Μήνυμα στις 22/8/2013 στις 12:20 @Sex
γεια σας!!! γραφω για πρωτη φορα και θα ηθελα να μιλησω για ενα θεμα που με απασχολει!!! ειμαι 19 χρονων κα δεν ειχα ποτε καποια σχεση με αγορι απο επιλογη αν και υπηρχαν αρκετοι που ενδιαφερονταν καθωσ ειμαι εμφανισιμη κοπελα!! προσφατα γνωρισα ενα αγορι που ειναι 20 κ μου αρεσε αρκετα και οταν λεω προσφατα εννοω πριν 10 μερεσ!!! το θεμα ειναι οτι αυτοσ εχει πολλεσ εμπειριεσ σε αντιθεση με εμενα! καναμε καποιεσ φορεσ διαφορεσ φασεισ τιποτα το σημαντικο ομωσ αφου περιλαμβαναν μονο φιλια τισ τελευταιεσ μερεσ προχωρησαμε λιγο περισοτερο δηλαδη μου εβγαλε το πανω και το κατω μεροσ των εσωρουχων αλλα ως εκει!!! εμενα μου φαινεται πως πηγαινουμε πολυ γρηγορα αφου τον ξερω τοσο λιγο και δεν ειχα ποτε κατι παρομοιο αλλα αυτοσ θελει περισσοτερα απ οτι καταλαβαινω !!! εγω δεν ειμαι σιγουρη και δεν αισθανομαι πολυ ανετα καθως οταν ειμαστε μαζι δεν ξερω τι να κανω πως να τον αγγιξω γιατι δεν το εχω ξανακανει!!! απ την αλλη θελω να το παμε πιο αργα γιατι φοβαμαι λιγο και μου φαινεται γρηγορο!!! ομωσ αν εινουμε και στα φικια μπορει να ξενερωσει μαζι μου!!! απ την αλλη δεν ειναι σιγουρο το τι εχουμε μεταξυ μασ δεν μου λεει κατι ξεκαθαρο αν και ειναι πολυ καλοσ απεναντι μου!!!! χρειαζομαι τη βοηθεια σας!!! σας παρακαλω απαντηστε μου!!! ελπιζω να μην σας κουρασα ευχαριστω προκαταβολικα!
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα σχεση βοηθειαααααα!!! |