Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 17:40 @Διάφορα
Ευχαριστώ πολύ!! Τώρα δεν ποναει σχεδόν καθόλου.. Βέβαια η πληγή φαίνεται πολύ αηδιαστική... Μήπως ξέρετε καναν τρόπο να κλεισει πιο γρηγορα? Σε λιγες βδομάδες πάω κατασκήνωση και δεν θέλω να φαίνεται έτσι..
Πήγαινε στο θέμα: χτύπημα στο χέρι
Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 11:07 @Διάφορα
Χτες έπεσα με το ποδήλατο και χτύπησα στο χέρι.. Στον αγκώνα έχω μια πληγή αλλά αυτό που με ανησυχεί ειναι ότι όταν κουνάω το χερι απ τον ώμο με πονάει αρκετά... Απ τον αγκώνα και κάτω δεν πονάει.. Δεν έχει μελανιασει ούτε πρηστηκε.. Μπορώ να το κουνάω όπως θέλω αλλά πονάει πολύ και με δυσκολεύει μέχρι και στον ύπνο... Για ακτινογραφίες δεν έχω πάει.. Τι μπορεί να έχω? Μήπως κανα διαστρεμμα? Και πως μπορώ να σταματήσω τον πόνο? Please απαντήστε μου όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Πήγαινε στο θέμα: χτύπημα στο χέρι
Μήνυμα στις 10/6/2013 στις 23:36 @Θ. Κλημεντίνη
Αφού αγαπιεστε γιατί δεν τα φτιάχνετε βρε παιδιά;; Κατά τη γνώμη μου αυτό πρέπει να κάνετε.. Και δεν εννοώ παράλληλη σχέση.. Να χωρίσει τον αλλον γιατί ειναι σαν να τον κοροϊδεύει.... Ακολουθήστε την καρδιά και τα συναισθήματα σας! Αν σε βοήθησα αποδεξου την απάντηση :-)
Πήγαινε στο θέμα: Έχει σχέση με άλλον..Αλλά με θέλει
Μήνυμα στις 10/6/2013 στις 21:21 @Κλάψιμο
Παιδιά σήμερα μάλωσα με μια καλή μ φίλη κ είμαι πλ λυπημένη... Θα σας πΩ τι αακριβώς έγινε... Κανονισα εγω με δύο φίλες μ τη Β κ τ Γ να βγούμε. Πήραμε τηλέφωνο και τη φίλη μ Π μαλωσαμε την Α η οποία ειΠΕ ότι δε θ ρθει γτ βαριέται... Τελικα ούτε εγω βγήκα αλλά βγήκαν η Β με τη Γ κ είδαν την Α να ειναι εξΩ με κτ αλλά κοριτσια.. Η Β κ η Γ δεν της ειπαν τπτ.. Βέβαια εγω σμρ περισσότερο για πλακα της είπα ηταν Π βαριοσουνα κ μ λέει δε θ δώσω εξηγήσεις σε σένα στη Β κ στ Γ κ όχι μπροστά σ.. Αυτό τ τελευταίο με έκανε ν νιώσω πως δε μΕ θεωρεί παρέα κ στεναχωρήθηκα ΓΤ περνούσαμε πλ κλ μαζί κ πηγαίναμε κ μαζί φροντιστήριο.. Επίσης εμαθα από μια άλλη φιλη πως έλεγε λόγια γ μένα πίσω απ την πλάτη μ... Παιδιά θέλω συμβουλες.. Να τΑ βρω μαζί της ή δεν αξίζει τον κόπο?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Πήγαινε στο θέμα: τσακωμός με φιλη
Μήνυμα στις 8/6/2013 στις 13:17 @Μηχανήματα
Κι εγω έχω μπει ταυτόχρονα με μια φίλη μου και δεν το κατάλαβε. Τώρα γι αυτό που λέει ο από πάνω δεν έχω ακούσει τίποτα..
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για facebook
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 18:24 @Κλάψιμο
Το σημαντικό ειναι να έχεις αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει όμορφος και άσχημος.. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλοί που εχουν πολύ χειρότερη εμφανιση από σένα.. Έτσι κι αλλιώς αυτό που μετραει ειναι ο χαρακτήρας.. Και αν δεν έχεις πολλές κατακτήσεις μη σε στεναχωρεί.. Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να βρεις κάποια που γι αυτήν θα εισαι όμορφος!
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Άσχημος !
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 18:15 @Κλάψιμο
Συνήθως όταν βλέπεις κάποιον να παθαίνει κατι κακό σημαίνει ότι θα ζήσει πολλά χρόνια κλπ. Η μαμά μου και η αδερφή μ ειδαν πολλές φορές τον παππού μου νεκρό. Ο παππούς ειναι 91 χρόνων και έχει σώας τας φρένας.. Τώρα για το συγκεκριμένο όνειρο δεν ξέρω.. Αν ανησυχείς τοσο πολύ κοίτα Ονειροκρίτη :)
Πήγαινε στο θέμα: ανησυχητικο ονειρο ΣΟΣ SOS
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 17:58 @Διάφορα
Μπορείς να πας ομοαδαρχισσα ή βοηθός ομαδαρχη σε καμια κατασκήνωση (αν εισαι σε κατάλληλη ηλικία και αν αντέχεις τα παιδάκια). Έτσι και θα πληρώνεσαι (δεν ξέρω πόσο) και θα κανεις τα μπανακια σου ;)
Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρινη δουλεια.
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 17:52 @Διάφορα
Έχω ακούσει πως αν βάλεις σκληρυντικο στα νυχια και μετά τα βάλεις μέσα σε νερό μεγαλώνουν (σκληρυντικο ειναι κάτι σαν διαφανής οζα που βάζουν οι γυναίκες πάνω απ την κανονική οζα). Βέβαια αν δεν σ αρέσει αυτό (ξέρεις λογώ οζας κλπ) μπορείς να ψάξεις στο Ίντερνετ
Πήγαινε στο θέμα: νύχια |