Μήνυμα στις 22/2/2015 στις 18:26 @Ftou.gr admin
Πως μπορω να αλλαξω το ονομα μου??? Πήγαινε στο θέμα: Ονομα
Μήνυμα στις 22/2/2015 στις 18:20 @Θ. Κλημεντίνη
Αραξε μπορει να μην εχει καρτα να μην το ακουει να μην το βλεπει, να εσπασε η οθονη του κινητου της και να μην μπορει να κανει τιποτα (:P κι ομως μου εχει τυχει)
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμένος με κορίτσι
Μήνυμα στις 22/2/2015 στις 18:16 @Διάφορα
Εσυ να πληρωσεις εννοειται... Μην σε περασει και για γυφτο... Δεν εχει σημασια που ειστε καλοι φιλοι... Αμα σκεφτεσαι να γινει κατι κι ολας μην τολμησεις και την αφησεις να πληρωσει... Τωρα αν βγαινετε μετα δεν ξερω, οταν βγαινω εγω με την κοπελα μου 60-70% πληρωνω αλλα δεν ειναι και αναγκη να πληρωνεις παντα... Πήγαινε στο θέμα: ραντεβού με φίλη
Μήνυμα στις 15/2/2015 στις 21:57 @Sex
Παιδια, οταν ειμαι με την κοπελα μου και κανουμε τρελιτσες (:P) ολα ειναι μια χαρα, και οταν μου τραβαει (με τα χερια) ολα μια χαρα αλλα οταν μου κανει στοματικο, δεν ξερω γιατι αλλα ειναι σαν να παναω η οντως ποναω δεν εχω καταλαβει ακομα( οχι απο την αρχη) και γιάυτο νομιζω οτι συμβαινει οταν κοντεβω να "τελειωσω"... Δεν ειχα προχωρησει τοσο πολυ με τις προηγουμενες σχεσεις μου οποτε δεν μπορω να συγκρινω... Μηπως εχετε ιδεα τι ειναι??
Πήγαινε στο θέμα: ποναω
Μήνυμα στις 12/8/2013 στις 10:51 @Μηχανήματα
οκ παιδια σας ευχαριστω.. αποδεκτη παιρνει ο ταοσς γιατι το ειπε πρωτος :P
Πήγαινε στο θέμα: Θορυβος
Μήνυμα στις 8/8/2013 στις 21:15 @Μηχανήματα
Παιδια γεια σας... Λοιπον εχω εναν υπολογιστη και ειναι σχεδον αθορυβος μεχρι να ανοιξεις ενα προγραμμα... (οχι browser).. παιχνιδι κλπ. Τοτε αρχιζει να κανει εντονο θορυβο αναλογα με το ποσο βαρυ ειναι το προγραμμα... Μηπως ξερετε τι φταιει και πως μπορω να το διορθωσω??? Πήγαινε στο θέμα: Θορυβος |