Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 23:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γιαννάκη, πρέπει να βγεις από τον φανταστικό κόσμο των ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Το πέος σου είναι μια χαρά.Μην δίνεις σημασία στα μεγέθη που βλέπουμε όλοι στις τσόντες. Τους έχουν προσλάβει ή προσλαμβάνουν ηθοποιούς με μεγάλα πέη...Καμία σχέση με την καθημερινή πραγματικότητα. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια!!!Μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 23:13 @Sex
Ειρήνη το πιθανότερο είναι να βγάλεις αίμα, αλλά δεν χρειάζεται να φοβηθείς τίποτα. Απλά μαζί με το αίμα να ξες ότι θα πονέσεις και λίγο στην πρώτη σου φορά, αλλά στα επόμενα λεπτά θα σου αρέσει περισσότερο...
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά.
Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 23:10 @Sex
Παιδιά απλή υπενθύμιση προς όλους τους συμμετέχοντες...Το θέμα αυτό ξεκίνησε τον ΑΠΡΙΛΙΟ του 2010 . Είμαι σίγουρος πως το παιδάκι μεγάλωσε..και αυτός και το πέος του... :) ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ ΤΩΡΑ :P Πήγαινε στο θέμα: Πεος(μεγεθος-παχος)
Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 23:06 @Sex
Ένα από τα πιο βασικά που πρέπει να προσέξεις, και δεν διάβασα σε κανενός τα σχόλια, να είναι υγρή η κοπέλα σου κάτω , γιατί αλλιώς και δύσκολα θα μπεις και αυτή θα πονέσει πολύ. Ώπα περίμενε...αν είναι και η κοπέλα παρθένα, αυτός σημαίνει πως ο υμένας της, στην είσοδο του αιδοίου της, δεν έχει σκιστεί, άρα πρέπει να είσαι πολύ αργός και να μην βιαστείς καθόλου να μπεις μέσα της. Δεν ξέρω αν έχεις προσπαθήσει να τρυπήσεις μόνος σου το αυτί σου ποτέ, ή να βάλεις σκουλαρίκι, μα θέλει να το κάνεις αργά και υπομονετικά πολλές φορές όταν η τρύπα είναι φρέσκια και δεν έχει ανοίξει καλά. Θα δεις λίγο αιματάκι όταν σκιστεί ο υμένας, αλλά μην ανησυχήσεις, είναι φυσιολογικό. Στην αρχή θα πονέσει αρκετά, αλλά όσο συνεχίζεται σιγά σιγά, θα περάσετε και οι 2 καλύτερα. Ψάξε κανένα βίντεο μέσω του google. Tα περισσότερα θα τα βρεις σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου. Ελπίζω να βοήθησα, καλή σας τύχη. :) Πήγαινε στο θέμα: Ιδεες για πρωτη φορα
Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 07:02 @Θ. Κλημεντίνη
Θα σου απαντήσω εν συντομία Youtube --> Γιάννης Κότσιρας - Έτσι κι αλλιώς και ένα ακόμη ---> Χρύσπα - Φεύγω για το 7 άκου τα και τα 2 , και διάλεξε τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις. πιστεύω πως θα καταλάβεις το απλό μήνυμα αυτό, αν θελήσεις να σου πω πιο αναλυτικά ζήτα το εδώ υ.γ. Συγνώμη εαν έκανα παραβίαση κάποιου κανόνα του φόρουμ, δεν θα επαναληφθεί, αρκεί να μου πείτε ότι το έκανα . Πήγαινε στο θέμα: Απιστια
Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 06:55 @Θ. Κλημεντίνη
Κοπέλα μου δεν έχεις καμία ελπίδα επί του θέματος και θα σου εξηγήσω το γιατί. Πρώτον είσαι ανήλικη κι αυτός ενήλικας, εν συνεχεία μπορεί να μπει στην φυλακή για αποπλάνηση ανηλίκου που είναι πολύ σοβαρό ποινικό αδίκημα που μπορεί να φτάσει μέχρι και σε βαθμό κακουργήματος. Να είμαστε όλοι λίγο εγωιστές στην ζωή μας πρέπει για το καλό μας κάποιες φορές, αλλά είναι απαράδεκτος ο εγωισμός του να επιδιώξεις να βλάψεις κάποιον που τώρα σου αρέσει κι αύριο όχι. Θα μου πεις , μα όχι πάντα θα μου αρέσει, σου λέω πως όχι, και που το ξέρω ; πέρασα κι εγώ εφηβεία. Αυτό είναι απλά μια έκρηξη της εφηβείας που δεν πρέπει όμως να την αφήσεις να καίγεται. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να μην στρέφεις την προσοχή σου προς τα εκεί. Σκέψου τις επιπτώσεις που θα έχει ένα γεγονός οποιασδήποτε σχέσης σου με τον πατέρα του φίλου σου ,στον φίλο σου. Πως θα νιώσει όταν μάθει ότι έγινε κάτι, γιατί αυτά πάντα βγαίνουν στη φόρα, που ακόμη κι αυτό δεν θα είναι το χειρότερο. το χειρότερο θα είναι να χάσει τον πατέρα του γιατί θα μπει στην φυλακή μετά από κάποια τέτοια εξέλιξη. Σκέψου τα πολύ σοβαρά σε παρακαλώ αυτά, γιατί το κρίμα θα είναι στο δικό σου λαιμό και ο περισσότερος πόνος στους άλλους. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένη με μεγαλύτερο..πολύ μεγαλύτερο
Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 06:11 @Sex
Βλέπω κι εγώ το Glee, αλλά στο θέμα της κοπέλας μας τώρα. Δεν είναι κάτι κακό αυτό που αισθάνεσαι, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις και τούμπανο στην γειτονιά. Τι εννοώ ; Το έχεις πει ήδη στο αγόρι σου και σε μερικά αγόρια φίλους σου. Πες στο αγόρι σου να βρείτε μια κοπέλα από κοινού ή οποία να εκλύει και τους 2 σας σεξουαλικά, και αν δέχεται η κοπέλα για ένα τρίο ας πούμε κάντε το. Θα είναι πολύ σημαντική εμπειρία για εσένα καθότι αισθάνεσαι έλξη και για τα 2 φύλα και θα τα έχεις και τα 2 μπροστά σου. Πιστεύω πως μετά από κάτι τέτοιο θα καταλάβεις περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου, καθότι και κατά πόσο ισχυρά είναι τα αισθήματα έλξης σου για κάθε φύλο σεξουαλικά. Φυσικά για να προχωρήσεις σε μια τέτοια κίνηση χρειάζεται να υπάρχει εχεμύθεια και διακριτικότητα και δεν το ξεφουρνίζεις έτσι, βάζεις μια υπόνοια ας πούμε σε μια φίλη σου τύπου "έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις τρίο με άλλον άντρα ή γυναίκα ;" αλλά για να φτάσεις ακόμη κι εκεί το πας λάου λάου, πρέπει να δεις κατά πόσον είναι ανοιχτή η "κάποια" κοπέλα που θα επιλέξεις στο να συζητήσει τέτοια θέματα μαζί σου. Όλα αυτά ας είναι μια τροφή για σκέψη και προσωπική σου ανακούφιση στο "πρόβλημά" σου. Φιλικά Μάνος Πήγαινε στο θέμα: μπαϊσεξουαλ
Μήνυμα στις 22/8/2013 στις 02:31 @Μηχανήματα
Νομιζω πως αντικειμενα τετοιο τυπου μπορεις να αγορασεις απο μαγαζια που πουλανε αεροβολα σφεντονες ειδη κυνητικα κ.α. νομιζω δεν ειμαι σιγουρος. κανε μια αναζητηση στο google. δεν σου εγγυωμαι πως θα σου το βγαλει ως πρωτο αποτελεσμα αλλα ψαχνοντας βρισκεις.
Πήγαινε στο θέμα: Αγορά Lock Pick Set
Μήνυμα στις 20/8/2013 στις 06:44 @Sex
Φιλαράκι θα σου απαντήσω εγώ στην ερώτηση του τι γεύση έχουν τα γυναικεία υγρά αλλά θα στο ξεκινήσω από αλλού! Θυμάσαι που κάναμε ελληνική μυθολογία κάποτε στα σχολεία και μας έλεγαν για το νέκταρ που ήταν η τροφή των θεών ; Ε περίπου τέτοια γεύση έχουν τα υγρά αυτά, τουλάχιστον όταν είχα κάνει εγώ στοματικό σε μια κοπέλα αυτή η γεύση μου ήρθε.. :) Τώρα όσον αφορά εσένα που θα σου πάρουν πίπα, καλό είναι να είσαι πάντα καθαρός και άτριχος, πρώτων για θέματα υγιεινής και δεύτερον η αισθητική παίζει επίσης ρόλο στο στοματικό σεξ. Ελπίζω να βοήθησα. :) Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεια Υγρα
Μήνυμα στις 20/8/2013 στις 03:49 @Διασκέδαση
Λοιπόν διάβασα για αρκετές προτάσεις από τα παιδιά. Οι δικές μου επιλογές στα κορυφαία παιχνίδια είναι οι εξής: -Assasins Creed -Assasins Creed ΙΙ -Assasins Creed ΙΙΙ -Assasins Creed Brotherhood -Assasins Creed Revelations -Assasins Creed IV : Black Flag Το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 1 Νοεμβρίου 2013 σε ολη την Ευρώπη. -Borderlands -Borderlands 2 -Crysis -Crysis 2 -Crysis 3 -Dead Space 2 -Dead Space 3 -Dishonored -Dishonored 2 Αναμένεται η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του παιχνιδιού ακόμη. -DmC - Devil May Cry -F.E.A.R. -Gears of War Δυστυχώς η εταιρία δεν έβγαλε ξανά άλλη έκδοση του παιχνιδιού αυτού για υπολογιστή. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς Gears of War θα τα βρείς μόνο για PS2 και PS3. -Half-Life 2 -Hitman: Absolution -LA Noire -Lord of the Rings: War in the North -Mass Effect -Mass Effect 2 -Mass Effect 3 -Max Payne -Max Payne 2: The Fall of Max Payne -Max Payne 3 -Metro: Last Light -Mount And Blade -Mount And Blade: Warband -Mount And Blade: With Fire And Sword -Portal 1 -Portal 2 -Prince Of Persia: The Forgotten Sands -Prince Of Persia: The Sands Of Time -Prince Of Persia: The Two Thrones -Prince Of Persia: Warrior Within -Prototype -Prototype 2 -Quake III: Arena Αυτό το παιχνίδι είναι καθαρά να το παίξεις multiplayer, δηλαδή online.Μπορείς αντί να το κατεβάσεις να μπείς σε αυτή την ιστοσελίδα ---->Quake Arena Live<----. Δημιουργείς πολύ απλά έναν λογαριασμό, κάνεις επιβεβαίωση της εγγραφής μέσω του μηνύματος επιβεβαίωσης που θα σταλεί στο e-mail σου και παίζεις ύστερα άνετα κι ωραία. :) -Remember Me -Resident Evil 5 Θα το βρείς ως Biohazard 4 -Resident Evil 6 -Resident Evil: Operation Raccoon City -Resident Evil: Revelations -Sleeping Dogs Είναι ψιλό GTA φάση το παιχνίδι αλλά πολύ πιο ωραίο από αυτά! -Star Wars: The Force Unleashed -Star Wars: The Force Unleashed II -The Darkness -The Elder Scrolls IV: Oblivion Παλιό, όχι τόσο καλά γραφικά αλλά σταθερό στην αξία του. -The Elder Scrolls V: Skyrim Θεωρείται η εξελιγμένη μορφή του Oblivion καθότι έχει πολύ καλύτερα γραφικά, interactions του παιχνιδιού και νέα skill, αλλά θα το ευχαριστηθείς περισσότερο αν παίξεις πρώτα το Oblivion. -Thief -Tom Clancy's Ghost Recon Είναι αρκετά παλιό παιχνίδι αλλά αξίζει να το παίξεις άμα το βρείς πουθενά. -Tom Clancy's Ghost Recon -Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter -Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 -Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier -Tomb Raider -Watch Dogs Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 22 Νοεμβρίου 2013 για την Ευρώπη. Αυτές είναι οι δικές μου προτάσεις για παιχνίδια δράσης.Μπορεί να μου πείς οτί τα Mount & Blade παιχνίδια δεν είναι δράσης, αλλά κι όμως είναι, απλά επειδή μπορείς να συμμετέχεις live στην μάχη που κάνεις μέσα στο παιχνίδι κι έχει επιλογή να περιφέρεσαι μέσα στις πόλεις και τα χωριά. Όταν θα το γυρίσεις σε παιχνίδια στρατιγικής εκεί έχω πολύ πιο λίγες προτάσεις αλλά είναι σίγουρα μαμάτες! Ελπίζω να βοήθησα ;) Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδια pc |