Μήνυμα στις 6/7/2013 στις 06:34 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:cbr φιλε... honda εγγυηση... μετα αν θελεις εχει κατι πιτσιαρες 125 αλλα εναι διχρονα οποτε καθολου οικονομικαΠήγαινε στο θέμα: Πρώτη μηχανή
Μήνυμα στις 6/7/2013 στις 06:30 @Sex
δεν ειναι μικρο φιλε μου... εγω ειμαι 17 και την εχω 15... μην μπερδευεσαι απο τις τσοντες ολοι πανω κατω τοσο την εχουν με ελαχιστες εξαιρεσεις
Πήγαινε στο θέμα: paidia voithia
Μήνυμα στις 3/7/2013 στις 05:21 @Sex
Να σαι καλα αδερφε μου... το θεμα προχωρησε και μαλλον θα συναντηθουμε μεθαυριο σπιτι μου... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην την αφησω να παρει ανασα...
Πήγαινε στο θέμα: Δυπ συνεχομενες σεξουαλικες αποτυχιες...
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 23:38 @Μηχανήματα
και εγω τα ιδια περασα αλλα τους επεισα... Πρεπει να τους δειξεις πως εισαι υπευθινος και οριμος με καθε τροπο... ακομα κιαν εσενα σου φαινεται γελοιος... οπως να στρωσεις κανα κρεβατι να βοηθησεις ξερω γω σε καμια δουλει... και αν εχεις κοπελα γνωρισε την στον πατερα σου... και μετα προλογο ξερεις να χα και ενα μηχανακι να την παω βολτα ρε μπαμπα... ελπιζω να πιασει σε μενα επιασε ;)
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τους γονείς για Μηχανάκι
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 23:26 @Sex
Ευχαριστω παρα πολυ και τους δυο σας... απλα ανγχωθηκα πολυ... απογοητευτικα ρε παιδι μου πως το λενε εγω περιμενα να παω να την βαλω κατω να την σκισω και δεν εκανα τιποτα απο ολα αυτα που ηθελα και περιμενα πως θα κανω... και με μια κοπελα που μιλαμε και εχουν προχωρισει οι σηζητησεις μας περι σεξ της το κοψα γτ φοβαμαι πως θα θελει να το κανουμε και θα ξεφτυλιστω... κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με το μεγεθος μου ειναι ικανιποιητικο και μεσα στον μεσο ορο αλλα να το εχω και να μην δουλευει θα προιτιμουσα να την εχω 12 και καλη παρα 15 και να μην δουλευει... πραγματικα σας ευχαριστω ολους και καθε νεα συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 03:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ολα εξαρτουνται απο το πως θα το χειριστεις και το ποσο θα ανχωθεις... αν νιωσεις ανετα τοτε δεν νμιζω να το καταλαβει... :)Πήγαινε στο θέμα: η πρώτη μου φορά
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 03:09 @Sex
να σημειωσω για οποιον δεν το καταλαβε πως αυτες ηταν οι πρωτες και οι μονες μου επαφες με το αλλο φυλλο και το τελευταιο περιστατικο εγινε εχθες...
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 03:02 @Sex
Καλησπερα σε ολους σας... Πραγματικα ελπιζω στην βοηθεια σας γτ ενα φορουν ειναι πλεον η μονη μου επιλογη... Ειμαι 17 χρονων... ενα παιδι φυσιολογικο μεχρι τωρα με τις σχεσεις μου με τα ακυρα μου και τις επιτυχιες μου...μετα απο εναν χωρισμο ομως αποφασισα να επισκευτω επαγγελματια...ο λογος ? να εκδικηθω την πρωιν κοπελα μου που δεν με επελεξε για να προχωρισει... πηγα λοιπον και ακουγοντας πως οι περισσοτεροι τελειωνουν κατευθειαν 'τραβηξα και δυο απο το σπιτι΄' το αποτελεσμα ? πρωτον ΠΑΡΑ πολυ καλη στυση και δεν ολοκληρωσα... ακομα κ οταν η που***να τα παρατησε και αρχισε να το παιζει με το χερι μου επεσε... απογοητευμενος απο τον εαυτο μου και με καινουριες ανασφαλειες στην πλατη μου δεν ακουμπησα γυναικα για τρεις μηνες παρολο που ειχα τις αμφιβολιες μου... και ενα βραδυ μου την βαραει και επισκεπτομαι αλλη μια φορα επαγγελματια... αποτελεσμα ? παλι κακη στυση και παλι δεν τελειωσα... αυτην την στιγμη δεν ξερω για πιο πραγμα να ντρεπομαι περισσοτερο... που πηγα εκει που πηγα η που δεν ολοκληρωσα... συγνωμη για το μεγαλο ποστ ελπιζω να με βοηθησετε γτ ειμαι πραγματικα ανγχωμενος και δεν ξερω τι να κανω...
Πήγαινε στο θέμα: Δυπ συνεχομενες σεξουαλικες αποτυχιες... |