Μήνυμα στις 1/7/2013 στις 16:17 @Sex
Φιλε και εγω 15 ειμαι και εχω κανει περιτομη απο τα 6 μου τις πρωτες μερες δεν μπορουσα να φορεσω τιποτα επειδη πονουσε αλλα ο πονος φευγει μετα απο κανα 2 εβδομαδες.Πιο πανω που λες αν μειωνεται η σεξουαλικη σου ευχαριστιση δεν ισχυει ισα ισα ειναι πιο ωραια!!
Πήγαινε στο θέμα: Εκανα περιτομη πριν απο 3 μερες
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 12:30 @Διασκέδαση
Φιλε Temeteron το φροντιστηριο το κανω με δικια μου επιλογη για να ξερω καλα την αγγλικη γλωσσα και να μπορω να εποικοινωνω με ξενους.Του χρονου θα δωσω για proficiency και θελω να εχω ενα καλο πτυχιο για το μελλον αλλα παρ'ολα αυτα ευχαριστω για την απαντηση...οποτε θα συνεχισω να παιζω!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ποδοσφαιρο η γυμναστηριο?
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 01:47 @Διασκέδαση
Ε ενταξει και τα δυο δεν γινεται ετσι και αλλιως θα παω και λυκειο τωρα θα πηγαινω και αγγλικα φροντιστηριο και ετσι δεν θα εχω πολυ χρονο...
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 01:41 @Διασκέδαση
Γεια σας ειμαι 15 χρονων και φετος οσοι ηταν 15 και πανω εφυγαν απο την ακαδημια και δεν θα συνεχισουν γιατι η ακαδημια ειναι για κατω των 15.Παιζω στη θεση τερματοφυλακα και ειναι ενα απο τα ονειρα μου οταν μεγαλωσω να ειμαι σε μια καλη ομαδα και ο προπονητης μου προτεινε να με στειλει σε ομαδα α' τοπικου αλλα εδω στην καστορια λιγο δυσκολο να βγεις καλος ποδοσφαιριστης και να σε παρουν σε καλη ομαδα.Και δεν ξερω τι να κανω να συνεχισω η οχι επισης ενας φιλος μου που ημασταν στην ιδια ομαδα μου ειπε να παμε γυμναστηριο και δεν ξερω τι να κανω και θελω να ακουσω καμια αποψη απο εσας.
Μήνυμα στις 22/6/2013 στις 11:42 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:φιλε αφου κατεβασεις την ταινια πρεπει να κατεβασεις τους υποτιτλους με το ιδιο ονομα απο αυτο το σαιτ http://www.subs4free.com/ θα κατεβει σε συμπιεσμενη μορφη και θα κανεις αποσυμπιεση και για να κανεις αποσυμπιεση πρεπει να εχεις και το WinRAR και θα σου βγαλει ενα αρχειο.Τις ταινιες θα τις βλεπεις με το VLC media player και θα πατας δεξι κλικ και καπου λεει προσθηκη υποτιτλου θα το πατησεις και θα επιλεξεις το αρχειο που εκανες αποσυμπιεση...Πήγαινε στο θέμα: Ταινιες και υποτιτλοι
Μήνυμα στις 22/6/2013 στις 01:06 @Διάφορα
Γεια σας ειμαι 15 χρονων και δεν εχω ξυρισει ακομα το μουστακι.Να το ξυρισω η οχι?? Και επισης στις κοπελες αρεσει το μουστακι η καλυτερα να ειναι ξυρισμενο??
Πήγαινε στο θέμα: Μουστακι
Μήνυμα στις 16/6/2013 στις 23:41 @Sex
Φιλε απο την στιγμη που μπεις στην εφηβεια θα μεγαλωνει μεχρι να τελειωσει και η αναπτυξη σου και συνηθως η αναπτυξη του πεους διαρκει 4 με 6 χρονια μεχρι τα 19 χρονων περιπου.Εγω προσωπικα ειμαι 15 χρονων και επειδη μπηκα νωρις στην εφηβεια απο τα 11.. εχει μεγαλωσει 5-6 εκατοστα.
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 8/6/2013 στις 10:36 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Αν θες να αυξησεις την μαζα σου να τρως τροφιμα με πρωτεινες και υδατανθρακες οπωςΚρέας, Ψάρι, Πουλερικά. Είναι βασικές πηγές πρωτεΐνης, απαραίτητες για την αύξηση βάρους και την ανάπτυξη των μυών Μούσλι.Αποξηραμένα φρούτα, ΧυμοίΦρούτα σε κονσέρβα με σιρόπι.Πολύσπορα ψωμιά και κριτσίνιαΠλήρες στραγγισμένο γιαούρτιΤυρί, γάλα, κρέμες, παγωτό.Αμυλώδη λαχανικά: πατάτες, αρακάς, καλαμπόκι,Όσπρια και να πινεις τουλαχιστον 1,5 λιτρο νερο την ημερα.Επισης θα πρεπει να τρως 3 γευματα την ημερα και 2 ενδιαμεσα σνακ!!!!! Πήγαινε στο θέμα: χρειάζομαι βάρος
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 11:47 @Διάφορα
Καλα θα ηταν αν μου αρεσε το μπασκετ :P δεν μαρεσει καθολου... καμια αλλη αποψη?
Πήγαινε στο θέμα: Θα ψηλωσω κιαλλο αραγε??
Μήνυμα στις 6/6/2013 στις 23:42 @Διάφορα
Και επισης ξεχασα να αναφερω οτι τους τελευταιους μηνες εχω παρει μονο 1 ποντο περιπου...
Πήγαινε στο θέμα: Θα ψηλωσω κιαλλο αραγε?? |