Μήνυμα στις 31/1/2016 στις 12:57 @Sex
Καλησπερα παιδια. Προσφατα αποφασισαμε με την κοπελα μου να κανουμε πρωκτικο και ειναι η πρωτη της φορα γιαυτο και θελω να την κανω πραγματικα οσο πιο ανωδυνη γινεται. Εχω αγορασει Buttplug και λιπαντικο με βαση το νερο. Τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να πονεσει λιγοτερο; επισης χρειαζεται καποια ειδικη κατηγορια προφυλακτικου η τα κανονικα κανουν; Ευχαριστω!
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα Πρωκτικο
Μήνυμα στις 16/11/2015 στις 16:02 @Sex
Παιδια το γυρω γυρω λεμε οταν λεμε περιμετρος ετσι!! οχι να βαλω απο πανω ενα χαρακα και να μετρησω.. Και το πεος μου μου φαινεται φυσιολογικο οχι να εχω και προβλημα που λετε
Πήγαινε στο θέμα: Περιμετρος πεους
Μήνυμα στις 16/11/2015 στις 04:32 @Sex
Καλησπερα παιδια ειμαι 18 χρονων και εψαχνα προσφατα για να δω ποιος ειναι ο μεσος ορος της περιμετρου ενος πεους σε στυση και ειδα οτι ειναι 8 με 10 εκατοστα.. Τοτε σαν σωστο πιθικακι μετρησα και του δικου μου και ειναι 15 η περιμετρος. Και εχω αρχισει να αμφιβαλλω για το αν οντως αυτος ειναι ο μεσος ορος της περιμετρου διοτι μου φαινεται παρα πολυ μεγαλη η περιμετρος του δικο μου σε σχεση με τον μεσο ορο και οχι δεν μετρησα την βάλανο. Με μεζουρα μετρησα κοντα στην μεση του κορμου. Εσας ποσα εκατοστα ειναι η περιμετρος του δικου σας;
Πήγαινε στο θέμα: Περιμετρος πεους
Μήνυμα στις 16/11/2015 στις 04:19 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε μου και εγω ειμαι πρωτοετης και στις αρχες πιστευα σοβαρα οτι δεν θα βρω κανεναν ανθρωπο της προκοπης να κανω παρεα ολοι φαινοντουσαν βλακες και δεν μαρεσαν οι φατσες που εβλεπα αλλα μετα απο 20 μερες που ημουν μεσα στο σπιτι ολη μερα ξεκινησα να πηγαινω σε ενα ιντερνετ καφε, δεν ειχα υπολογιστη ακομα και τι καλυτερο απο το να παω σε ενα νετ να καω πανω στο πσ ετσι εκει ειδα κατι παιδια ειχαν πλακα και φαινοντουσαν νορμαλ τους επιασα την κουβεντα και τωρα κανουμε παρεα βγαινουμε ποτε ποτε και συνεχως γνωριζω κοσμο. Μπορει να μου πεις οτι ειμαι πιο κοινωνικος αλλα ολοι στην αρχη δυσκολα τα βλεπουμε απλα κανε πραγματα που σαρεσουν πχ γυμναστηριο η να πηγαινεις μονος σου να δεις εναν αγωνα δεν ειναι δυσκολο να πιασεις την κουβεντα με μια παρεα διπλα σου για το ποσο χαλια ηταν το σουτ στην τελευταια φαση καταλαβες.. μην περιμενεις να γινουν ολα μαγικα! μαλακες θα βρεις πολλους που δεν θα σε θελουν θα σε σνομπαρουν γαμα τους εχει πολλα ατομα μια φοιτητουπολη για να κανεις παρεα! Ελπιζω να βοηθησα!Πήγαινε στο θέμα: Αντικοινωνικος Φοιτητης
Μήνυμα στις 16/11/2015 στις 03:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι! Βρες καποιον που να θελει να σε κανει να περασεις καλα και να μπορεις να του λες τι θες και τι οχι..Πήγαινε στο θέμα: οργασμος
Μήνυμα στις 16/11/2015 στις 03:52 @Sex
Μεγαλε επειδη εχω σχεση και ξερω πως ειναι τα πραγματα αν δεν το εχεις κανει ακομα μην το κανεις καποια στιγμη θα σε πιασουν οι μαλακιες σου και οι στεναχωριες σου επειδη ηθελε να μαθει με ποιες εχεις παει και δεν της ειπες την πιο σημαντικη, θα της πεις οτι λιγο πριν συναντηθειτε ενω της ειχες πει οτι την γουσταρεις πηδαγες μια αλλη και θα σε χωρισει και μετα θα καθεσαι να κλαις γιατι για μια πουτανα χαλασες την σχεση σου.. θα σου περασει σε 2 βδομαδες αλλα θα το μετανιωσεις! Ελπιζω να το δεις και να το σκεφτεις..
Πήγαινε στο θέμα: Είναι μεγάλη καφρίλα;
Μήνυμα στις 4/8/2013 στις 17:34 @Sex
Παιδια εχω ενα προβλημα!! Εδω και καποιες μερες εχει ερθει μια κοπελα στο χωριο που κανω διακοπες!! Αυτη γενικα ειναι ελαφρων ηθων και πιστευω πως ειναι η ευκαιρια μου να προχωρισω στο επομενο σταδιο!!! Το θεμα ειναι πως να την κανω να ενδιαφερθει για εμενα!!Γενικα μιλαμε και κανουμε λιγη παρεα!! Πειτε την γνωμη σας!! Οσο πιο γρηγορα τοσο το καλητερο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την προσεγκισω |