις ειδησεις ειναι προγραμμα υποκλοπης αρχειων (spyware)καλεσε την αστυνομια...το εχουν παθει κι αλλοι οχι μονο στην ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο
Πήγαινε στο θέμα: Νιώθω ότι έμπλεξα χωρίς λόγο?
Μήνυμα στις 25/8/2013 στις 22:35 @Sex
σχεδον μηδαμινη
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσύνης ή όχι?
Μήνυμα στις 24/8/2013 στις 15:14 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε σε περιπου ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω!!! δεν ξερω τι να κανω!
Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω,αλλά θέλει άλλον(HELP!!)
Μήνυμα στις 24/8/2013 στις 15:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κοιταξε ο αυνανισμος ειναι φυσιολογικος σε καποια ηλικια, οπως στο γυμνασιο αλλα συνηθιζουμε να το κανουμε μονοι μας.Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ!!!!!
Μήνυμα στις 24/8/2013 στις 15:01 @Sex
ευχαριστω θα προσπαθησω να το εφαρμοσω
Πήγαινε στο θέμα: ερωτευμενος με ενα κοριτσι
Μήνυμα στις 24/8/2013 στις 03:54 @Sex
παιδιά ζητώ την βοήθειά σας γιατί είμαι τρελά ερωτευμένος με ένα κορίτσι αλλά εκείνη είναι τσιμπημένη με έναν τύπο που τον ξέρει μόνο τρεις μέρες αλλά εγώ θέλω να της τραβήξω το ενδιαφέρον ώστε να ενδιαφέρετε πιο πολύ για εμένα. καμια ιδέα;
Πήγαινε στο θέμα: ερωτευμενος με ενα κοριτσι |