Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 16:24 @Sex
alektor γιατι τραβιχτικες δεν ηθελες? του το εκανεσ και εσυ?
Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 16:18 @Sex
alektor οταν ενοεις εχεισες στο στομα του? Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 16:10 @Sex
alektor και εγω εχει τυχει να παιξω το πολι του φιλου μου και αυτος το δικο μου αλλα εκει αλιλοπεζαμαι τα πουλια μασ μου πιρε και πιπα στιν αρχη μοθ αρεσε αλλα μετα του ειπα να σταματησει γιατι δεν αισθανομουνα καλα απο τοτε μονο αλιλομαλακια
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 15:57 @Sex
οταν σε επιασε πως αντεδρασες?
Πήγαινε στο θέμα: με επιασε ο 8ειος μου
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 15:49 @Sex
grigorismezes εσυ γιατι δεν συμμετηχες??
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 14:16 @Sex
ναι να επαιζε ο ενασ του αλλου αλλα μεχρι εκει.
Μήνυμα στις 27/8/2013 στις 23:14 @Sex
Ναι το εχω ακουσει οτι ειναι αδερφιστικο και για αυτον τον λογο το εγραψα κιολασ.Εσυ με ποσα ατομα το εκανες? και θελω να ροτισω εαν εχετε κανει και τιποτα παραπανο εκτοσ απο το να παιζει ο καθενας το δικο του και τετοια.
Μήνυμα στις 27/8/2013 στις 16:53 @Sex
Θα μπω κατευθειαν στο θεμα πριν κανα δυο μηνες ειχαν ερθει σπιτι μου δυο φιλοι μου.Οταν περασε η ωρα και επιδη βαριομασταν βαλαμε να δουμε τσοντα εκει που βλεπαμε λεει ο ενας παιδια δεν αντεχω θα τραβιξω αρχιζει να τραβαει και λεω εγω στον αλλον φιλο μου να τραβιξουμε και εμεις και ετσι και εγινε.Ειναι φυσιολογικο?Και ποσοι απο εσας το εχετε κανει αυτο?Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
Μήνυμα στις 24/8/2013 στις 14:44 @Sex
Λοιπόν μια μέρα ήμουνα μαζί με άλλους δύο φίλους μου και βλέπαμε τσόντα και λέει ο ένας τραβάμε και λέμε εμείς γιατί όχι και τραβήξαμε.Έιναι φυσιολογικό?? και ποσοί απο εσάς το έχετε κάνει το ίδιο με φίλου σας?
Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ!!!!! |