Μήνυμα στις 12/7/2013 στις 11:18 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε ενα ειναι σιγουρο.. οτι λογικα της αρεσεις ;) κοιταζε την και εσυ επιμοντα και κλεινε της και κανενα ματακι και αμα οντως συνεχισει και αυτην να σε κοιταει σνεχομενα και να περναει απο μπροστα σου τοτε δεν εχεις παρα να την πλησιασεις ;)
Πήγαινε στο θέμα: τι γινεται?
Μήνυμα στις 11/7/2013 στις 20:06 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μελη του φτου. Σκεφτομαι να παω μαζι με τους φιλους μου διακοπες στο μερος το οποιο μενει η κοπελα μου αλλα ειναι λιγο μακρια(4.30 ωρες). Απο οτι φαινεται θα παω ή με εναν φιλο μου που γνωριζει την οικογενεια της 10 χρονια ή με αυτον και εναν αλλον..το θεμα ειναι πως θα ψησω τους γονεις μου.. οι γονεις του φιλου μου συμφωνησαν(απο την στιγμη που θα μεινουμε σε γνωστους). Τωρα που ειχα συζητησει με τον πατερα μου φαινεται σαν να λυγιζει λιγακι στο θεμα.. τι να τους πω ομως για να παω 100%? ευχαριστω προκαταβολικα :)
Πήγαινε στο θέμα: διακοπες.
Μήνυμα στις 11/7/2013 στις 11:20 @Θ. Κλημεντίνη
Απλως καμια φορα μου λεει οτι βγαινει εξω με κατι αγορια φιλους της και εκει εγω τρελαινομαι τοσο πολυ..και που ξερω εγω για παραδειγμα οτι μπορει να τα λεει αυτα απλα για να περναει την ωρα της ευχαριστα για οταν ερχεται στην πολη μου? ξερω ειναι τρελο ομως ακομα και αυτο μου περναει απο το μυαλο..
Πήγαινε στο θέμα: Απόσταση :/
Μήνυμα στις 10/7/2013 στις 13:22 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαστε 16 δν εχει πολυ καιρο που γνωριστηκαμε και απο την πρωτη φορα ολοι καταλαβαν οτι κατι θα τρεξει μαζι μας..το θεμα ειναι οτι ειναι μακρια και φοβαμαι πολυ να μν κανει τιποτα με κανεναν (αν και οπως ανεφερα μου δηλωσε οτι δεν εχει ματια για αλλον) απλως την αγαπω πολυ και δεν θελω να την χασω για τιποτα και για κανεναν.
Μήνυμα στις 10/7/2013 στις 11:23 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημερα σας μελη του φτου..Ανυσηχω παρα πολυ διοτι δεν ξερω πως να χειριστω μια σχεση απο αποσταση.. αυτην δηλωνει τρελα ερωτευμενη μαζι μου ομως το θεμα ειναι οτι μου λειπει καθε μερα ολο κα περισσοτερο.. μιλαμε συνεχεια και μεσω κινητου αλλα και facebook..Ωστοσο οταν αυτην μου λεει οτι βγαινει εξω δν μπορειτε να φανταστειτε πως τρελαινομαι γιατι φοβαμαι μην βγαινει με κανεναν αν και αυτη μου ειχε πει οτι δεν εχει ματια για αλλον..καμια συμβουλη πανω στο ολο θεμα? Ευχαριστω εκ των προτερων. :-)
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 12:16 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μελη του φτου..πριν λιγο καιρο εδω στην πολη μου γνωρισα ενα κοριτσι το οποιο ηρθε για να δει τους συγγενεις τις.εγω μεσω παρεων την γνωρισα και μου αρεσε παρα πολυ ως κοριτσι και απο οτι ρωτησα και μια φιλη της και σε αυτηνα αρεσω..το θεμα ομως ειναι αλλο. Αυριο αυτην θα φυγει και μενει μακρια(γυρω στις 4 ωρες με αμαξι) και σημερα κανονισαμε να συναντηθουμε και πρεπει να παραδεχτω οτι ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενος διοτι με αυτην ενιωσα κατι το ξεχωριστο..να κανω κινηση σημερα ή οχι? :// ευχαριστω εκ των προτερων και συγνςμμη για το μεγαλο κειμενο. Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια :// |