Μήνυμα στις 27/7/2013 στις 13:18 @Διασκέδαση
Αυτο δυστυχώς δεν μπορείς να το διορθώσεις..έχει να κάνει με το σωματοτυπο σου και τα γενετικά σου..
Πήγαινε στο θέμα: κοιλυακοι
Μήνυμα στις 26/7/2013 στις 09:28 @Sex
Είμαι 15 και νομιζω πως εχω ένα προβληματακι με το πεος μου..όταν ειναι σε στυση ανεβαινει νομιζω παραπανω απο όσο θα επρεπε δηλαδή αντί να παει ευθεια πηγαίνει πιο πάνω δλδ σε γωνία περίπου 60 μοίρες ( ίσως ακούγεται λίγο αστείο αυτο με τις μοίρες ) μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Πήγαινε στο θέμα: Μόνο για αγορια..
Μήνυμα στις 1/7/2013 στις 20:30 @Sex
Οκ ρε φιλε ευχαριστω ;)..οσο για το τελευταιο που μειωνει την σεξουαλικη σου ευχαριστιση παιζει να ειναι φιμες...Εχω ακουσει οτι το λενε αυτό επειδη το κεφαλι μετα την περιτομη δεν ειναι τοσο ευαίσθητο οσο ηταν παλια.
Πήγαινε στο θέμα: Εκανα περιτομη πριν απο 3 μερες
Μήνυμα στις 1/7/2013 στις 13:31 @Sex
Ναι τα εχω τσεκαρει αλλα θα ηθελα να ακούσω και αλλεςγνωμες. Ευχαριστω παντως!
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 20:44 @Sex
Ααα και κατι ακομα...ισχυουν κατι φημες που λενε οτι αν κανεις περιτομη αργοτερα μειωνεται η σεξουαλικη σου ευχαριστηση??
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 20:23 @Sex
Για σιγουρια πρεπει να πας αμεσως σε γιατρο...Ειχα και εγω αυτο αυτο το προβλημα με τον δεξι ορχη και μπηκα για χειρουργιο.. λεγεται "συστροφη Ορχη". Αν το αφησεις ετσι ισως να χασεις τον ορχη σου..
Πήγαινε στο θέμα: πονος στον ορχη
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 19:46 @Sex
Για σας, ειμαι 15 ετων και μολις πριν τρεις μερες εκανα περιτομη πεους λογο φιμωσης. Δεν το μετανιωσα αλλα με ταλαιπωρει παρα πολυ απο την στιγμη που την εκανα. Θα μπορουσατε σας παρακαλω να μου δωσετε απαντησεις σχετικα με καποια θεματα? Πρωτα απ'ολα θα ηθελα να αρχισω με τον πονο που νιωθω στην βαλανο οταν ερχεται σε επαφη με οτιδηποτε. Ποσο καιρο θα παρει μεχρι να γινει πιο σκληρο το "κεφαλι" και να μην εχω πια αυτον το πονο? Επιπλεον, σε ποσο καιρο περιπου θα μου εχουν φυγει τα ραμματα? Πήγαινε στο θέμα: Εκανα περιτομη πριν απο 3 μερες |