Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 19:35 @Διασκέδαση
Βασιλης χαρηκα! Για ποιο λογο να μην εχω account εδω;;; Πήγαινε στο θέμα: Ασχολειται κανεις με μουσικη παραγωγη;;
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 15:47 @Διασκέδαση
Ωραιος!Εχεις ανεβασει πουθενα την μουσικη σου να την ακουσουμε;; Ωσο για το midi keybord αν δεν θες να δωσεις πολλα λεφτα σου συνιστω να παρεις ενα korg nano pad 20-30 ευρω η ενα akai mpd18 με 60-70 ευρω! Πήγαινε στο θέμα: Ασχολειται κανεις με μουσικη παραγωγη;;
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 15:42 @Κλάψιμο
Δυστυχως δεν υπαρχουν χρηματα για γιατρους..Αλλα για να το λετε ειμαι τρελος..πρεπει να μαθω να ζω ετσι. Αν μπορειται να μου πειται κατι για να με βοηθησετε καντε το! ΥΓ Υπαρχει περιπτωση να φταιει ο προσφατος θανατος τον γονιων μου;;; Πήγαινε στο θέμα: Εσας σας συμβαινουν αυτα;;
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 00:13 @Κλάψιμο
Γιατι λες να παω στο γιατρο;;πιστευεις οτι εχω καποιο προβλημα;; Εσας σας συμβαινουν παρομοια περιστατικα;; ΥΓ.Τι το κακο εχει το ονομα μου;;;,μια απλη ημερομηνια της μητερας μου ειναι(20/απριλιου).και ΟΧΙ δεν κανω ναρκωτικα!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Εσας σας συμβαινουν αυτα;;
Μήνυμα στις 24/6/2013 στις 21:25 @Διασκέδαση
Αν ναι, πειτε προγραματα που χρησιμοποιειται, λογισμικα, ειδος μουσικης..και...και...και Εγω ασχολουμαι με την παραγωγη hip-hop beat,instrumental εδω και 4 χρονια,φτιαχνω με reason και χρησιμοποιω akai mpd 24,m-audio axiom και μπορειται να ακουσεται την μουσικη μου εδω-------> https://soundcloud.com/jessy-bong/sets/beats-from-the-bong-v-1 ευχαριστω.. Πήγαινε στο θέμα: Ασχολειται κανεις με μουσικη παραγωγη;;
Μήνυμα στις 24/6/2013 στις 21:04 @Κλάψιμο
Γεια σας, Πηρα το θαρος να σας γραψω καποια πραγματα απο την καθημερινοτητα μου και θα ηθελα να μου πειτε αν σας συμβαινουν.. 1.Οταν ξυπναο δεν ξερω που βρισκομαι με αποτελσεμα να φοναζω σαν τρελος και να ξυπναο τους γειτονες. 2.Συνηθως κοιμαμαι φοροντας ενα μποξερακι και ενα φανελακι,οταν ξυπναο κατα εναν περιεργο λογο-τροπο ειμαι γυμνος και τα ρουχα σε περιεργα σημεια οπως πχ το ψυγειο. 3.κατι που μου συμβαινει εδω και ενα μηνα συνεχομενα ειναι να μην νιοθω τα ποδια μου την ωρα που περπαταο και να πεφτω κατω χωρις να μπορω να σηκοθω. 4.μου αρεσει να μαγιρευω για τους φιλους μου αλλα μου αρεσει να τρωο το φαγητο καμενο γιατι πιστευω εχει ποιο πολυ γευση,αυτοι ομως δεν το εκτιμουν και εγω παρεξηγουμε και κλαιω ενω ξερω πως εχουν δικαιω. Αυτα ειναι καποια πραγματα που μου συμβαινουν συνεχεια τον τελευταιω καιρο αν μπορειται πειτε αν κανετε και εσυς παρομοια.. Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Εσας σας συμβαινουν αυτα;; |