Μήνυμα στις 6/6/2013 στις 11:00 @Μηχανήματα
οση εχουν το ιδιο προβλημα τουσ βρηκα την λυση Μια λύση είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά έχετε υπόψιν σας πως θα χάσετε όλα τα δεδομένα που βρίσκονται στην συσκευή. Για να το κάνετε αυτό, θα πάτε στο πληκτρολόγιο, εκεί που κάνετε τις κλήσεις, και θα πληκτρολογήσετε τον κωδικό για την επαναφορά (hard reset) *2767*3855# Πήγαινε στο θέμα: samsung star 3
Μήνυμα στις 5/6/2013 στις 19:05 @Μηχανήματα
εχω παρει το samsung star 3 το εχω εδω και 1 μηνα περιπου εδω και μια εβδομαδα εχει ενφανισει ενα προβλημα...οταν με παιρνουν τηλεφωνο αυτο σβηνει απο μονο του και ανοιγει παλι (απο μονο του ) μηπος ξερετε πωσ μπορω να το διορθοσω ?? Πήγαινε στο θέμα: samsung star 3
Μήνυμα στις 2/6/2013 στις 19:35 @Μηχανήματα
τι γνωμη εχετε??
Πήγαινε στο θέμα: samsung star 3 γνωμες?
Μήνυμα στις 2/6/2013 στις 13:54 @Διασκέδαση
και εγω 15 ειμαι και ο μονοσ καφες που μου αρεσει ειναι ο φραπες οχι δεν παθενεις τπτ ειναι οποσ ολη οι αλλη
Πήγαινε στο θέμα: καφές για πρώτη φορά
Μήνυμα στις 2/6/2013 στις 13:36 @Μηχανήματα
εχω παρει το samsung star 3 το εχω εδω και 1 μηνα περιπου εδω και μια εβδομαδα εχει ενφανισει ενα προβλημα...οταν με παιρνουν τηλεφωνο αυτο σβηνει απο μονο του και ανοιγει παλι (απο μονο του ) μηπος ξερετε πωσ μπορω να το διορθοσω ?? Πήγαινε στο θέμα: samsung star 3 |