Μήνυμα στις 18/6/2013 στις 22:34 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:κοιτα...σ καταλαβαινω..1ον γτ κ γω εχω γραψει αρθρο σχετικα με φιλια και περιμενω απαντηση κτ μερες κ 2ον γτ τ εχω περασει..βσκ εχω περασει ν με αποφευγει μια κοπελα π ειμασταν μαζι απο μωρα..ειμαι 15 (θελω να πω οτι ειμαστε κοντα στην ηλικια), γενικα φιλη μου τα θεματα σαν τα δικα μας δεν τραβαν συνηθωσ σημασια αλλα θα σου δωσω μια συμβουλη....παντα πρεπεινα δινεις μια ευκαιρια αλλα πρεπει να ξερεις και τι ευκαιρια δινεισ..απλα ξερω γω πιαστην κ πες της τι νιωθεις..ρωτα την ξεκαθαρα οτι θες..μην διστασεις να της δωσεις μια 2η ευκαιρια ερκει να βεβαιωθεις οτι τ αξιζει :) να βασιζεσαι και να κρατς τους φιλους σ παση θυσια..ειναι σημαντικοι!Πήγαινε στο θέμα: τσακωμός με φιλη
Μήνυμα στις 18/6/2013 στις 22:26 @Κλάψιμο
παιδια πλιζζζ...αληθεια χρειαζομαι καποιον ν μ πει κτ
Πήγαινε στο θέμα: απογνωση..
Μήνυμα στις 18/6/2013 στις 20:11 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:ο κλασικος παραδοσιακος τροπος..πλησιασε την και δειξτης οτι νοιαζεσαι...πες της πως νιωθεις μην κολωσεις..μπορει ν τ εκτιμησει ;) εξαλλου αν οντως ειχε κολλημα μαζι σ σιγουρα δεν θα της εχει περασει εντελωσ..κ στ λεω γτ κ γω ηθελα καποιον πολυ αλλα ηταν αλλου..χαθηκαμεε και ηρθε και μ τ ζητησε μετα απο 2 χρονια..πιστεψε με στην αρχη τ επαιζα δυσκολη αλλα στ τελος συνηδητοποιησα οτι νομιζα λαθος κ δν ειχα καταφερει ν τν σβησω προλο π ετσι νομιζα...τ θελω να πω? κ ν σ κανει την δυσκολη μην υποκυψεις ισως της ξαναθυμησεις πως ενοιωθε για σενα..και δειξτης οτι ειναι πλεον μοναδικη..το καθε κοριτσι π εχει φαει πορτα το εκτιμα πιστεψε με ;)) αν θες κανε αποδοχη :)Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια και απο αγορια και απο κοριτσια..
Μήνυμα στις 18/6/2013 στις 20:02 @Κλάψιμο
οκε..νταξει ξερω οτι πρεπει να ειναι καπωσ η κατασταση μου αλλα πιστεψτε με για να φτασω στο σημειο να βγαζω ετσι στο ντουκου τα εσωψυχα μ τραβαω μεγαλο ζορι...(τ λεω γτ γενικα ειμαι πλ κλειστος ανθρωπος). Θα τ παρω απο την αρχη. ειμαι κοριτσι αλλα παντα συνηθιζα να κανω παρεα με αγορια...ανηκα σε μια παρεα απο περσι στις αρχες της σχολικης χρονιας.ειμασταν 4 αγορια κ εγω με μια ακομη κοπελα...πραγματικα εκανα καποιεσ βλακειες π.χ του πααμελουσα κ τετοια...τεσπα απο ολους ειχα μια ιδιαιτερη αδυναμια σε ενα αγορι (δεν ενοω γκομενικα απλα τον θεωρουσα κολλητο μ). Αυτος λοιπον με γουσταρε..χωριστηκαμε για καποιο καιρο (περσι αυτα) αλλα τ περασε και τα ξαναβρηκαμε..τις τελευταιες μερες με απεφευγαν..το αγορι π ανεφερα πριν ηρθε και μ ειπε οτι με θελει ακομα και πρεπει α κοψουμε παρεα..οκ δν φενεται κατι τραγικο αλλα περνουσα μια δυσκολη φαση και πραγματικα τους ειχα αναγκη..οι υπολοιποι πηραν το μερος του.( βσκ δν ειναι ετσι απλα εγω δεν τους πλησιασα γτ ηταν ολοι μαζι του συνεχεια) . γ ν μν τ πλ λεω κ γνμαι κουραστικη απο τοτε π εγινε το συμβαν πραγματικα υποφερω..νιωθω ασχημη μενω ολη μερα σπιτι μου και μερικες φορες αισθανομαι σαν να ειμαι ενα τιποτα..κλαιω και δν εχω ρεξη να βγω ουτε καν με το αγορι μ..ειχα κ αλλους 2 φιλους αλλα κ αυτοι δν γυρισαν να με ρωτησουν ουτε στιγμη τι εχω...περναω ολη την ημερα μεσα καθωσ το αγορι μ βγαινει με τους φιλους τ..ειναι σαν να μην εχω κανενα! κανενα! ολη την χρονια προσπαθουσα να βρω χρονο για να βγω και τρ..δεν εχω κανενα να βγω ,κανενα νσ μ πει οτι ειναι δω γ μενα κ οι δικοι μ δν μ καταλαβαινουν..χρειαζομαι απαραιτητωσ καατι δν θελω να περασω ολο τ καλοκαιρι μ ετσι..ευχαριστω γ τν χρονο σας :)
Πήγαινε στο θέμα: απογνωση..
Μήνυμα στις 12/6/2013 στις 20:52 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δν γντ να μεινεις εγκυος απο κει με την καμια δεν υπαρχει πιθανοτητα..;)Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 21:52 @Διασκέδαση
ναι μαλλον ηδη αρχισε να ξεπριζεται.. ευχαριστω :))
Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στη μυτη
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 11:54 @Κλάψιμο
κοιτα επειδη ειμαι κοριτσι αν καποιος μου ζητουσε να χωρισουμε θα εστιαζα αλλου κι οχι στην ειλικρινεια του...το πιο συνηθισμενο ειναι το " περναω δυσκολη φαση " ΄ή "θα ηταν καλυτερα να μεινουμε φιλοι" και μπλα μπλα μπλα.....ουτως η αλλως θα το παρει καπωσ και θα πονεσει..απλα προσεχε η δικαιολογια που θα πεις να μην ειναι τοσο ταπεινωτικη...
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να χωρισω ΣΟΣ
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 08:47 @Κλάψιμο
κοιτα αν και ειμαι κοριτσι και δεν μπορω να καταλαβω ακριβως την ψυχολογια σου ( τον τροπο που σκευτεσαι ενοω) θα παραδεχτω οτι μοιαζουμε. εγω αντιμετωπιζα ενα τετοιο ακριβως προβλημα με εσενα απο τα 13 μου που ξεκινησα να εχω προβλημα με ακμη..περασα ολο σχεδον το γυμνασιο πιστευοντας πως ειμαι κακασχημη και ζηλευοντας αλλα κοριτσια ωραιοτερα απο μενα..θα ειμαι ειλικρινης και θα σου πω οτι αυτο ηταν στην ουσια εναθεμα που δν εχω ακομα ξεπερασει παρολο που πια ακουω καλες γνωμες, εχω σχεση, φιλους μπλα μπλα μπλα.. αλλα η ολη φαση με εκανε να αναζητω τροπους να δειχνω πιο ομορφη απεγνωσμενα !(π κοντεψα να χασω και αυτο που πραγματικα ημουν) εισαι ψηλος.ειναι καλο αυτο γιατι το υψος σ θα το κουβαλας μαζι σου για μια ζωη. τα αλλα που δεν σ αρεσουν πανω σου θα αλλαξουν..στην εφηβεια αρχιζεις να μεταλασεσαι και στη πορεια ισως αλαξουν κ αλλα πραγματα πανω σου..θα μπορουσες αν δν ησουν ικανοποιημενος με την εικονα σου και στο μελλον βεβαια να κανεις καποιες μικρο αλλαγες χειρουργικα (αλλα δεν θα στο συνιστουσα). προσεχε μη ξεφυγεις! την πραγματικη ομορφια στην δινει ο χαρακτηρας σου, η αυτοπεποιηθηση και το στυλ σου! οσο για αυτη που θες προσπαθησε το αλλα μην το παρακανεις στο κατω κατω πραγματικα θα ερωτευτεις ακομα πααααρα πολλες φορες Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Άσχημος !
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 08:32 @Κλάψιμο
παιδια εγω εχω που εχω κανει τρυπα στην μυτη 2 μερες...την πρωτη μερα ηταν λιγο κοκκινη αλλα οκ ειπα πως ηταν λογικο μα χθες ειχε σχεδον τουμπανιασει η μυτη μ τοσο πολυ π πραγματικα τρομοκρατηθηκα..πηγα στη κοπελα που μου εκανε την τρυπα και μου εδωσε καποια αλοιφη (την ειπε fucidin συγκεκριμενα) και μ ειπε να την βαζω για να ξεπριστει. ωστοσο αυτη ειναι η τριτη μερα δεν με ποναει πια (βασικα παρα πολυ λιγο) και μπορω να γυρναω το σκουλαρικι κανονικα χωρις πονο η τσουξιμο..αλλα το πρηξιμο δεν εχει φυγει..εχω δοκιμασει και αλατονερο και φυσικα και την αλοιφη π μ ειπε και τιποτα! επεισησ βαζω και ενα αλλο gel π μ εδωσε για να γυρνω το σκουλαρικι αλλα οκ εκει δεν αντιμετωπιζω προβλημα. το προβλημα μου ειναι το πρηξιμο.. σνυσηχω πολυ και δεν ξερω τι να κανω να βγαλω το σκουλαρικι? (την τρυπα την εχω κανει με πιστολακι)
Πήγαινε στο θέμα: μολυση στην μυτη?
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 08:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:καταρχας ειναι εξαιρετικα δυσκολο να σπασει ο παρθενικος υμενας..ξερω κοπελες στις οποιες εχει συμβει να τους σπασει απο δαχτυλο αλλα η αληθεια ειναι οτι τσυνηθως το καταλαβαινεις απο το αιμα που βγαζεις οταν σπασει.( να σου τονισω οτι υπαρχουν περιπτωεις απο κοπελες οι οποιες δεν ματωσαν οταν εσπασε) αλλα απο οσο ξερω ειναι πραγματικα ελαχιστες..λογικα θα το ειχες καταλαβει επειδη αν γινοταν θα σου ειχε προκαλεσει τσουξιμο η πονο (μη φανταστεις κατι το τεραστιο). υτο π λες για το μπαλετο δεν το γνωριζω αλλα πιστευω πως οχι (ειναι εσωτερικα και δεν επιρεαζεται τοσο ευκολα..)Πήγαινε στο θέμα: virgin or not? |