Μήνυμα στις 22/11/2013 στις 23:19 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας..μολις ανηξαν τα σχολεια..στο φροντηστιριο ειρθε μια καινουργια..στην αρχη δεν την πολυ προσεξα αλλα παρακολουθισα οτι οταν ετυχε να μιλισω κρεμωταν απο τα χειλι μου..η ισος απλα ετσι νομιζω...πριν κανενα μηνα ενηωσα κατι περισσοτερο γιαυτην..ξεκηνισα να τις στελνω απο φβ και μιλουσαμε λιγακι..ετυχε να της ριξω ενα αδειο..αν θελει να μηλαμε καμια φορα και μου απαντα οτι σαν φιλος δεν εχει προβλημα...της ειπα με πλαγιο τροπο οτι ειναι του γουστου μου αλλα δεν ειμαι ερωτευμενος μαζι της(πσεμα για να μην την πιεσω)..τεσπα απο αυτην την βδομαδα συφωνισαμε επιδει δεν εχουμε χρονο να τις στελνω απο φβ και οταν μπενει να απανται και ουτοκαθεξης...εχει τρις μερες να μηλησουμε....στο προηγουμενο μαθημα μου εχει συμβει κατι και ειμουν κοματια...μολισ εφτασε η ωρα να φυγω..λεω γενικα ενα bye και παω να βγω απο ταξη..γυριζει με βλεπει στα ματια και μου λεει γεια...στο τελευταιο μαθημα το ιδιο...με καρφωσε και ενα γεια...το εννωη οταν λεει να μηλαμε μονο σαν φιλοι?..την θελω...τι να κανω?ευχαριστω εκ των πρωτερων
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω
Μήνυμα στις 15/11/2013 στις 02:47 @Sex
Μ@λ@κιες...και σε μενα δεν αρεσει να μου κανουν πιπα...εγω προσωπικα εχω την εντυπωση οτι με το πεος αποβαλουμε πραγματα και δεν ειναι σωστο να το βαζουμε στο στομα...ουτε δινει καποια ηδονη στην παρτενερ..και επισης επιδει εχω κατι αδενεσ στο πεος..χωρισ να με ενοχλουν πραγματηκα δεν με αφηνουν να το απολαυσω..αυτοι ειναι οι λογοι οπου ισως το αγορι σου να μη του αρεσει...δεν εγηνε κατι..απλα κανε οτι του αρεσει..το σεξ ειναι για δυο και πρεπει ο ενας να ικανοποιοι τον αλλο και τον εαυτο του..αν σου αρεσει να κανεις πιπες..στο αγορι σου...πισε τον..πρεπει να κανει και καποιες υποχορισης...
Πήγαινε στο θέμα: στο αγορι μου δεν αρεσουν οι πιπες
Μήνυμα στις 13/11/2013 στις 01:36 @Sex
Πρωσοπικα παντα μου αρεσαν οι κοκαλιαρες...ομως ειμαι ενασ στους 20 -39...οι περισσοτεροι θελουνε να εχει λιγα πιασιματα..λιγα...βυζυ κολο εμενα δεν με ενδιαφερει...γενικα ομως αυτα βλεπουνε..τι να κανουμε...για μαιηκ απ εγω προτημω καθολου εως λιγο..νομιζω ολοι ετσι θελουμε....ενωητε να εισαι ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ αγαπουλα....σε κανεναν δεν θα αρεσει να γνωρησει καποιαν αλλην στην σχεση...ενωητε 1-2 κοπελια των χρονο...πωσπαθησα να σε καληψω οσο μπορουσα
Πήγαινε στο θέμα: τι θελει ενα αγορι?
Μήνυμα στις 8/11/2013 στις 01:31 @Θ. Κλημεντίνη
Την ρωτησα..δεν εχει ομως μου ειπε οτι δεν θελει κατι αυτη την στιγμη...ισως με δοκιμαζει διοτι την πατησε απο μονη της..το πεζει σκληρη αλλα δεν τα καταφερνει :)..η απορια μου ειναι τη σταση να κρατησω τωρα ετσι ωστε να της αλαξω γνωμη γιατι μου αρεσει πολυ..με κα****η πολυ
Πήγαινε στο θέμα: πως να καταλαβω μια κοπελα αν εχει αγορι
Μήνυμα στις 30/10/2013 στις 18:33 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι ρε παιδια..την θελω..ομως ειναι λιγακι δυσκολη η κατασταση...θελω βοηθεια στο πως να καταλαβω αν εχει αγορι και να καταλαβει οτι ενδιαφερομαι...καμια ιδεα?
Μήνυμα στις 28/10/2013 στις 18:35 @Θ. Κλημεντίνη
Την εχω στο φβ και τπτ...μαλιστα δεν μπενει και συχνα.. Ισως να με σιμπαθει ισος οχι...ισως εδηξε κατι αλλα δεν ειμαι σιγουρος..εχει ενα δυο μαθηματα που ντυνετε καλυτερα αλλα ισως να ετυχε..μου αρεσει..ειναι το στυλ μου....επιδει ειναι πολι συμπαθιτικια ισως απλα ετσι να ειναι και να νομισα λαθος για τα σημαδια...σκευτομαι με την ευκαιρια να της ζητησω να παμε βολτα αλλα δεν ειμαι σιγουρος...ισως ειναι γρυγορα...την τεταρτη θα την δω...λετε να της κανω κομπλημετο και να της ζητησω στο επομενο μαθημα να βγουμε για καμια βολτα...η τεταρτη να της πω να βγουμε..τι λετε ειναι νωρις?...ευχαριστω για τις μεχρι στιγμης απαντησεις σας...καμια αλλη συμβουλη?
Μήνυμα στις 28/10/2013 στις 07:54 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια...πως μπορω να καταλαβω αν μια γυναικα εχει αγορι....πως μπορω διακριτικα να την ρωτησω η να καταλαβω απο τις απαντησεις της η ο.τι αλλο.....μου αρεσει μια κοπελα στο φροντηστιριο μου.....θελω να μαθω αν εχει αγορι αλλα διακριτικα!!θελω να την πρωσεγκησω με ωραιο τροπο ετσι ωστε να αυξησω της πιθανοτητες μου;-)!!ευχαριστω εκ των πρωτερων!! Πήγαινε στο θέμα: πως να καταλαβω μια κοπελα αν εχει αγορι
Μήνυμα στις 30/9/2013 στις 22:25 @Sex
Πολες γυναικες ονειρευονται κατι τετιο...μεγαλες εποδοσης...βεβαια εγω δεν το εκανα ποτε αλλα πιστευω περα απο το αγχος υπαρχουν και λογοι αισθιτικης..πχ αν υ γυναικα εχει τριχες στο συμειο θα κσενερωσω τρελα...αν οχι ισως ειναι αγχως..ισως ειναι και λιγο απο ολα...και το προδηλακτηκο..αλλαξε ιδος...τεσπα σου ευχομαι να το ευχαριστηθης...εγω προσοπικα αν μηνο πανω απο δυο λεπτα καυλομενος εχω πολλα περισπερματικα...αρα δες στον ευαυτο σου..αν εχεις κατι αναλογο εισαι οκ..καλη τυχη
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να τελειωσω
Μήνυμα στις 15/9/2013 στις 21:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η παρθενια δεν ειναι μονο ο ημενας...ειναι και το ποσο κλιστη εισαι εκει...δεν υπαρχει καταληλη ηλικια..πρωτα πρεπει να δεις βαθια μεσα σου οτι εισε ετιμη και μετα να βρεις το καταληλο παιδι..πανο απο ολα..σιγα σιγα...υπαρχουν και χειροτεροι..πχ εγω ειμε 17 και καλα καλα ουτε σοβαρη σχεση δεν ειχα...απλα περιμενα και θα ερθη...μην βιαζεσεΠήγαινε στο θέμα: σε ποια ηλικια ?
Μήνυμα στις 15/9/2013 στις 21:42 @Sex
Ειπα να βιαστω διοτι μια ζωη πιγενα σιγα σιγα στην γνωριμια και παντα κατελιγα φιλος...ενοητε τιπικα θα μιλαω με την φιλη της...ομως ρε παιδια δεν ειμαι και πολυ καλος στα λογια...πρωτιμαω τις πραξης..τεσπα θα δω με τις αντιδρασης της..μπορω να εχω και αλλες γνωμες?
Πήγαινε στο θέμα: τα εμπλεξα λιγακι και θελω βοηθια |