Μήνυμα στις 3/9/2013 στις 05:56 @Μηχανήματα
Με λίγο ψάξιμο, ιδίως στις εκπτώσεις που πέρασαν, έβρισκες tablet από 55€ και όχι Turbo-X. Ακόμα και τώρα μπορείς να βρεις αν προλάβεις. Πριν φτάσεις στην αγορά, δώσε μεγάλη σημασία για τη χρήση που το θέλεις. Π.χ. αν το θέλεις μόνο για internet, youtube, facebook κλπ, άντε κανά ebook και κανένα απλό παιχνιδάκι, τότε και με το πιο οικονομικό είσαι κομπλέ. Αν πάλι θέλεις hd video, απαιτητικά παιχνίδια κι εφαρμογές θα πρέπει να δεις για κάτι με καλύτερες επιδόσεις, άρα πιο ακριβό. Πάντα να δίνεις σημασία στην έκδοση Android που φοράει! Όσο για το κατά πόσο είναι καλή μάρκα η Turbo-x, κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί... άλλα προϊόντα τους βγαίνουν "σκυλιά" κι άλλα είναι με ημερομηνία λήξης. Κοίταξε τις κριτικές στο tablet που ενδιαφέρεσαι κι αν είναι από 3,5/5 και πάνω είσαι μια χαρά! Αν βοήθησα πάτα "αποδέξου την απάντηση" Πήγαινε στο θέμα: turbo x
Μήνυμα στις 3/9/2013 στις 05:21 @Μηχανήματα
Δυστυχώς δε μπορείς έτσι απλά να τις αλλάξεις. Θα χρειαστεί να κάνεις αλλαγή στη μητρική, μιας και οι θύρες βρίσκονται πάνω σε αυτή. Κάτι τέτοιο, ανάλογα με τη παλαιότητα, τις επιδόσεις και το υπόλοιπο hardware κοστίζει γύρω στα 150-250 €. Φυσικά τέτοια δουλειά θα την κάνει ειδικός, οπότε το συνολικό κόστος ανεβαίνει. Στην τελική αν μιλάμε για ένα απλό λαπτοπ με επεξεργαστή Celeron - Pentium θα σου πρότεινα να πάρεις έναν καινούργιο, που με λίγο ψάξιμο θα βρεις περίπου στα 320€, και θα σου καλύπτει πέρα από τις βασικές ανάγκες. Ελπίζω να βοήθησα... Πήγαινε στο θέμα: Επισκευή Θυρών Λάπτοπ!
Μήνυμα στις 23/8/2013 στις 13:35 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Αυτό συμβαίνει απ' τη φύση τους στα Windows 7 Starter. Αν έχεις 7 Starter (συνήθως στα netbook) δε μπορείς ή τουλάχιστον χρειάζεται υπομονή και χρόνο και με κίνδυνο να κάνεις ζημιά στο pc σου, μιας και δεν είναι νόμιμος τρόπος.Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη έκδοση όπως home premmium ή ultimate, μπορείς να το αλλάξεις κανονικά. Τώρα αν εσύ δε μπορείς, πιθανόν να έχεις φάει και ιό, οπότε δε γλυτώνεις το format. Για να δεις τι έκδοση Windows 7 έχεις πας "Yπολογιστής" --> δεξί κλικ "Ιδιότητες" και το βλέπεις πάνω πάνω. Ελπίζω να βοήθησα... Πήγαινε στο θέμα: Background
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 15:22 @Μηχανήματα
Έχω όλα τα τελευταία directX και openGL και η κάρτα είναι προεπιλεγμένη. Τα directX παιχνίδια τύπου nfs, tm united παίζουν μια χαρά. Κανένας άλλος βοήθεια - γνώμη; (Τα χαρακτηριστικά του pc είναι: Pentium D 3,4ghz 3gb ram ddr2 Windows 7 Ultimate) Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με κάρτα γραφικών
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 04:27 @Μηχανήματα
Αν ψάξεις υπάρχουν κάποια καλά δωρεάν προγράμματα που κάνουν δουλειά αντίστοιχων εμπορικών. Ένα από αυτά είναι το VideoPad Video Editor, το οποίο θυμίζει αρκετά στο περιβάλλον το premiere. Η δωρεάν έκδοση σού δίνει πλήθος εργαλείων αλλά ελάχιστες μορφές αποσυμπίεσης. Η πλήρης έκδοση έχει περισσότερες μορφές αποσυμπίεσης και όλα τα εργαλεία. Εναλλακτικά δες τα VSDC Free Video Editor και Wondershare Video Editor, εξίσου πολύ καλά και freeware. Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα δημιουργιας βιντεο
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 04:19 @Μηχανήματα
Χαιρετώ όλα τα μέλη του ftou! Έχω ένα πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών που αγόρασα πρόσφατα (Palit GeForce 210 1gb). Συγκεκριμένα σχεδόν από τότε που την αγόρασα, τα παιχνίδια που είναι σε openGL και βίντεο από 720p και πάνω μου παίζουν με πρόβλημα. Δηλαδή στα γραφικά των παιχνιδιών φαίνονται μισές οι πίστες με μαυρίλες και χωρίς δρόμους (στα racing) ενώ με τα βίντεο από τη μέση και πάνω μου μαυρίζει το βίντεο. Έχω ελέγξει για τους τελευταίους drivers καί της κάρτας και της οθόνης. Πριν αλλάξω τη κάρτα όλα δούλευαν κανονικότατα. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να παίζεται; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με κάρτα γραφικών |