Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 22:20 @Sex
Παιδιά Η κοπέλα μου έχει ενδιασμούς με τα Duo γιατί της λένε οι φίλες τις ότι σπάνε κλπ (το έχω ξανα ακούσει)αλλα τα Durex που και εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο μου πέφτουν φαρδυά..Ακόμα,βλαίπω πώς σε κάθε χώρα έχει διαφορετικά μεγέθη η Durex.π.χ στην ΕΛλάδα από ότι είδα όλα είναι 56άρια ενώ π.χ στην Αγγλία έχει και 52 και 53mm Ίσως να παράγγελνα μια 50άδα απο έξω; Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με προφυλακτικό
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 02:10 @Sex
Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με το θέμα προφυλακτικά.Eίμαι 17 χρονών.Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής τα Duo και τα Durex.Αλλα έχω ένα θέμα με τα Durex. Ενώ τα Duo μου είναι ''σφιχτά'' (τα κλασσικα παντα)και ζωρίζονται να κατέβουν,τα durex που έχουν πλάτος 56mm( ta duo exoun 52mm)μου ειναι σαν τις σακουλες.Είναι τέρμα σηκωμένη και όταν βάζω το Durex όταν το κατεβάζω ζαρώνει με αποτέλεσμα να είναι σαν την σακούλα.Θέλω να χρησιμοποιώ Durex και όχι DUO αλλά έχω θέμα με το μέγεθος.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;Eίναι φυσιολογικό;Τι προτείνετε;; Στην ελλάδα νομίζω δεν υπάρχουν πιο στενά Durex. Μήπος κάποια tight fit έκδοσή τους είναι στενώτερη;; Ευχαριστώ Πολύ! Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με προφυλακτικό
Μήνυμα στις 17/6/2013 στις 03:03 @Sex
Καλημέρα, Είμαι 15 χρονών,Δεν έχω κάνει ακόμα σεξ,αν και πιστεύω θα γίνει σύντομα..Έχω φύμωση στο πέος..Επείσης,με την φύμωση είναι 12-13cm Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα.. 1)Μπορεί να γλυτώσω την ''περιτομή'' μιας και έχω φύμωση κάνοντας θεραπεία με αλοιφή στεροειδών η γενικά αλοιφή χαλάρωσης;Ανοίγει όταν είναι φουλ κ@υλ@ κοντά 0.5cm..Δηλαδή φένεται καθαρά η σχισμή της ουρίθρας.. 2)Μπορώ να κάνω sex έχωντας φύμωση;;Εννωείτε με προφυλακτικό..Χωρίς να πονέσω η να είναι επικύνδινο 3)Είναι φυσιολογικό το μήκος;Μέχρι ποια ηλικία μεγαλώνει; Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Έφηβος περι sex και πέος |