Μήνυμα στις 5/9/2013 στις 04:42 @Διασκέδαση
γεια σας...λοιπον θα ταξιδεψω για αθηνα με αεροπλανο...πρωτη φορα που μπαινω σε αεροπλανο και ξερω οτι θα τα χασω μολις φτασω στο αεροδρομιο.....μπορει καποιος να μου πει τι κανω μολις φτασω στο αεροδρομιο και ποια ειναι τα σταδια που θα περασω πριν την επιβιβαση μου στο αεροπλανο?
Πήγαινε στο θέμα: αεροπορικο ταξιδι
Μήνυμα στις 16/8/2013 στις 23:52 @Sex
Γεια σας...είμαι καινούρια εδώ και από ότι είδα δίνετε συμβουλές και γνώμες...λοιπόν...πέρυσι το καλοκαίρι τα είχα με ένα παιδί που μου έδειχνε ότι με ήθελε πραγματικά όμως χωρίσαμε....φέτος βρεθήκαμε ξανά σε κοινές παρέες και κατάλαβα ότι ακόμα τον θέλω...του το είπα ότι τον θέλω....του μίλησα...εκείνος όμως το παίζει αδιάφορος...τι να κάνω για να τον προσεγγίσω ξανά? έχω καταλάβει με τα αγόρια/άντρες....ότι αν κάποιος πρώην δε σε κοιτάει στα μάτια...ή όσο ήσασταν μαζί είχε κάνει βλακεία...ή ότι ίσως σε θέλει ακόμα και γιαυτό δε σε κοιτάει για να μην το παραδεχτεί.....αυτό ακριβώς κάνει και εκείνος..έχω δίκιο σε αυτό που είπα? υπάρχει άλλη εκδοχή? πείτε μου πως να τον κάνω να γυρίσει...!!! Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον γυρισω πισω σε εμενα...!! |