Μήνυμα στις 29/5/2013 στις 10:52 @Sex
Γεια σας.συγγνωμη που επαναφερνω αυτο το χιλιοειπωμενο θεμα αλλα θα ηθελα την συμβουλη σας.ειμαι 16,5 χρονων και φενεται οτι εχω προβλημα με το πετσακι του πεους.συγκεκριμενα,οταν ειναι χαλαρο, μπορω να το κατεβασω ανετα.οταν ειναι σε στυση,το πετσακι καταλαμβανει τα 2/5 με 3/5 της κεφαλης του πεους.μεχρι προτινος δεν μπορουσα να το κατεβασω μεχρι κατω γιατι πονουσα,αλλα τωρα μπορω ευκολα.πιστευετε οτι πρεπει να κανω εγχειρηση,η να περιμενω να ολοκληρωθει η αναπτυξη μου μπας και λυθει μονο του το προβλημα? Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: πετσακι πεους
Μήνυμα στις 29/5/2013 στις 10:46 @Κλάψιμο
Καταρχην γεια σας.ειμαι κανουριος στο φορουμ και θα ηθελα να μοραστω μαζι σας το προβλημα μου. Λοιπον το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι ντροπαλος με τα κοριτσια.οχι οτι με τα αγορια ειμαι η ψυχη της παρεας,αλλα τουλαχιστον με αυτους εχω καποιες φιλιες.το θεμα ειναι οτι ειμαι 16,5(2α λυκειου)και δεν εχω κανει ακομη σχεση,ουτε ειχα φυσικα σεξουαλικες επαφες.γενικα οπως ειπα,ειμαι κλειστος σαν χαρακτηρας με αποτελεσμα να μην νιωθω ανετα με τα κοριτσια.δηλαδη νταξει ειμαι ικανος να κανω μια υποτυπωδη συζητηση,αλλα δεν μπορω να την παω ενα βημα παραπερα,ποσο μαλλον να φλερταρω.γενικαεχω και χαμηλη αυτοεκτιμηση και γιαυτο ισως φταιει οτι μπηκα πολυ αργα στην εφηβεια με αποτελεσμα να ημουν με διαφορα ο πιο κοντος της ταξης.(να σημειωθει οτι μεχρι προσφατα φορουσα σιδερακια).τωρα απο εμφανιση ειμαι σχετικα καλα,δηλαδη ειμαι 180,λεπτος και αν και φοραω γυαλια ειμαι εμφανισιμος στο προσωπο. Τελοσπαντων θα ηθελα να προτεινετε ιδεεσ για την αντιμετωπιση του προβληματος γιατι οδευω προς αδιεξοδο!!(ηδη οι περισσοτεροι φιλοι μου ειναι πιο μπροστα σε αυτο τον τομεα). (Ιδεες καλοδεχουμενες και απο τα δυο φυλα) Ευχαριστω για την κατανοηση Πήγαινε στο θέμα: ντροπαλος με κοριτσια |