Μήνυμα στις 18/10/2013 στις 00:30 @Διάφορα
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Να υπενθυμίσω ότι δεν έχω βαράκια κτλ ούτε όργανα για γυμναστική. Γενικά με απασχολεί από την κοιλιά και την πλάτη αλλά πιο πολύ στην κοιλιά. Κάμψεις τι ακριβώς είναι; Από διατροφή δεν τρώω έτοιμα φαγητά αλλά σπιτικά. Τώρα από αναψυκτικά παίρνω τα light/zero αλλά πίνω και νερό. Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω για να γυμναστώ λίγο;
Μήνυμα στις 16/10/2013 στις 22:19 @Διάφορα
Γεια σε όλα τα μέλη του φτου. Έχω μια ερώτηση όπως γράφει και ο τίτλος. Πώς να γυμναστώ λίγο στο σώμα γενικά; Γυμναστίριο δεν μπορώ να πάω. Από κιλά έχω 81-2 και ύψος 1.85 και κάτι. Ευχαριστώ πολύ. Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω για να γυμναστώ λίγο;
Μήνυμα στις 11/8/2013 στις 17:46 @Κλάψιμο
Απλά είμαι πολύ ντροπαλός Χάρη. Το ξέρω γι'αυτό που λες. Αμα τα ξυρισω ή τα κόψω μπορεί μετά να μετανιώσω, από γυμναστική κάνω κοιλιακούς τις απλές ασκήσεις και περπάτημα και προσέχω την τροφή για αποφυγή περιττών κιλών. Όμως δεν μπορώνα καταλάβω γιατί έχω άγχος... τι να κάνω...
Πήγαινε στο θέμα: Άγχος και πιθανόν κοσμοφοβία στην παραλία
Μήνυμα στις 3/8/2013 στις 20:28 @Κλάψιμο
Καλησπέρα, Κάθε φορά που πάω θάλασσα με πιάνει υπερβοπικό άγχος και δεν ξέρω γιατί. Με πιάνει άγχος γιατί μάλλον λόγω του εαυτού μου. Δεν ξέρω παιδιά αλλά χρειάζομαι βοήθεια από εσάς..Αν βοηθά αυτό είμαι 18 χρονών,85 κιλά,πάνω από 1,85 ύψος και επίσης στο σώμα μου έχω λίγες τρίχες στο πάνω μέρος και λίγο πολύ στο αφαλό. Στα πόδια όχι πολύ και είμαι μελαχρινός δηλαδή οι τρίχες μου είναι καστανές. Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε; Δεν έχω φίλους για να το πω το πρόβλημά μου.. Πήγαινε στο θέμα: Άγχος και πιθανόν κοσμοφοβία στην παραλία
Μήνυμα στις 19/7/2013 στις 19:10 @Κλάψιμο
Φίλε και εγώ ίδιος με σένα είμαι. Από την α'γυμνασίου μέχρι και γ'λυκείου δεν είχα καθόλου φίλους και ούτε με καλούσαν να βγαίναμε μαζί ως μια παρέα αλλά πολύ απλά μάλλον δεν με θέλουν να γίνω μέλος της παρέας. Είμαι άνθρωπος ευαίσθητος και θέλω να βοηθήσω κάποιον δηλαδή ενδιαφέρομαι αλλά αυτοί δεν ενδιαφέρονται...τι να πω..για να βρεις άξιους φίλους είναι σπάνιο..απλά υπομονή φίλε μου όπως έκανα και εγώ αν και στεναχοριόμουν πάρα πολύ και μερικές φορές έκλαιγα μέχρι που έχω χάσει και την αυτοπεποίθηση... και είμαι και θα κλείσω τα 19 τώρα...πραγματικά πως είναι δυνατόν να ενδιαφέρεσαι και να βοηθάς ενώ οι άλλοι τίποτα παρά μόνο τον εαυτό τους. :'(
Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω πως δεν εχω φιλους..Βοηθηστε με!
Μήνυμα στις 5/7/2013 στις 00:24 @Sex
Βασικά είναι χαζό να ντρέπομαι και ναι έχω λίγες. Ακόμα δεν μεγάλωσα τόσο για να βγουν και άλλες. Και δεν με ενοχλεί κανένα ούτε στα πόδια ούτε στο σώμα. Απλά δεν έχω αυτοπεποίθηση φαίνεται...Ντρέπομαι τόσο πολύ...;/ Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με την τριχοφυΐα
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 22:46 @Sex
Κάποιος/α αν μπορούσε να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ γιατί με απασχολεί πολύ...
Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με την τριχοφυΐα
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 22:42 @Sex
Εγώ ένα πράγμα έχω να σου πω. Ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί βρίσκεσαι είδη σε στάδιο ανάπτυξης και δεν σταματάει στα 18 αλλά και πάνω από 20 χρονών ανάλογα με τον άνθρωπο. Εγώ που είμαι 18 χρονών ούτε ξέρω τι μέγεθος έχω απλά δεν ασχολούμαι. Απλά μην ανησυχείς φίλε μου και μην δίνεις σημασία σε μικρά προβλήματα. Να χαρείς λίγο αυτά που σου έδωσε ο Θεός και μην στεναχωριέσαι ακόμα. Περίμενε ακόμα μέχρι να μεγαλώσεις και άλλο και θα δεις αποτέλεσμα Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΟΡΧΕΙΣ
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 01:32 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:
Τίποτα άγχος κτλ; Γιατί καμιά φορά φταίει και το άγχος. Για καλό και για κακό πήγαινε σε έναν γιατρό να σε δει. Πήγαινε στο θέμα: χτυποι καρδιας
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 01:03 @Διάφορα
Μήπως θα ήταν καλύτερα να πας σε έναν γιατρό να σε εξετάσει; Έχεις πόνους καθόλου; Αν ναι κάνε αυτό που σου λέω.
Πήγαινε στο θέμα: χτυποι καρδιας |