Μήνυμα στις 19/7/2013 στις 01:26 @Κλάψιμο
Γεια σας! Με λενε Κωσταντινο και ειμαι 17 χρονων. Απο την δευτερα γυμνασιου αρχιζα και ενιωθα πως δεν ειχα φιλους.. Αν και εβγαινα βραδια μαζι τους πιο παλια,τωρα εχω αλλαξει αρκετα.. Ντρεπομαι οταν βγαινω μαζι τους(τωρα πια),νομιζω πως θα γελασουν μαζι μου η θα βρουν κατι για να με κοροιδεψουν και τετοια(αν και ξερω βεβαια πως δεν θα κανουν κατι τετοιο) και για αυτον το λογο εχω να βγω μαζι τους πανω απο 2,5 μηνες.Επισης οταν τυχει να ειμαι μαζι τους δεν βρισκω κατι ενδιαφερον να τους πω και να γινω ''η ψυχη της παρεας'' παρα καθομαι κοντα τους και ακουω τι λενε..Με λιγα λογια δεν ειμαι ανετος. Οταν ειχα γενεθλια πριν κατι μηνες τους ειχα καλεσει σε γνωστο Bar και ηρθαν ολοι εκτος απο 2 που δεν προλαβαν.Θελω να πω πως δεν με εχουν κανει τελειως περα πια.Γενικα πιστευω πως με εκτιμανε,δεν εχουν κατι μαζι μου.Απλα απο μενα ειναι το προβλημα,οσο και να προσπαθω να ειμαι ο εαυτος μου δεν μπορω..Θα ηθελα ας πουμε να εχω ενα παιδι σαν κολλητο ο οποιος βεβαια δεν νομιζω πως θελει το ιδιο..Με αντιμετωπιζουν οι περισσοτεροι ως εναν καλο τους φιλο και οχι ενα μελος της παρεας..Τωρα πια οποτε ειναι να βγουνε δεν μου λενε τιποτα,αλλα αν τυχει να τους παρω τηλεφωνο και να τους ρωτησω τι θα κανουμε αμεσως μου λενε και αυτο μου δινει εστω λιγη χαρα και αισιοδοξια..Οποτε το σκεφτομαι αυτο το θεμα ειλικρινα στεναχωριεμαι και δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσα να κανω.. Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω πως δεν εχω φιλους..Βοηθηστε με!
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 02:29 @Κλάψιμο
Γεια σας! Ειμαι 16 χρονων.Πριν απο 2 μηνες δηλ αρχες Μαιου αρχισε ενα φλερτ με μια κοπελα ενα χρονο μικροτερη μου αν και συμπεριφερεται σαν μεγαλυτερη αλλα τελοσπαντον. Λοιπον,γνωριζομασταν και πιο πριν αλλα τιποτα το σπουδαιο ενα γεια και τιποτα αλλο. Αυτη αρχισε να βγαζει φωτογραφιες τον εαυτο της με το κινητο μου,μαζι μου και τετοια.Γεια καμια βδομαδα αυτο συνεβαινε. Λιγες μερες μετα ειχα μια πιπιλια απο την πρωην. Αυτη μολις την ειδε με ρωταγε θυμομενη τι ειναι αυτο και μου κραταγε μουτρα..Να σας επισημανω πως αυτη τα εχει με 2 χρονια μεγαλυτερο της και σε μενα μου ελεγε πως ειναι μ**** ''δεν παει καλα'' και τετοια.. Το βραδυ (της ιδιας μερας) της εστειλα μηνυμα στο FB πως ειναι η πιο οομορφη κοπελα και τετοια,αυτη μου απαντουσε με ... Μετα της εστειλα μια καρδουλα και αυτη μου απαντησε ''τελικα θα μου πεις?'' (για την πιπιλια πια μου το εκανε)της λεω εγω απο κοντα και μου λεει θα περιμενω και τετοια και μου εστειλε μια καρδια και κλεισαμε. Ενα βραδυ μετα απο λιγες μερες ειχαμε βγει ολοι μαζι και αυτη ηθελε να βγαλουμε φωτογραφιες μαζι να με αγκαλιαζει απο πανω ,να ακουμπαει το κεφαλι της στον ωμο μου και διαφορα τετοια.Εγω εκεινο το βραδυ της εδωσα ενα φιλι στο μετωπο.. (μου βγηκε αφθορμητα) την ειχα βαλει εγω εξωφυλλο στο FB για 4 περιπου μερες που με πιανει αγκαλια(περιτω να πω πως ειχαμε πανω απο 60 like μου γραφει ποσο κουκλα ειμαι πια τι θα γινει με μενα για πλακα και της λεω και γω ''ελα ντε''.Λιγες μερες μετα την αλλαξα την φωτο και εβαλα με τον κολλητο μου,αυτη εβαζε τραγουδια στο FB ''δεν θα κατσω να πεθανω'' ''ουτε που με νοιαζει'' και κατι τετοια ελληνικα(πιθανον να μην ειχαν σχεση με μενα αλλα λεω μηηηπως..)Την ιδια μερα εβαλε σε σχεση με τον *** και φωτο που φιλιουνται..Απο κοντα οταν την ειδα ηταν μουτρωμενη σε μενα και κρατουσε ενα υφος..Για λιγο καιρο δεν ξαναμιλησαμε. Πριν λιγεσ βδομαδες της εστειλα εγω μηνυμα τι γινετε και τετοια και μου εγραφε μια χαρα ουτε μουτρωμενη εδειχνε ουτε τιποτα .. :$ Τωρα δεν εχει γινει κατι παλι γιατι καταρχην τα εχει με αλλον και σκεφτομαι πως θα ενιωθα εγω αν καποιος ηθελε το κοριτσι μου και... Το θεμα ειναι αυτη τι μπορει να ενιωσε για μενα?? P.S= ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ 3 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ... Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια Παιδια Σας παρακαλω! |