Μήνυμα στις 23/8/2013 στις 16:42 @Sex
κι αλλες γνωμες αν μπορειταιι Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα στοματικο
Μήνυμα στις 20/8/2013 στις 19:06 @Sex
προκειται να παρω για πρωτη φορα πιπα..θέλω να μου πειτε ολα οσα πρεπει να ξερω..δεν πρεπει να ακουμπισουν καθολου τα δοντια? αν ακουμπισουν τι γινεται? σε ποση ωρα θα χυσει? οταν χυσει, που θα χυσει? να τα καταπιω? πως θα μπορεσω να την βαλω ολην μεσα? και πειτε μου οτι αλλο ξερετεε...σας παρακαλωω Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα στοματικο
Μήνυμα στις 19/8/2013 στις 17:08 @Sex
εχω πολλα βιτσια...θελω να με γαμανε και να με δερνουν..να με παιρνουν απο πισω και απο μπρος...να κανω λεσβιακαα κια παρτουζεςςς.....ειναι κακο?
Πήγαινε στο θέμα: βιτσια
Μήνυμα στις 17/8/2013 στις 20:33 @Sex
δεν ειναι οτι δεν του αρεσει αλλα νομιζει πως ολοι με καοιτανε και με σχολιαζουν..ομως δνε ειναι ετσιιι:@ Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο στηθος
Μήνυμα στις 17/8/2013 στις 18:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:εγω ειμαι κοριτσι..προσωπικα μου αρεσει να κανω πιπα..για την ακριβεια μου αρεσει υπερβολικα πολυ...τι να σου πω...και σε εναν φιλο μου οταν του περνουν δεν νιωθει τπτ...λογικα θα ειναι φυσιολογικο:)Πήγαινε στο θέμα: τι ειμαι?
Μήνυμα στις 17/8/2013 στις 18:31 @Sex
γεια σας:) θελω να ρωτησω 2 πραγματα! εσεις οι αντρες..σας αρεσουν τα μεγαλα χειλη στο μουνι..γτ εγω εχω μεγαλα και νιωθω καπως αβολα:/ και κατι αλλο...εφοσον εχεις κανει σεξ..οι γονεις σου πως μπορουν να το καταλαβουν? θελω πολλες γνωμες:) Πήγαινε στο θέμα: Μετα το σεξ-μουνι
Μήνυμα στις 13/8/2013 στις 16:56 @Sex
δεν θα γινει κατι! Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές και ψιλοέρωτας(;)
Μήνυμα στις 11/8/2013 στις 13:10 @Sex
γεια...θελω να το κανω αλλα δεν ξερω πω να δειξω στους γονεις μου οτι ειμαι ετοιμη να το κανω..αντε πειτε καμια ιδεα γτ ειναι η πρωτη φορα που θα πηδηξω αγορι...
Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 9/8/2013 στις 17:26 @Κλάψιμο
το σωστο ειναι να μιλησετε.....:) Πήγαινε στο θέμα: ta paw skata me ton patera mou |