Μήνυμα στις 15/8/2013 στις 05:04 @Sex
Δεν νομίζω να πονάει τόσο. Αλλά μπορείς να τον ρωτήσεις κι όλας δεν είναι κάτι για να ντρέπεσαι. Δεν νομίζω το αγόρι σου να απαιτεί να ξέρεις και τα πάντα, στην πορεία θα μάθεις.!
Πήγαινε στο θέμα: πιπα
Μήνυμα στις 11/8/2013 στις 03:02 @Sex
Έχεις δίκιο λενάκι.!! Και εγώ πιστεύω ότι ψιλοντρέπεται.. Δεν παίζει να με σιχαίνετε είμαι πεντακάθαρος σε αυτό το σημείο και δεν παίζει να έχει δει τίποτα περίεργο να την ενοχλήσει.. Ευχαριστώ για την απάντηση σου..!!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου κάνει πίπα..
Μήνυμα στις 10/8/2013 στις 18:43 @Sex
Όχι δεν της το έχω ζητήσει.. Στην αρχή νόμιζα ότι απλά ντρεπόταν αλλά εντάξει νομίζω οτί 6 μήνες σχεδόν 7 έχουμε αποκτήσει πλέον ένα καλό επίπεδο οικειότητας. Σκέφτομαι να της το πω πάνω που έχουμε αρχίσει τα προκαταρκτικά και να δω πως θα αντιδράσει..
Μήνυμα στις 9/8/2013 στις 04:07 @Sex
Ευχαριστώ για την απάντηση Gray.
Μήνυμα στις 8/8/2013 στις 23:37 @Sex
Καλησπέρα.. Με την κοπέλα μου είμαστε 7 μήνες μαζί και δεν μου έχει κάνει ποτέ πίπα.. Στην αρχή νόμιζα οτί απλά ντρεπόταν αλλά τώρα έχουν περάσει τόσοι μήνες και τίποτα. Στο σεξ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και αυτή το γουστάρει πολύ και γενικα ποτέ δεν μου έχει πει όχι για αυτό το θέμα και ίσα ίσα πολλές φορές παίρνει και από μόνη της πρωτοβουλία και ξεκινάει για να το κάνουμε..Αλλά πάντα χωρίς πίπα.. Εγώ την έχω γλείψει αρκετές φορές και είμαι αρκετά σίγουρος οτί της άρεσε αλλά και σε αυτό στην αρχή είχα καταλάβει οτί ντρεπόταν..!! Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρέπει να της το πω απλά θα ήθελα την δική σας γνώμη.. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου κάνει πίπα.. |