Μήνυμα στις 23/11/2013 στις 01:00 @Sex
Πρωτον, ωραιος webmaster.Που ενω υπαινισσεται πως σε αυτο το foroum δεν γινεται αποδεκτο να κοροιδευεις τους αλλους, την λεει στην κοπελα που εθεσε το θεμα,παροτι εχει και αυτη ενα αρκετα σημαντικο προβλημα (οχι βεβαια οπως ενα προβλημα υγειας αλλα και αυτο ειναι σημαντικο),αφου πρωτα διαγραψει την αποδεκτη απαντηση Δευτερον και κυριοτερον.Να ξερεις πως ολα τα πραγματα στην ζωη,οπως και το σεξ,θελουν εξασκηση για να μαθεις να τα κανεις σωστα.Καθε φορα αποκτας περισσοτερη εμπειρια και αποδιδεις καλυτερα.Αφου εχεις κανει ερωτα μονο δυο φορες ειναι λογικο ειτε να εχεις αγχος,ειτε να μην βολεβεσαι, ειτε να μην εχεις βρει την ιδανικη σταση για εσενα.Μια καλη κινηση οπως προτεινε και ο λατρευτος μας webmaster ειναι κατα την διαρκεια του σεξ να βαζεις τον παρτενερ σου (η να το κανεις εσυ) να παιζει με την κλειτοριδα σου.Πρεπει επισης να δωσεις μεγαλη εμφαση στα προκαταρτικα,αφου ο οργασμος ειναι αποκλειστικα αποτελεσμα εγκεφαλικων διεργασιων και ο εγκεφαλος σαν εργαλειο χρειαζεται χρονο για να προθερμανθει.Οταν αυνανιζεσαι μονη σου,παιζεις με την κλειτοριδα σου και ετσι εχεις κλειτοριδικο οργασμο.Οταν διεγειρεσαι απο τον κολπο και φτανεις στο σημειο της κορυφωσης τοτε εχεις κολπικο οργασμο,ο οποιος εχει διαφορετικη αισθηση με τον κλειτοριδικο.Και αυτα κυριε webmaster τα λεει καποια που παρα τα 16 της χρονια εχει ενδιαφερθει και τα εχει μαθει.Επισης υπαρχει και πρωκτικος οργασμος που επισης ειναι διαφορετικος (δεν ξερω πολλα για αυτον).Παντως να ξερεις οτι το κολπο σε αυτην την κατασταση ειναι να εχεις καυλωσει οσο πιο πολυ γινεται(κανε οτιδηποτε σε εξιταρει).Αν το καταφερεις αυτο δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Πήγαινε στο θέμα: ανικανοποίση στο σεξ
Μήνυμα στις 4/11/2013 στις 18:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το πρωτο μυστικο ειναι να εχεις πιει πολλα υγρα εκεινη την ημερα.Οσο περισσοτερο νερο πιεις,τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις.Επισης σημαντικο ειναι να εχεις καυλωσει οσο πιο πολυ γινεται.Πες του να δωσει μεγαλη εμφαση στα προκαταρτικα και να σου κανει καλο στοματικο.Ο πιο ευκολος τροπος να το πετυχεις ειναι να εισαι γονατιστη και να σου ερεθιζει το σημειο g,κανοντας με ενα η δυο δαχτυλα μια κινηση σαν να σου λεει ΄΄ελα΄΄.Αυτες ειναι οι κινησεις για να πετυχεις το μεγιστο αποτελεσμα.Η αληθεια ομως ειναι οτι δεν πετυχαινουν ολες οι γυναικες το ιδιο αποτελεσμα(οπως ειπε και ο φιλος απο πανω).Το εχω ψαξει πολυ το θεμα επειδη το την πρωτη φορα που το εκανα ειχα φοβηθει.Παντως οταν κανω αυτα που ανεφερα πριν, μπορω να βγαλω ακομα και 3 φορες περισσοτερο υγρο απο μια μεση φορα που θα παω να ουρησω.Ενω οταν δεν τα κανω αυτα θα βγαλω 1 η λιγοτερο.Παντως δεν βγαζουν πολλες γυναικες πολυ,γι αυτο μην στεναχωριεσαι(και να σου πω εγω που το κανω συνεχεια,το βαριεμαι αφου τα κανω ολα χαλια και θελει σφουγγαρισμα μετα.Αν βγαζεις λιγο και εχεις εντονο οργασμο μια χαρα εισαι!!!).Eva Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείος οργασμός
Μήνυμα στις 29/7/2013 στις 01:31 @Sex
Θα ηθελα να ρωτησω αν χρησιμοποιειτε προφυλαξεις κατα την διαρκεια του στοματικου σεξ και αν ναι ποιοες ειναι αυτες;
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο σεξ-προφυλαξεις
Μήνυμα στις 1/7/2013 στις 01:41 @Sex
Δεν νομιζω να εχεις μεινει εγκυος.Δεν ειναι ιδιαιτερα πιθανο να γινει μονο με τα προσπερματικα υγρα.Εδω αλλοι προσπαθουν ξανα και ξανα να κανουν παιδι και δυσκολα τα καταφερνουν.Αν θες την αποψη μου βεβαια,ειναι χαζο να το ρισκαρεις.Την επομενη φορα πες του να βαλει προφυλακτικο!Αν ειναι αναγκη να κανεις σεξ κοντομ-φρι ας ειναι τις πρωτες 10 μερες του κυκλου σου και σε σταση που θα εισαι ορθια.Τελος,υπαρχει περιπτωση να εχεις καθυστερηση 1-2 μερες καθως λογω του αγχους.Οποτε μην αγχωθεις περισσοτερο .Ελπιζω να βοηθησα.
Πήγαινε στο θέμα: sex
Μήνυμα στις 1/7/2013 στις 00:58 @Sex
χαχαχαχαα thanks Πήγαινε στο θέμα: Περιεργη κατασταση κατα τον αυνανισμο
Μήνυμα στις 29/6/2013 στις 01:31 @Sex
Σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας!Εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα πολλα στοιχεια για το squirting.Πραγματικα νομιζα οτι ηταν μια ανωμαλια αλλα τελικα ηταν φυσιολογικο.Η αληθεια ειναι βεβαια οτι εγω το κανω πολυ πιο εντονα απο ολες τις κοπελες στα βιντεο [ειδικα χτες που το προσπαθησα και ειχα πιει μπολικο νερο και ημουν ανετη,χωρις αγχος] που ειδα αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο.Παντος πραγματικα ειναι πολυ καλυτερο απο εναν απλο οργασμο.Ειναι το κατι αλλο.Τεσπα thanks
Πήγαινε στο θέμα: Περιεργη κατασταση κατα τον αυνανισμο
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 03:36 @Sex
Γεια σας παιδια.Με λενε Ευα και ειμαι 15μιση ετων.Εφτιαξα τον λογαριασμο για να γραψω για μια κατασταση η οποια με εχει θορυβισει.Παροτι εχω βγει με 2-3 παιδια δεν εχω κανει τιποτα παραπανω απο φιλια,αγκαλιες (ε και κανα χουφτοματακι)!Παρολα αυτα στο σπιτι εχω κανει κατι περισσοτερο,κυριως με την κλειτοριδα,με μικρη εως μεγαλη βοηθεια απο πορνογραφικο υλικο το οποιο βρισκω στο ιντερνετ.Κατα την διαρκεια του αυνανισμου μου συμβαινει κατι περιεργο και θελω σας παρακαλω να μου πειτε αν ειναι φυσιολογικο.Καθως λοιπον ειχα τοποθετησει το χερι μου στην κλειτοριδα κανοντας τις συνηθισμενες κινησεις και μετα απο 2-3 λεπτα αυνανισμου ενιωθα κατι περιεργο,σαν να φουσκνωνε ενα μπαλονι στην κυστη μου και ηθελα να ουρησω.Ε, αυτο το πραγμα μου συνεβη πολλες φορες και σταματουσα επειδη φοβομουν μην ουρησω στο πατωμα.Την Δευτερα ομως ειχα αναψει τοσο πολυ που ξεχαστηκα και αφεθηκα εντελως.Τοτε πεταχτηκε ενα ασπρο προς διαφανες [περισσοτερο ασπρο ομως] υγρο το οποιο εκσφενδονιστηκε στο πατωμα και αρχισαν τα ποδια μου να τρεμουν σαν τρελα.Σχεδον εχασα την ισορροπια μου.Η διαδικασια αυτη συνεχιστηκε αλλες δυο φορες,τις οποιες εβγαλα λιγοτερο υγρο .Ετρεμα για περιπου 20 δευτερολεπτα.Παροτι ενιωσα απιστευτα,υπεροχα,φανταστικα,τελεια και ηταν η καλυτερη εμπειρια της ζωης μου φοβηθηκα λιγο.Ειναι κατι που δεν εχω ξαναδει στα βιντεο [πορνο].Ειναι φυσιολογικο?Ειχα χασει εντελως τον ελεγχο.Πειτε αν σας εχει συμβει κατι τετοιο ποτε?Please θα βοηθησουσατε παρα πολυ.
Πήγαινε στο θέμα: Περιεργη κατασταση κατα τον αυνανισμο |