Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 22:27 @Sex
πάρε και "βαζιλινι" μαζί
Πήγαινε στο θέμα: τσοντες μαζι με φιλο
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 00:09 @Sex
παράδειγμα.. θα σε ανεβάσω να καθίσεις στο τραπέζι, θα σου σηκώσω σιγά σιγά την φούστα χαϊδεύοντας τα μπούτια σου, είστεra θα κάνω σιγά, και χαϊδεύοντας, το κιλοτάκι σου στην άκρη μέχρι να φάνη το μουνάκι σου,και αφού βρέξω τα χιλή μου με τι γλώσσα μου, θα σκύψω φιλώντας ότι γυμνό βρω μπροστά μου. και αυτά όλα ψιθυριστά. άσε την "φαντασιασου" να σε παρασύρει. Πήγαινε στο θέμα: Πως να την αναψω?
Μήνυμα στις 3/6/2013 στις 23:48 @Sex
λοιπόν παιδιά. τον άνδρα η γυναικα τον κάνει,και αν είναι ικανή,το αγόρι θα χύσει 5 με 6 φορες τι ώρα έστω και αν χύσει 2-3 σταγόνες την 6 φορα,δοκιμαστετο σαν άθλημα και θα δείτε το αποτέλεσμα.εγώ το έχω καταφέρει μαζί με το κοριτσι μου πολλές φορες,γιατί μου το ζητάει συχνά,αλλα και η ίδια τις δεν πάει πίσω πάντα με ακολουθάει στο χύσιμο,με λίγα λόγια είναι αχόρταγη. από αντοχή και δύναμη τα παο καλά γιατί ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο σε μεγάλο επίπεδο. μου το ζητάει 2 φορες την εβδομάδα..(αλλα ζούμε μια φορα) περιμένω αποτελέσματα. (μετάφραση Greeklish to Greek) Πήγαινε στο θέμα: Χύσιμο χΔ
Μήνυμα στις 3/6/2013 στις 12:54 @Sex
για σου φιλε για πιο λόγο να ξυριστείς,το κορίτσι ζήτησε όπως και εσύ sex. και μαλακια να παίξεις,την πρώτη φορα πάλι γρήγορα θα χύσις,αλλα για καλο σου λέω να έχεις 5-6 προφυλακτικά (καπότες) μαζισου γιατί τόσα θα σου χρειαστούνε. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ με φίλη 1η φορα! |