Μήνυμα στις 5/9/2013 στις 23:42 @Sex
απ οτι ξερω υπαρχου δυο τυποι εκσπερματωσης.shooters που το σπερμα βγαινει με ταχυτητα και droppers που απλα βγανει ηρεμα.απο προηγουμενη εμπειρια σου λεω να μην ανησυχεις ειναι πολυ φυσιολογικο
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση του αγοριού μου
Μήνυμα στις 29/7/2013 στις 04:03 @Sex
εγω επειδη ειμαι και κοπελα και εμπειρη θα πω την πικρη αληθεια.ικανοποιουμαστε και με τα δυο.ταυτοχρονα.αυτα με τα 4 εκ. ειναι μπουρδες(συγνωμη αλλα ετσι ειναι).φυσικα καποιος με ενα μετριο μεγεθος αν ξερει να το χρησιμοποιει ειναι just.επισης τα 5 λεπτα δεν φτανουν αλλα και η 1 ωρα ειναι κουραστικη.προτιμουμε κατι ενδιαμεσο και στις δυο καταστασεις δηλ κανονικο μεγεθος και κανα μιασαωρο.προσωπικα αν επρεπε να επιλεξω θα ταν μεγεθος
Πήγαινε στο θέμα: για τα κοριτσια
Μήνυμα στις 29/7/2013 στις 03:59 @Sex
εξαρταται και απο την ηλικια και ποτε σου εχει ερθει..ποσο εισαι και ποτε σου ηρθε πρωτη φορα?
Πήγαινε στο θέμα: Μια γνώμη?
Μήνυμα στις 27/7/2013 στις 13:41 @Sex
Θα μπορουσες να συμβουλευτεις απο καποιο κοντινο μεγαλυτερο ατομο γι αυτο οπως ο πατερας σου-θειος σου
Πήγαινε στο θέμα: S.O.S
Μήνυμα στις 27/7/2013 στις 03:15 @Sex
ισως περιμενεις την περιοδο σου.ισως απλα δεν εχεις ορεξη...μην ανησυχεις!
Πήγαινε στο θέμα: help!!
Μήνυμα στις 25/7/2013 στις 17:56 @Sex
το ποσο θα μεγαλωσει δεν μπορει να το ξερει κανεις.το σωμα του ανδρα αναπτυσσεται μεχρι και τα 21 χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι θα υπαρχουν μεταβολες μεχρι τοτε.μπορει να παει στα 18,μπορει να μεινει στα 14..ποτε μην ξεχνας ομως οτι το μεγεθος δεν μετραει τοσο οσο ο τροπος αρα μην αγχωνεσαι
Πήγαινε στο θέμα: peos
Μήνυμα στις 25/7/2013 στις 05:07 @Sex
δεν ειναι καθολου προβλημα.ειμια γυναικα και το βρισκω εξαιρετικα ερεθιστικο και το κανουμε συνεχεια με τον συντροφο μου.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση σχετικα με τσοντες
Μήνυμα στις 25/7/2013 στις 05:05 @Sex
δεν χρειαζεται ουτε αγχος ουτε βιασυνες.αφου ειναι οι πρωτες σας φορες δωστε μεγαλη προσοχη και χρονο στα προκαταρκτικα ωστε και εσυ να σαι αρκετα ερεθισμενη και να γινει πιο ευκολη η δυεισδηση αλλα και αυτος ωστε να την βρει πιο ευκολα.αν σε ετσουζε με προφυλακτικο δοκιμαστε αλλη μαρκα,ισως το συγκεκριμενο δεν το δεχεται το σωμα σου.αν σε ετσουζε χωρις απλα βαζε παντα.
Πήγαινε στο θέμα: προκαταρκτικα
Μήνυμα στις 25/7/2013 στις 04:59 @Sex
και τα δυο...πρωτα μια αγκαλια και μετα δευτερο γυρο
Πήγαινε στο θέμα: γεια τα κοριτσια |