Μήνυμα στις 13/9/2013 στις 14:09 @Sex
χθεσ το απόγευμα είδα καφέ και υπεθεσα ότι σήμερα θα μου έρθει αλλά δεν είδα πάλι τίποτα . τι γίνεται ??????????
Πήγαινε στο θέμα: περιοδοσ και εγκυμοσυνη γινεται?
Μήνυμα στις 12/9/2013 στις 15:59 @Sex
κάποιοσ που να ξέρει τότε . . . . Πήγαινε στο θέμα: περιοδοσ και εγκυμοσυνη γινεται?
Μήνυμα στις 12/9/2013 στις 15:42 @Sex
κανεισ ??????
Μήνυμα στις 12/9/2013 στις 13:28 @Sex
παιδια παω για τρίτη μέρα καθυστερησησ και ανχωνομαι όλο και πιο πολύ . υπάρχει περίπτωση ? ??????
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 19:38 @Sex
απαντηστε κάποιοσ . . . . .
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 18:11 @Sex
όχι από ότι θυμάμαι έγινε δευτέρα περίμενα παρασκευή αλλά μου άργησε λίγο και μου ήρθε το σάββατο καφέ και την κυριακή κανονικά
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 17:33 @Sex
ρε παιδια να σασ ρωτήσω κάτι . . τον προηγούμενο μήνα είχα κανονική περίοδο και αυτόν εχω καθυστερηση 2 μερεσ αλλά με πονουσ που και που και η φίλη μου μου λέει ότι υπάρχει περίπτωση .να έμεινα έγκυος . . αληθεύει αυτό γιατί με ανχωνει με αυτα που λέει και εμένα και το αγόρι μου . . πείτε μου και εσείσ την γνώμη σασ . . .
Μήνυμα στις 11/8/2013 στις 16:34 @Sex
Και πάλι ευχαριστώ !!!!!!! Και πιστεύω μου έγινε ένα καλό μάθημά αλλά.καταλαβαίνεις νομίζω ,τώρα στις αρχές ειδικά και με τα μυαλα που κουβαλάμε δεν σκεφτόμαστε και πολλά . . Και την πατάμε . . Αλλά προσωπικα να σου πω με επηρέασε μια χαζη φιλη μου . Τελοσ πάντων . Γειά σου . . !!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: σεξ και εγκυμοσύνη στην θάλασσα
Μήνυμα στις 10/8/2013 στις 17:40 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ . Έχεισ δίκιο αλλά βλέπεισ εκείνη την ώρα δυστυχώς δεν τα σκέφτεσαι αυτα . . Μετά βλέπουμε την μαλακία μασ . . Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: σεξ και εγκυμοσύνη στην θάλασσα
Μήνυμα στις 10/8/2013 στις 13:55 @Sex
Κανεισ. . . . ??
Πήγαινε στο θέμα: σεξ και εγκυμοσύνη στην θάλασσα |