Μήνυμα στις 5/10/2014 στις 22:36 @Sex
Καλησπερα!Ξερετε αν υπαρχει καμια κρεμα για να καθαριζεις το δερμα του πεους;Να γινει πιο ασπρο και να φυγουν καποια "σημαδια";
Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει καμια κρεμα για το πεος;
Μήνυμα στις 4/9/2014 στις 15:28 @Διάφορα
Εμένα με ενδιαφέρει να περάσω με 14.000 μόρια περίπου π.χ. αλεξανδρούπολη και μετά να πάω με μεταγραφή στην θεσσαλονίκη...είτε σαν τρίτεκνος είτε οτιδήποτε...
Πήγαινε στο θέμα: Eίμαι τρίτεκνος;
Μήνυμα στις 4/9/2014 στις 00:21 @Διάφορα
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε ! Θέλω να περάσω Παιδαγωγικό δημοτικής...να πάω με τα ούτε 14.000 μόρια αλεξανδρουπολή ή κάπου εκεί γύρω και μετά να πάω θεσσαλονίκη με μεταγραφή !
Πήγαινε στο θέμα: Eίμαι τρίτεκνος;
Μήνυμα στις 3/9/2014 στις 21:31 @Διάφορα
Γειά σας παιδιά ! Με αφορμή τις φετινές Πανελλήνιες που δίνω μου δημιουργήθηκαν δύο απορίες: 1)Έχω δύο αδέρφια 27,28 ετών ! Θεωρούμαι τρίτεκνος ; 2)Αν το πρώτο ισχύει και πάρω μεταγραφή...πως δουλεύει αυτό; Π.χ. Γράφω 13.000 μόρια και πάω σε μία σχολή στην Αλεξανδρούπολη με αυτά τα μόρια...με την μεταγραφή μπορώ να πάω σε όποια πόλη θέλω όσα μόρια και αν έχει ; Υ.γ. Να μου απαντήσει κάποιος σίγουρα αν γίνεται...ευχαριστώ !!!! Πήγαινε στο θέμα: Eίμαι τρίτεκνος;
Μήνυμα στις 7/9/2013 στις 16:33 @Sex
Καλησπέρα.Τον τελευταίο καιρό άρχισα να αναρωτιέμαι για το τί είμαι...gay;;;straight;;;τι;;; Γενικα μου αρεσει να πηγαινω με κοριτσια...να τις πηδαω...να μου κανουν πιπες και τα λοιπα....μου αρεσει πολυ...απο την αλλη ομως να ειμαι με τον κολλητο και καυλωσουμε δεν εχω προβλημα να τραβηξουμε μαλακια ο ενας απο τον αλλον και αν κατσει και καμια πιπα..... Υ.γ. και ο φιλος μου πηγαινει με κοριτσια.... ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ;;;; Πήγαινε στο θέμα: Τί είμαι;Gay,straight ή κάτι άλλο;
Μήνυμα στις 1/8/2013 στις 00:08 @Sex
xarris21:Γινοντε ολα αυτα που γινοντε....και μετα λες την γκομενα...θελεις να τον δοκιμασουμε μαζι;;;και αρχιζουν ολα... m1k3y:οκ φιλε...ευχαριστω για την βοηθεια... Πήγαινε στο θέμα: Πως να το ζητησω;
Μήνυμα στις 30/7/2013 στις 16:33 @Sex
Επίσης εάν καταφέρω με κάποιον τρόπο να την προσεγγίσω και να δανειστώ τον δονητή της(εφόσον έχει)έχω και πιθανότητες να κάνω και κάποια φάση μαζί της...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το ζητησω;
Μήνυμα στις 30/7/2013 στις 15:34 @Sex
Σκέφτηκα ότι ίσως να έχει η θεία μου έναν...στο δωμάτιο δεν με αφήνει και τόσο εύκολα να μπώ...οπότε ας κάνω μία εξερεύνηση...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το ζητησω;
Μήνυμα στις 30/7/2013 στις 00:12 @Sex
Καλησπέρα σας.Ως εφηβος και εγω εχω χομπι την μαλακια,αυνανισμο(πειτε το οπως θελετε)προσφατα εμαθα και για τον πρωκτικο αυνανισμο...δοκιμασα στην αρχη με δαχτυλο...δεν ξετρελαθηκα αλλα η πουτσα μου εγινε τοσο σκληρη και το σπερμα μου πεταχτηκε τοσο μακρια οταν εχυσα που θελω να το συνεχισω...πλεον θελω να δοκιμασω με καποια αντικειμενα...οι περισσοτεροι μου λενε για δονητη καθως ειναι πιο ασφαλης για διαφορους λογους...αλλα ειναι λιγο δυσκολο να βρω εναν καθως δεν υπαρχει κατάστημα κοντα και αν παραγγειλω θα το καταλαβουν οι δικοι μου...ετσι σκεφτηκα την λυση καποιας φιλης...μου περνανε καποια κοριτσια απο το μυαλο αλλα καθως ειναι 20+ χρονων φοβαμαι-ντρεπομαι να τα προσεγγισω... 1)εχετε καμια ιδεα πως να τις μιλησω ωστε ακομα και αν δεν εχουν να μην γινω ρεζιλι;;; 2)εκτος απο δονητη υπαρχει κατι εξισου καλο και ασφαλες;;; 3)δεν ειμαι gay...δεν πηγαινω με αγορια...το οτι μου αρεσει να αυνανιζομαι απο πισω δεν με κανει gay... Πήγαινε στο θέμα: Πως να το ζητησω; |