Μήνυμα στις 4/10/2013 στις 13:36 @Sex
Μια απο τα ιδια μην ανυσηχεις εγω πρωτη ημουν 1.69 ας πουμε και τωρα πηγαινω 3η γυμνασιου και ειμαι 1.85 επισης παιζω μπασκετ αν βοηθαει!
Πήγαινε στο θέμα: ειναι φυσιολογικο?
Μήνυμα στις 4/10/2013 στις 13:15 @Διάφορα
Να σου πω....μεχρι τον σεπτεμβριο δεν ξερω αν θα γινεις 1.90 ομως λογικα θα γίνεις 1.84-1.85 σιγουρα σε πιο γενικες γραμμες...οταν θα εισαι 18 τοτε θα εισαι λογικα 1.90...στο λεω αυτο εγς ειμαι 14 και ειμαι 1.85 και περυσι στην δευτέρα ταξη ημουν 1.83...τωρα για ασκησεις οταν κανεις προθερμανση στο παρκε μετα πανε και τεντςσου για 1 λεπτο απο κατι(κρεμασου) αλλα τωρα δν ημαι σιγουρος γενικα ομως δεν υπαρχουν ασκησεις πολλες..συνεχισε να παιζεις μπασκετακι πηγαινς και εγς σε ομαδα,μην το σταματησεις σε καμια περιπτωση και μην εχεισ κομλεξ με το υψος σου...εισαι πολυ ψιλος! ¨:)
Πήγαινε στο θέμα: Υψος
Μήνυμα στις 11/8/2013 στις 23:05 @Sex
ευχαριστω για τις γνωμες!!!
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες έκει κάτω
Μήνυμα στις 3/6/2013 στις 23:12 @Sex
Μπορεί να σας φανεί παράξενο....όμως είμαι 14 και έιμαι 1.83 ήθελα να ρώτησω απο προσωπικές εμπειρίες....πόσο παίζει να είμαι όταν ενηλικιωθώ? Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Υψος
Μήνυμα στις 3/6/2013 στις 15:45 @Sex
Καλησπέρα,είμαι καινούργιος εδω πέρα...θα ήθελα να ρωτήσω για τις τρίχες στο ιδιάιτερο σημείο(ελπίζω να μήν είναι υπερβολικό ). Τις κοπέλες ρωτάω κυρίως,αν θέλετε η περιοχή του πέους να είναι ξυρισμένη? Σας πήραζει να είναι αξύριστο? Ρωτάω γιατί πρόκειται να κάνω σέξ με το κόριτσι μου και θέλω να ξέρω για να είμαι έτοιμος.Είμαι 14 και αυτή είναι 15.5 Ευχάριστω για την βοήθεια σας! Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες έκει κάτω |