Μήνυμα στις 27/4/2014 στις 11:51 @Sex
Παιδιά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Απλά ερεθίζεται ο προστάτης, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ του παχέως εντέρου και των γεννητικών οργάνων. Εγώ το έχω κάνει σε συνδυασμό με τον κλασικό αυνανισμό.
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικος αυνανισμος
Μήνυμα στις 21/12/2013 στις 16:54 @Sex
Αρχικά, η στύση δεν είναι πάντα ίδια. Άλλοτε μπορεί να είναι πιο δυνατή κι άλλοτε πιο χαλαρή. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ψυχολογία, κλίμα, θερμοκρασία, διάθεση, διέγερση. Ως προς την κλίση, μην περιμένεις να είναι αλφάδι. Κι εμένα έχει κλίση, αλλά προς τα αριστερά.
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια με τη στυση
Μήνυμα στις 17/11/2013 στις 16:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ παιδιά δεν χρησιμοποιώ αφρό. Απλά τις παίρνω αφού κάνω μπάνιο και η περιοχή είναι υγρή. Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Σημ.: τις ξυρίζω μια φορά το μήνα ή αργότερα...Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα πέους για πρώτη φόρα
Μήνυμα στις 17/11/2013 στις 16:56 @Sex
Μου έτυχε πέρυσι. Δυστυχώς δεν έκατσε η υπόθεση. Όμως η φιλία μας δεν διαταράχθηκε.
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση με τον καλύτερο/η μου φίλο/η
Μήνυμα στις 17/11/2013 στις 16:54 @Sex
Κι εμένα έχει κλίση προς τα αριστερά και κάνει την δουλειά του κανονικά! Μην αγχώνεσαι...
Πήγαινε στο θέμα: Στραβό πέος
Μήνυμα στις 13/10/2013 στις 14:28 @Sex
Κόντρα θα κοπούν πιο βαθιά, αλλά υπάρχει πιθανότητα να βγουν σπυράκια. Αυτό είναι ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Εγώ με κόντρα ξύρισμα δεν βγάζω.
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα
Μήνυμα στις 9/10/2013 στις 00:58 @Sex
ΙΧωρίς λίπανση ρε αγάπη θα έχει τριβή και δεν θα πετύχετε τίποτα. Δηλαδή γίνεται, αλλά με μεγάλη δυσκολία και θα πονέσεις. Λίγο σάλιο ή έστω νερό...
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ
Μήνυμα στις 7/10/2013 στις 23:46 @Sex
Και αυτό. Ή έστω με σάλιο. Ποτέ όμως με βαζελίνη γιατί καταστρέφει το προφυλακτικό.
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 23:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το μυστικό είναι να λιπανθεί καλά η τρυπούλα σου. Ο πρωκτός δεν κατεβάζει υγρά όπως το μουνί κι έτσι η τριβή δυσκολεύει. Αρχικά θα προσπαθήσει να σε ανοίξει απαλά με τα δάκτυλά του ώστε να χαλαρώσει ο πρωκτός και να μπει εύκολα το μαραφέτι του. Υποχρεωτικά θα χρησιμοποιείσετε προφυλακτικό. Ο πρωκτός έχει πολλά μικρόβια και μπορεί εύκολα να κολλήσει κάτι. Όμως, θα φροντίσεις κι εσύ να είναι καθαρός και να έχεις πάει τουαλέτα, ώστε το έντερο να είναι άδειο. Καλή διασκέδαση! ;-)Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 23:28 @Sex
Ρε μεγάλε και τέταρτη φορά; Λάστιχο θα τον κάνεις... Μην φοβάσαι. Είναι φυσιολογικά. Δεν έχεις κάποιο πρόβλημα...
Πήγαινε στο θέμα: υγρο πριν τελιωσω να τον παιζω help |