Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 15:53 @Sex
Γεια σας,εχω πολυ ευαισθητη βαλανο...δηλαδη οταν την ακουμπαω πεταγομαι απο τον πονο!Και η πιπα και το γαμησι θα ειναι μαρτυριο...αν καταφερω να τα τελειωσω...Εχει κανεις αυτο το προβλημα;ειμαι 17 και εχω απελπιστει...μονο με ξυλοκαινη μπορω να το ακουμπησω
Πήγαινε στο θέμα: Πολυ ευαισθητη βαλανος
Μήνυμα στις 21/6/2013 στις 11:45 @Sex
βασικα βλεπω τσοντες και τους πιανουν το κεφαλι και ετσι εμενα και με λιπαντικο να μου το κανουν αυτο θα πεθανω !
Πήγαινε στο θέμα: Πεοκεφαλο προβλημα :(
Μήνυμα στις 20/6/2013 στις 20:27 @Sex
ειμαι 17 χρονων και απο μικρος οταν μου ακουμπουσε ο γιατρος το πεοκεφαλο τιναζομουν.Δεν θα το λεγα πονο η κατι τετιο,απλα υπερβολικη ευαισθησια!Πηγα σε ουρολογο λεει δεν εχεις προβλημα μονο βραχυ χαλινο αλλα και παλι δεν φενεται καν,οταν εχω στυση γινεται μια χαρα,δεν καμπυλωνει καθολου.Το προβλημα ειναι πως αν πανε να μου παρουνε πιπα θα ψοφησω στον πονο!Δοκιμασα ξυλοκαινη για το σεξ και μονο και ενταξει κομπλε δεν νιωθω πονο και θα τελιωνω πιο αργα(πραγμα που αρεσει στα κοριτσια).Επισης,αν μου παρει πιπα ενω εχω ξυλοκαινη θα μουδιασει το στομα της;Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω προβλημα!!! Ευχαριστω προκαταβολικα Πήγαινε στο θέμα: Πεοκεφαλο προβλημα :( |