Μήνυμα στις 6/7/2013 στις 16:25 @Sex
απο πισω δεν μπορεις να μεινεις εγκυος σε καμια περιπτωση αφου δεν υπαρχουν εκει τα γεννητικα σου οργανα :ρ (αν σε καλυψα πατα αποδεκτη απαντηση) Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 5/7/2013 στις 20:23 @Sex
συνηθως ελαχιστα ισα-ισα για να σπασει η αμηχανια αν υπαρχει! δεν ειναι κακο, σημαινει οτι νοιωθεις ανετα! απλα δεν χρειαζεται να βαλετε στο τραπεζι ολα τα φιλοσοφικα ερωτηματα!
Πήγαινε στο θέμα: μιλατε στο σεξ?
Μήνυμα στις 10/6/2013 στις 21:57 @Sex
καποιος φυσικος τροπος που γνωριζετε οτι εχει αρκετα σιγουρα αποτελεσματα? εχω ακουσει για το primolut nor το χαπι! μπορω να το παρω και χωρις χαρτι απο γιατρο? Πήγαινε στο θέμα: τροπος να καθυστερησω την περιοδο?
Μήνυμα στις 9/6/2013 στις 13:32 @Sex
δοκιμασε να κανεις κρυο ντους ή να πιεις ενα ποτηρι λεμονι αραιωμενο με νερο και λιγη ζαχαρη! δεν ειμαι σιγουρη οτι οντως βοηθαει αλλα δεν εχεις να χασεις κατι! :)
Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος
Μήνυμα στις 9/6/2013 στις 13:26 @Sex
προκειται για επειγουσα κατασταση! :ρ (δεν προκειται για γκομενοδουλεια) θελω με καποιο τροπο ειτε φαρμακευτικο ειτε με αλλες μεθοδους οπως χυμους ή μπανιο να καθυστερησω για μερικες μερες την περιοδο μου ή με καποιο τροπο να αδιαθετησω σημερα! αν ξερετε καποιο τροπο παρακαλω πειτε μου!! ευχαριστω πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: τροπος να καθυστερησω την περιοδο?
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 23:01 @Sex
ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση! με καλυψες πληρως!
Πήγαινε στο θέμα: virgin or not?
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 02:36 @Sex
η ερωτηση μου δεν προκειται περι παρθενικου υμενα διοτι τα βασικα τα ξερω! με το αγορι μου δεν εχουμε προχωρησει πολυ (μονο δαχτυλο) αλλα υπαρχει περιπτωση να εχει σπασει ο παρθενικος υμενας και να μην το εχω καταλαβει? (απο το μπαλλετο π.χ. με ανοιγματα υπαρχει τετοια περιπτωση) αν με ρωτησει δηλαδη τι θα του απαντησω? ΔΝΕ ΞΕΡΩ?!? παρακαλω διαφωτειστε με! Πήγαινε στο θέμα: virgin or not? |