Μήνυμα στις 2/8/2013 στις 14:28 @Διασκέδαση
Καλησπερα.. εχω tragus piercing.. δεν ποναει καθολου !! στην αρχη που το κανεις ομως.. σε ποιανει μια μικρη ζαλη 2 λεπτων .. αλλα μετα εισαι μια χαρα.. το προβλημα ομως ειναι πως απαγορευεται να κανεις μπανιο σε πισινα και σε παραλια για 1-2 μηνες.. τελος..σου σινυστω να πας σε ειδικο piercing studio και να το κανεις με αποστυρωμενη βελονα μιας χρησεως..ΟΧΙ ΜΕ ΠΥΣΤΟΛΑΚΙ .. αυτα απο εμενα!! ελπιζω να σε βοηθησουν !!! Πήγαινε στο θέμα: Tragus Piercing
Μήνυμα στις 2/8/2013 στις 14:24 @Διασκέδαση
χμ .. τι θα ελεγες για Duck ? Olse? DiKeR Yoliz Πήγαινε στο θέμα: ΄Όνομα για Graffiti
Μήνυμα στις 2/8/2013 στις 14:22 @Sex
Δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.... δεν ειναι γενητικο το προβλημα.. μην ανυσηχεις.. παντως αμα συνεχιζει να σε προβληματιζει αυτο το θεμα ρωτα καπιον που μπορεις να τον εμπιστευτεις.. οπως τον πατερα σου τον θειο σου .. τον κολητο σου ..:) παντως εγω νομιζω πως ειναι απολυτως φυσιολογικο .. Πήγαινε στο θέμα: S.O.S
Μήνυμα στις 2/8/2013 στις 14:19 @Sex
συμφωνω πολυ με το παιδι ... το εχω ακουσει και εγω αυτο .. Πήγαινε στο θέμα: peos
Μήνυμα στις 2/8/2013 στις 14:13 @Sex
Καλησπερα με λενε δημητρη και εχω ενα μεγαλο προβλημα με τον αυανανισμο .. τελος παντων αυνανιζομαι αλλα δεν βγενει το υγρο ( χυσι) και αυτο με ανγχωνει υπερβολικα γιατι ειμαι 14 !!! ..εχω διαβασει πως υπαρχει περιπτωση μεσα απο αυτα τα συπτωματα να εισαι στηρος.. ισχυει? σας παρακαλω πειτε μου τι ειναι και τι πρεπει να κανω.. :( :( :( Ευχαριστω Πολυ ! Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος Σ.Ο.Σ |