Μήνυμα στις 16/8/2013 στις 17:30 @Θ. Κλημεντίνη
Στα κοριτσια κοιταμε τα προσοντα τα μαλλια το προσωπο και τον χαρακτηρα
Πήγαινε στο θέμα: Τι κοιτάτε σε ενα αγόρι πρώτα?
Μήνυμα στις 16/8/2013 στις 08:24 @Διασκέδαση
Πανε στο γυμναστηριο με καποιον που πηγαινει εδω και καιρο για να σου δειξει ασκησεις γιατι μπορει να τραυματιστεις σοβαρα.
Πήγαινε στο θέμα: τι γυμναστικη να ξεκινησω?
Μήνυμα στις 16/8/2013 στις 08:20 @Κλάψιμο
Γιατι τοσο καιρο δεν του ελγες ναι?
Πήγαινε στο θέμα: Τον θελω τρελα αλλα τ εχω κανει χαλια
Μήνυμα στις 16/8/2013 στις 08:17 @Sex
Και εγω ειμαι 13 και δεν χυνω. ΒΑσικα παω να χυσω και το χυσι μενει στο κεφαλακι του παιου μου και δεν πεταγετε
Πήγαινε στο θέμα: χυσι..
Μήνυμα στις 15/8/2013 στις 17:34 @Θ. Κλημεντίνη
Για σας μελη του φτου.τωρα θα παω δευτερα γυμνασιου και ειναι μια που μου αρεσει απο την πρωτη μερα.Δεν ξερω αλλα νομιζω οτι με γουσταρε γιατι μιλουσαμε ΦΒ και καναμε πλακες για ωρες.Επισης μολις αρχησα να της μιλαω αυτη με ειπε ποιον γουσταρει και τοτε εχασα ολες μου τις ευκαιριες. Τωρα τελευταια δεν μιλαμε πολυ και σκεφτομαι να της τα ζητησω μολις αρχησουν τα σχολια. Εσεις τι λετε?
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευτηκα
Μήνυμα στις 15/8/2013 στις 17:12 @Sex
Φιλε εχεις μια μικρη φυμωση.Και εγω το ειχα και το εχω λιγο ακομα. Ακου στην αρχη παρε βαζελινη και προσπαθησε να αληψεις το απο μεσα του κεφαλιου και μετα επειδη η βαζελινη γληστραει θα μπορεις να το κατεβασεις με μικρη δυσκολια. Ετσι αν καθε μερα το κατεβαζεις ,σε 1 μηνα εισαι οκ! Πήγαινε στο θέμα: πετσακι πεους
Μήνυμα στις 15/8/2013 στις 17:05 @Διάφορα
παντως εγω δεν εμπιστευομαι χαπια. Προτιμω να ζωριζομαι να χασω 4 κιλα σε 8 μερες παρα να παρω τα χαπια.Και μπορει τα χαπια μετα απο καιρο να σου προκαλαισουν ενα προβλημα. Ομως και η σωστη διατροφη δεν ειναι δυσκολη μονο την πρωτη μερα και μετα το συνηθιζεις και χασεις σιγα σιγα κιλα
Πήγαινε στο θέμα: Κρεμες-Χαπια Αδυνατισματος
Μήνυμα στις 15/8/2013 στις 16:59 @Flame
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ! ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ Taekwondo ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ? Τζαμπα λεφτα και χρονο ξοδεβεται.Λοιπον ασε τις βλακειες τις κινεζικες γιατι αν δεισ τι τους κανουν τους επαγκελματιες καρατε οι kick boxxer h oi boxxer θα καταλαβεις. Τελος παντων αν θες να αμυνεσε καλα πανε kick boxxing h box h MMA.Και οπως ειπε ο βασιλης σε 5 μαθηματα να πας θα εχεις μαθει τα βασικα. Οχι σαν το Taekwondo που οσοι παιρνουν μαυρη ζωνη ειναι χαρουμενοι και λενε: τωρα θα εχω καλη αμυνα. Πήγαινε στο θέμα: πολεμικη τεχνη |