Μήνυμα στις 20/6/2013 στις 00:34 @Κλάψιμο
Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα μου το χαλασες τωρα για την ηλικια!τι να πω.. παντως σημερα ηρθε και μου ειπε να σου τσιμπησω λιγο μαγουλακι κ μου λεει μετα καμμενο μου(και κλ επειδη ειμαι καμενη απ τον ηλιο) και μετα μας κερασε ποτο κ μετα σφηνακι κ καθισε και μιλαγαμε για της διακοπες και με ρωτησε απο που ειμαι κ τετοια! θα δειξει τι ακριβως θελει!
Πήγαινε στο θέμα: πως να πλησιασω εναν μεγαλυτερο
Μήνυμα στις 19/6/2013 στις 00:28 @Κλάψιμο
εγω γραφω ενα θεμα στο οποιο θελω να μου δωσετε συμβουλες αν εσυ δεν εχεις καμια συμβουλη να μου δωσεις μην μπεις καν στον κοπο να ανοιξεις αυτο το θεμα αφου λες οτι σε κουρασα !!!!!!!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 18/6/2013 στις 23:59 @Κλάψιμο
Λοιπον παιδια με το παιδι αυτο εχουμε εξελιξεις!Σημερα με το που πηγα μου εκλεισε το ματι μου επιασε το χερι κ με χαιρετησε.Μετα ηρθε κ μας κερασε σφηνακια κ επειδη ειμαι καμενη απο τον ηλιο μου κανει καηκες τ λεω ναι αρπαξα λιγο γελασε κ μετα μου λεει να σ αγγιξω λιγο κ τ λεω μη.Επισης μετα μας ξανακερασε κ μου κανει υποφερεισ?Κι οταν πηγα τουαλετα με μια φιλη μου ηρθε κ αυτος και λεει τι κοιταζεστε κουκλακια ειστε κ μετα μου κανει θα σ αγγιξω κ με αγγιξε κ εκανε λεσ και καηκε για πλακα! Λετε να του αρεσω καθολου?αα κ επισησ με κοιταει! Λεω αυριο που θα παω κ μας κερασει να του πω τοσες φορες μας εχεις κερασει το ονομα σου δεν μασ το εχεις πει ή οταν θα περναει να τον κοιταω και να του χαμογελασω!αν μπορειτε δωστε μου 2-3 συμβουλες για του γνωριστουμε καλυτερα!
Μήνυμα στις 15/6/2013 στις 23:35 @Κλάψιμο
Ναι εντα3ει εχετε δικαιο με περναει 9 χρονια και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα δεν θελω να μου πειτε αν πρεπει να κανω μαζι του θελω να με βοηθησετε στο να του δειξω οτι ενδιαφερομαι για κεινον!
Μήνυμα στις 15/6/2013 στις 01:25 @Κλάψιμο
Σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα δν ειναι μπαρμαν ειναι υπευθυνος-πορτα! κ επισης τωρα για τον αν του αρεσω δεν ξερω διοτι απ οτι εχω παρατηρησει σε πολλες μιλαει ετσι ισως για πελατεια! δεν ξερω...αν κ με κοιταει!
Μήνυμα στις 15/6/2013 στις 00:37 @Κλάψιμο
Γιατι? :/
Μήνυμα στις 15/6/2013 στις 00:16 @Κλάψιμο
Λοιπον στην καφετερια που συχναζω δουλευει ενας ο οποιος μαρεσει παρα πολυ!Εκεινος ειναι 25 κ εγω 16.Δεν ξερω πως να τον πλησιασω.Βασικα εκεινος πριν περιπου απο 1,2 μηνες μ ειχε κερασει ποτο εμενα κ την φιλη μου κ μ ρωτησε ποσο χρονων ειμαι τι τα3η παω και τι κατευθυνση θα παρω απο σεπτεμβρη!Τωρα δηλαδη πριν απο 1 βδομαδα την ωρα που εφευγα με τις φιλες μου λεει καθιστε να σας κερασω ενα ποτο κ τ λεμε πρεπει ν φυγουμε κ μου λεει δεν θα μου χαλασεις χατιρι και του λεω θα 3αναρθουμε και μου λεει θελω να το πιστευω κ εκεινη την στιγμη με χαιδεψε στο προσωπο κ λεει καληνυχτα σας!Τωρα κοιταζει που κ που! αλλα ως εκει!Βοηθηστε με.....μαρεσει τοσοο!
Πήγαινε στο θέμα: πως να πλησιασω εναν μεγαλυτερο |